מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסיגל01/06/2008
שלום רב,
ידוע לכם מתי בערך יהיה עוד פעם פסטיבל סקס בנמל תל אביב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס הטנטרה ה -5
לימור בנדל01/06/2008פסטיבל הסקס בנמל לא הוכתר כהצלחה - אינני יודעת באם ירצו להשקיע שוב בפסטיבל כזה.
מה שאני כן מאוד ממליצה זה על "כנס הטנטרה ה-5 " שיערך בבית אורן בחודש ספטמבר ( מסתמן בסופ"ש של ה -20 לחודש).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת באמת חושבת שכנס הטנטרה מתאים למי
שואלת02/06/2008שמחפש פסטיבל סקס?
הייתי ונהניתי, אבל חלק מהעניין הוא שאני הגעתי לחיבור דוקא מהצד של הרוחניות ולא מהצד של המיניות המחפשת.
חלק מהכיף של הפסטיבל היה שהיו שם אנשים שבאו ממקום דומה, חלקם יותר ותיקים בטנטרה וחלקם כמוני בתחילת הדרך, אבל לרוב היתה אווירה כזו שאפשרה להפתח ולהתרומם דרך הטנטרה.
אותם מעטים שלא השתלבו ובאו לחפש זיונים כמעט לא הצליחו להפריע לאווירה.
אני מניחה שאם יגיעו יותר, יקרה לכנס מה שקרה לפסטיבל סגול שאנשים שנהגו להגיע לשם שנים באהבה הפסיקו לבוא כי זה כבר לא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס הטנטרה מתאים לכולם
לימור בנדל03/06/2008שואלת יקרה ,
כייף לקרוא אותך בפורום ! רציתי לציין זאת בתחילה ..
אמרי לי ..באם נעשה אייפה ואייפה בין באי הכנס - איך נהיה טנטרים ?
אדם החי חיים בדרך הטנטרה רואה את כולם שווים . מצליח להסתכל על כל אדם שעומד מולו כאל שווה לו , לא משנה אופיו ( ייצרי , חרמן ,א-מיני, משכיל , טיפש, אינטיליגנט ועוד.. ) ולא משנה יופיו ( רזה , שמן , מכוער , יפה ועוד.. ) . לכל אחד גבולות משלו - בחרי לשמור על גבולותיך , לא משנה היכן את ומול מי את נמצאת.
אשתף אותך כי ישנם כמה זרמים בטנטרה - מיניים יותר ומיניים פחות . הטנטרה של הטיבטים ( הג'אנר בו אני עוסקת ) מכוונת יותר למקום הרוחני , העצמה מינית , נשימות, העצמה אישית דרך עבודה עם האנרגיה המינית כאנרגיית החיים . כמו כן , קיימת טנטרה של אושו - זוהי טנטרה מאוד מינית וידועה בפאן הייצרי שבה . אין אנו באים לשפוט את העוסקים בכל סוג של טנטרה שהוא. כל אחד יכול לבחור באיזה טנטרה הוא מעוניין לעסוק/ לחוות. מי שמחפש מיניות יכול ללכת לסדנאות המיניות יותר על בסיס הטנטרה של אושו ולמצוא שם את מבוקשו . בחרי מה שאת רוצה ..
אספר לך כי אני עצמי מעבירה סדנאות טנטרה ומי שמגיע לסדנאות שלי יודע בדיוק באיזה סדנה מדובר , מה הגבולות , מה אופי הכללי של התרגילים , למי נועדה . יש המתאכזבים ויוצאים באמצע כי באו לחפש משהו אחר ולא מצאו .. זה מה שנפלא - כל אחד ער לגבולות שלו , גם במרחב הסדנה .
אני מזמינה את כולם באשר הם לבוא.. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגשתי אותך בכנס ומאד נהניתי
שואלת06/06/2008אני באמת הגעתי לטנטרה מהצד של עיסוק רוחני שלי בתחומים אחרים, אבל במהך השנה עברתי התפתחות אדירה גם בפתיחות שלי לצד של הפעילות המינית
וגם אם את מגיעה לפעילות עם מיניות מאד בולטת, החויה היא חויה אחרת שגם בן הזוג שלך מגיע מאותו מקום של עיסוק באנרגיה המינית שאולי מגיע רחוק, לעומת תחושה של "התנפלות" שנותן מישהו שמחפש רק מין ולא קשוב לאנרגיה ולאהבה שיש מסביב למגע
אני חושבת שאחד הדברים שבהם הכנס עזר לי ביותר, זה לחוות סדנאות שונות עם מגוון מנחים ולראות למי אני מתחברת ועם מי ניתן להמשיך
אלו שליוו אותי בשנה זו הם בועז שגב ובן ואפרת - אני מניחה שהם מהצד הפחות בוטה של הטנטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנוחות
רמי בוכניק23/06/2008לא כל אחד נהנה מכל התנוחות
את התנוחות שלכם שווה לבחור ממה שמרגיש לכם הכי נכון והכי כיף ולא כי זה רשום באתר כזהב או אחלר או בספר כזה או אחר.
זה מבורך לנסות ולשנות מה שמתאים לכם לקחת ולהמשיךל ומה שלא להשאיר בצד.
תתנו לגוף שלכם ולהוויה שלכם לדבר ולא לספרים.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)