מה גברים אוהבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה גברים אוהבים
    חן
    27/05/2008

האם בסדנת טנטרה אפשר ללמוד מה גברים אוהבים, איך הם אוהבים את המגע באיבר מין וכדומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה גברים אוהבים

הוספת תגובה

• מה גברים אוהבים

לימור בנדל
    27/05/2008

בסדנאות טנטרה לומדים מגע . מגע ממקום של הקשבה לצד השני , ממקום של מבט , ריח , טעם ( ליקוק ) , מגע ממקום של אהבה ( פחות ממקום של ייצריות וחרמנות ).
    אני מזמינה אותך להכנס לאתר שלי : www.partylim.com
    למטה באתר יש מצד ימין " כתבות .." שם תמצאי כתבה מדהימה
    שכתבי על " כך תטריפי את הגבר שלך במיטה " .
    בכתבה שיתפתי את כל הנשים בסודות המגע הגברי , מה , איך ואיפה הגברים אוהבים שנוגעים בהם. זוהי כתבה מתומצתת לאחר ששוחחתי עם מאות גברים בנושא וערכתי אותה לאחר מכן.
    כל גבר ואיך שהוא אוהב שנוגעים בו . השתדלי להיות רגישה לגבר שלך . בקשי ממנו שישתף אותך בפתיחות איך הוא ספציפית אוהב שנוגעים בו, באיזה אזור בגוף , באיזה עוצמת מגע ועם איזה איבר בגוף ( לשון , פה , יד .. ) לכי עם הכוונתו ורגישותך הנשית..

בעונג , לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

גדעון
    28/05/2008

כל הכבוד על " המדהימה "
    זה מה שלמדת ומה שאת מלמדת לתת ציונים גבוהים לעצמך ?
    עכשיו תמחקי את ההודעה כמו תמיד
    בושה !!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה עצמית - גדעון , במיוחד בשבילך

לימור בנדל
    28/05/2008

גדעון , אינני מתכוונת להקטין אותך בחזרה או להתנצח על גבי דפי הפורום.
    לא רק שאני משאירה את הודעתך בגאווה - אני "אפילו" אתייחס אליה.

הודות לגברים כמוך נשים מסתובבות בעולם עם ראש מושפל.
    הן מרגישות שהן צריכות להתנצל על זה שהן אוהבות את עצמן ,להתנצל על כך שהן אוהבות את פועלן , להתנצל על כך שהן אוהבות את הזמן שהן מקדישות לעצמן ( ולא לבן הזוג או לילד חלילה .. ) להתנצל על כך שהן מיניות וסקסיות ועוד רבים הדברים עליהן הן מרגישות צורך להתנצל . הן מדוכאות ומרגישות כקורבן ממקום של חוסר פרגון מגברים כמוך .

אם יש משהו שמלמדים אותך בטנטרה זו קבלה ואהבה עצמית , פרגון למי שנמצא מולך וראיתו כאילו הוא אתה , ללא שפיטה ממקום של אהבה ללא תנאי . אני גאה להיות מורה ומנחה לטנטרה ואכן , כן - זה מה שלמדתי וזו הדרך שאני מלמדת את כל האנשים מסביבי . מקום של אהבה עצמית ממקום של פשטות והערכה עצמית .

גדעון איש יקר , בבואך לבקר אותי על מילותי - שאל עצמך , מה היה כ"כ חשוב לך להקטין אותי באומרי כי אני גאה מאוד ביוזמה שלי , בכתיבה שלי ובהבנה שלי את המין הגברי. באיזה נקודה רגישה אצלך נגעתי שהרגשת צורך לכתוב לי את מילותיך על גבי הפורום בגאון..?

רק אהבה , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק מאהבה

גדעון
    02/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעתך נמחקה

לימור בנדל
    02/06/2008

אינני מוצאת את דפי הפורום כמקום להתנצחות.
    אני מוצאת את עצמי קוראת את שכתבת ומנסה להצדיק את פועלי ואת תארי והחלטתי כי אינני צריכה לעשות זאת בפורום - זהו פורום לשאלת שאלות ולא להכפשות פומביות והתנצחויות .
    שמרתי את כל ההודעה שכתבת - תוכל לכתוב לי מה המייל שלך , או לתת מספר נייד ( להתקשר אלי או לשלוח לי מייל ) ואשמח לשוחח מלך.
    תתקשר - נשב לקפה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו