השהיית שפיכה אצל גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השהיית שפיכה אצל גברים
    רינה
    10/08/2008

אני יוצאת עם גבר חודשיים והוא חזק בטנטרה, בכל פעם שאנחנו שוכבים הוא מרוכז כולו בהשהיית השפיכה והוא מצליח לגמור בלי לשפוך לי זה נראה מאוד מוזר ואני לא מבינה מה היגיון מאחורי זה, האם זהו אכן חלק מהטנטרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השהיית שפיכה אצל גברים

הוספת תגובה

• טכנית זה חלק מהטנטרה יחד עם זאת

רמי בוכניק
    12/08/2008

אני רואה בטנטרה הרבה מעבר לכך.
    טנטרה זה הרבה יותר עניין של קבלה עצמית ומתוך כך קבלת האחר.
    אהבה עצמית ,פתיחות מחשבתית מגע וכיו"ב .
    מציע לך ,באם זה מפריע לך לנסות לקיים שיחה פתוחה על כך.

בברכה
    רמי בוכניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה מקום זה משתחרר

לימור בנדל
    13/08/2008

כמו שחברי רמי ציין , כל עשיית האהבה עם בן הזוג היא הרבה מעבר לשפיכה והשהיית כך שאם לא טוב לך בזמן שאתם יחד מינית בגלל מה שקורה סביב השהיית השפיכה - אמרי לו .

אני יכולה לאמר לך משיחות עם מאסטרים לטנטרה ועם גברים רגילים שהמקום הזה של רצון לשלוט בשפיכה ממקום של למידה וmind לאט, לאט משתחרר . גבר לומד לחוות את הגוף שלו ולעשות את הטכניקה ללא תשומת לב יתרה. יתכן ובן זוגך חדש בנושא והוא עם רצון נלהב לתרגל את שלמד.

תהיי סובלנית כלפיו , תכילי אותו ותביני שזה בא ממקום שהוא מעוניין להיות שם בשבילך יותר בחדירה בעצם. מה שיש לך להגיד לו תאמרי כך שהוא יבין את המקום הזה שלך.

הצלחה יקירה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו