מחשבות על נשים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות על נשים.
    מתעניין
    03/06/2008

שלום ,
    אני באזור גיל השלושים, נמצא בקשר כעת ,ומאז ומתמיד לא משנה בסוג הקשר שהיה לי לא הפסקתי לחשוב על קיום יחסי מין עם נשים זרות.כשנשאלתי על ידי בת הזוג לא אחת מה הפנטזיה שלי בליבי תמיד חשבתי על לקיים יחסי מין עם מישהי שעדיין לא שכבתי איתה.
    חשוב לי לציין שמעולם לא בגדתי בשום בת זוג שהייתה לי וקשריי היו לרוב ארוכים.
    המחשבות האלו לא מניחות את דעתי.
    האם זהו יצר גברי וזה נורמלי לחשוב כך?
    והאם ניתן לטפל בתחושות אלו על ידי טיפול אישי.על ידי שינוי התפיסה של המין אולי או של הקשר
    הזוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות על נשים.

הוספת תגובה

• פנטזיות בקשר

רמי בוכניק
    04/06/2008

פנטזיות זה דבר לגיטימי גם כשאנחנו בקשר.
    מעצם ההגדרה פנטזיה זה דבר שאנו לא מממשים.
    ייתכן ודווקא מכיוון שאתה מרגיש כל כך "אשם" לגבי המחשבות האלה , הם מטרידות אותך ביותר עוצמה - על משקל אתה חושב עליהם , מאשים את עצמך בקיום שלהם ועל ידי כך נותן להם ממשות הרבה יותר גדולה מהעוצמה המקורית שלהן.
    מה שכן חשוב זה לנסות ולהגשים גם פנטזיות ודברים מעניינים ומיוחדים עם הבת זוג שלך ולא שבת הזוג תהיה רק עבור "סקס רגיל" [אין באמת ביטוי כזה] ועולם הפנטזיות יכלול בחורות אחרות [וירטואליות בדמיון או אמיתיות].
    שאלת על טיפול או - בהחלט שיחות אימון או טיפול יכולות להאיר את הדברים מנקודות מבט נוספות ולתת לך לבחור בחירות חדשות או להישאר בבחירות הנוכחיות אבל עם יותר שלווה.

שלך רמי בוכניק .

יכול לבקר באתר
    www.coach.fav.co.il
    ולקרוא קצת על עולם האימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו