שאלה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קשה
    יונית
    24/08/2008

יש לי שאלה שמעניינת אותי ואני אשמח לתשובה. זה מספר גברים אמרו לי בזמן שירדו לי בעת קיום יחסי מין שאני "טעימה". כמובן שזה כיף לשמוע שיש לי טעם טוב שם למטה וששנינו נהנים מכך. עכשיו לשאלה. שמעתי שיש מספר מאכלים שאם הגבר אוכל אותם לפני קיום יחסי מין, זה גורם לזרע שלו לקבל טעם אחר, עדין יותר או מתקתק. האם ישנם מאכלים כאלו גם לנשים, מה שיכול להועיל או להעלות את רמת הטעם (או הריח) שם למטה אצל האישה? אודה לכם על תשובתכם שבת שלום ותודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קשה

הוספת תגובה

• מטעמי מיצי האהבה שלך

לימור בנדל
    03/09/2008

יונית יקירה ,
    לכל אחת טעם וריח שונה באיבר מינה.
    בנרתיק יש לנו פלורה טבעית של חיידקים. לעיתים פלורה זו מתערערת אם בגלל מחלה של הגוף , לחץ נפשי , תזונה לא מאוזנת והטעם הטיבעי והריח של הנרתיק משתנים. עם התפתחות של דלקת או פטריה נוצרות הפרשות וריחות פחות נעימים בגלל החומצות שנוצרות ומפרות את האיזון הטבעי של הנרתיק.

בשיחה עם בנות העוסקות ברפואה סינית נאמר לי כי תפוחים , תמרים ודבש יכולים להמתיק במעט את הטעם של מיצי האהבה שאת מפרישה מהנרתיק. אכילה קבועה על בסיס יום יומי ישנה את הטעם ממש במעט ולא בצורה חזקה .

אספר לך משהו יחד עם זאת , יש גברים שהטעם שלך יהיה להם נפלא וטעים אך יהיו גם גברים שהטעם שלך ממש לא יהיה לטעמם ! כי על טעם ועל ריח אין להתווכח .. כך ש-אל תתפלאי באם נאמר לך בצורה גורפת שאת " טעימה" שם למטה ופתאום תהיי עם בחור שטעמך אינו לטעמו ..

ייאמי.. לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו