שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אביגיל
    15/06/2008

שלום רב,
    האם זה נכון שבטנטרה צריכים ללמוד לקבל את האחר? אפילו אם בן זוגי משמין וזה ממש מפריע לי?!
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קבלה ללא תנאי

לימור בנדל
    16/06/2008

אכן , טנטרה זו דרך חיים שבא אנו מסוגלים לראות את האחר כמות שהוא. לקבל אותו ללא התניות , אהבה ללא תנאי . ללמוד לקבל את האחר זה מגיע המון ממקום של אהבה עצמית וקבלה של עצמי כמות שאני . אם אני יודעת לא לבקר את עצמי , להקטין את עצמי ואצור שפע מסביבי ולא אחייה ממקום של תחרותיות.

מדוע מפריע לך שבן זוגך השמין ? על איזה מיתר זה פורט אצלך ?
    כל אחד הינו מראה שלנו - מה מפריע לך שומן בחיים האישיים שלך ?
    שם תקבלי את התשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת האחר כפי שהוא

רמי בוכניק
    18/06/2008

היי

קודם כל המילה צריך לא מתחברת היטב לטנטרה
    לא צריך שום דבר זה לא מוסד עם חוקים ונהלים

אבל בהחלט ניתן להגיד שהדרך הטנטרית או טנטרה בראש ובראשונה זה קבלה עצמית ללא שיפוטיות וכפועל יוצא מזה קבלת האחר.

אגב קבלה אין הכוונה לא לשפר, ולשפר זה רק מרצון של כל אחד לעצמו ולא את לבן זוגך ןלהיפך.
    השינוי האמיתי אפשרי רק ממקום של קבלה , רק לאחר שאנחנו מקבלים את עצמנו ניתן לשנות באמת ממקום פנימי ונכון לאורך זמן . כן גם את רוצה שינוי קודם כל כדאי לקבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי

מיואשת
    08/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו