האם זה נורמלי מה שקורה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נורמלי מה שקורה לי
    אבי
    02/08/2008

יש אצלי בעיה רק שאין לי מושג למה זה קורה לי אולי תוכל לעזור לי . לפני כשלוש שנים יצאתי עם בחורה שהיינו מטורפים אחד על השני ברמות אני לא מכיר אפילו עד היום לאחר שנפרדנו בפרידה שהיתה קשה לשנינו היא הלכה לדרכה ואני לדרכי האמת לא ראיתי את עצמי הולך עם בחורה תקופה מסוימת וזה מה שתכננתי , רק שכשהכרתי את חברתי לאחר החברות החזקה שהיתה לי פתאום עניין המין איתה הפך לשיגרתי ומכני מדי וזה מצידי כאילו אין לי חשק לסקס איתה וזה לא שהיא לא מושכת אותי פשוט לא יודע כאילו יש משהו ביננו שאומר לי לא לעשות איתה סקס,חשוב לי לציין שהסקס עם החברה הקודמת היה מצויין וללא בעיות לא שהסקס עם הנוכחית לא טוב ואפילו אחרים יכולים לקנא לי כי אני יודע שמה שאני וחברתי עושים בפעמים המעטות שאנו מקיימים יחסים זה מיוחד דבר ששכחתי לחברתי זה מפריע ואפילו מפריע מאוד מה לעשות תן עצה אחי אני מיואש. תודה מראש אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נורמלי מה שקורה לי

הוספת תגובה

• בירור עם עצמך

רמי בוכניק
    03/08/2008

שווה לך לעשות בירור עם עצמך

האם השארת את הקשר הקודם מאחור או שהוא עדיין עומד בדרכך
    אם כן השקע מאמץ ואנרגיה כדי לנתק את הכבלים שנשארו.
    האם אתה נמשך לחברתך הנוכחית?
    האם היא נמשכת אליך?
    האם אתה מפרגן לה?
    האם אתה מרגיש שהיא מפרגנת לך ולמיניות שלך?
    האם אתה יוצר מספיק מרחבים אינטימיים עם אוירה מתאימה ?
    האם אתה אוהב אותה?
    תענה לעצמך על כל השאלות הללו ואז אני מאמין שתמצא את התשובה?

בענייןם של עצה לכו לעיסוי זוגי
    סדנת טנטרה אישית [לא בקבוצה] וכיו"ב על מנת להעצי את המיניות

שלך
    רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו