מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה גברים אוהביםחן27/05/2008
האם בסדנת טנטרה אפשר ללמוד מה גברים אוהבים, איך הם אוהבים את המגע באיבר מין וכדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה גברים אוהבים
לימור בנדל27/05/2008בסדנאות טנטרה לומדים מגע . מגע ממקום של הקשבה לצד השני , ממקום של מבט , ריח , טעם ( ליקוק ) , מגע ממקום של אהבה ( פחות ממקום של ייצריות וחרמנות ).
אני מזמינה אותך להכנס לאתר שלי : www.partylim.com
למטה באתר יש מצד ימין " כתבות .." שם תמצאי כתבה מדהימה
שכתבי על " כך תטריפי את הגבר שלך במיטה " .
בכתבה שיתפתי את כל הנשים בסודות המגע הגברי , מה , איך ואיפה הגברים אוהבים שנוגעים בהם. זוהי כתבה מתומצתת לאחר ששוחחתי עם מאות גברים בנושא וערכתי אותה לאחר מכן.
כל גבר ואיך שהוא אוהב שנוגעים בו . השתדלי להיות רגישה לגבר שלך . בקשי ממנו שישתף אותך בפתיחות איך הוא ספציפית אוהב שנוגעים בו, באיזה אזור בגוף , באיזה עוצמת מגע ועם איזה איבר בגוף ( לשון , פה , יד .. ) לכי עם הכוונתו ורגישותך הנשית..
בעונג , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
גדעון28/05/2008כל הכבוד על " המדהימה "
זה מה שלמדת ומה שאת מלמדת לתת ציונים גבוהים לעצמך ?
עכשיו תמחקי את ההודעה כמו תמיד
בושה !!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה עצמית - גדעון , במיוחד בשבילך
לימור בנדל28/05/2008גדעון , אינני מתכוונת להקטין אותך בחזרה או להתנצח על גבי דפי הפורום.
לא רק שאני משאירה את הודעתך בגאווה - אני "אפילו" אתייחס אליה.
הודות לגברים כמוך נשים מסתובבות בעולם עם ראש מושפל.
הן מרגישות שהן צריכות להתנצל על זה שהן אוהבות את עצמן ,להתנצל על כך שהן אוהבות את פועלן , להתנצל על כך שהן אוהבות את הזמן שהן מקדישות לעצמן ( ולא לבן הזוג או לילד חלילה .. ) להתנצל על כך שהן מיניות וסקסיות ועוד רבים הדברים עליהן הן מרגישות צורך להתנצל . הן מדוכאות ומרגישות כקורבן ממקום של חוסר פרגון מגברים כמוך .
אם יש משהו שמלמדים אותך בטנטרה זו קבלה ואהבה עצמית , פרגון למי שנמצא מולך וראיתו כאילו הוא אתה , ללא שפיטה ממקום של אהבה ללא תנאי . אני גאה להיות מורה ומנחה לטנטרה ואכן , כן - זה מה שלמדתי וזו הדרך שאני מלמדת את כל האנשים מסביבי . מקום של אהבה עצמית ממקום של פשטות והערכה עצמית .
גדעון איש יקר , בבואך לבקר אותי על מילותי - שאל עצמך , מה היה כ"כ חשוב לך להקטין אותי באומרי כי אני גאה מאוד ביוזמה שלי , בכתיבה שלי ובהבנה שלי את המין הגברי. באיזה נקודה רגישה אצלך נגעתי שהרגשת צורך לכתוב לי את מילותיך על גבי הפורום בגאון..?
רק אהבה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק מאהבה
גדעון02/06/2008
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעתך נמחקה
לימור בנדל02/06/2008אינני מוצאת את דפי הפורום כמקום להתנצחות.
אני מוצאת את עצמי קוראת את שכתבת ומנסה להצדיק את פועלי ואת תארי והחלטתי כי אינני צריכה לעשות זאת בפורום - זהו פורום לשאלת שאלות ולא להכפשות פומביות והתנצחויות .
שמרתי את כל ההודעה שכתבת - תוכל לכתוב לי מה המייל שלך , או לתת מספר נייד ( להתקשר אלי או לשלוח לי מייל ) ואשמח לשוחח מלך.
תתקשר - נשב לקפה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)