מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה נורמלי מה שקורה ליאבי02/08/2008
יש אצלי בעיה רק שאין לי מושג למה זה קורה לי אולי תוכל לעזור לי . לפני כשלוש שנים יצאתי עם בחורה שהיינו מטורפים אחד על השני ברמות אני לא מכיר אפילו עד היום לאחר שנפרדנו בפרידה שהיתה קשה לשנינו היא הלכה לדרכה ואני לדרכי האמת לא ראיתי את עצמי הולך עם בחורה תקופה מסוימת וזה מה שתכננתי , רק שכשהכרתי את חברתי לאחר החברות החזקה שהיתה לי פתאום עניין המין איתה הפך לשיגרתי ומכני מדי וזה מצידי כאילו אין לי חשק לסקס איתה וזה לא שהיא לא מושכת אותי פשוט לא יודע כאילו יש משהו ביננו שאומר לי לא לעשות איתה סקס,חשוב לי לציין שהסקס עם החברה הקודמת היה מצויין וללא בעיות לא שהסקס עם הנוכחית לא טוב ואפילו אחרים יכולים לקנא לי כי אני יודע שמה שאני וחברתי עושים בפעמים המעטות שאנו מקיימים יחסים זה מיוחד דבר ששכחתי לחברתי זה מפריע ואפילו מפריע מאוד מה לעשות תן עצה אחי אני מיואש. תודה מראש אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור עם עצמך
רמי בוכניק03/08/2008שווה לך לעשות בירור עם עצמך
האם השארת את הקשר הקודם מאחור או שהוא עדיין עומד בדרכך
אם כן השקע מאמץ ואנרגיה כדי לנתק את הכבלים שנשארו.
האם אתה נמשך לחברתך הנוכחית?
האם היא נמשכת אליך?
האם אתה מפרגן לה?
האם אתה מרגיש שהיא מפרגנת לך ולמיניות שלך?
האם אתה יוצר מספיק מרחבים אינטימיים עם אוירה מתאימה ?
האם אתה אוהב אותה?
תענה לעצמך על כל השאלות הללו ואז אני מאמין שתמצא את התשובה?
בענייןם של עצה לכו לעיסוי זוגי
סדנת טנטרה אישית [לא בקבוצה] וכיו"ב על מנת להעצי את המיניות
שלך
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)