לימור יקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימור יקירה
    אוני
    26/08/2008

יש לי שאלה ותקבלי אותה לא בכעס זה באמת מסקרנות שלי כשאת מזמינה למפגש לגבר בין השאר את כותבת עיסוי טנטרי ובסוף את מציינת ללא מגע מיני. אז מדוע את כותבת את זה? לא מובן לי ההקשר. אם תוכלי להסביר ושוב זה לא מכוונה שלילית השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימור יקירה

הוספת תגובה

• עיסוי טנטרי - אינו עיסוי ארוטי !!!

לימור בנדל
    28/08/2008

שאלות אף פעם לא באות ממקום שלילי , תמיד ממקום של צמיחה ורצון להבין והן מבורכות !

אפתח ואומר שלא קיים שילוב המילים "עיסוי טנטרי" - כאשר אנו נמצאים במפגש טנטרי ניתן יהיה להשתמש באחד מהתרגילים בעיסוי הגוף. מה שהופך את העיסוי לטנטרי זו הכוונה של העיסוי מבחינת שני הצדדים.

עיסוי רגיל ומוכר יש לו מטרה - שחרור מתחים , הרפיה - ארוטי ( אורגזמה ), הקלה על מכאובי גוף, פינוק ועונג.. בעוד עיסוי ממקום טנטרי הוא חסר מטרה ( כמו הטנטרה עצמה ). בעיסוי בדרך הטנטרה המקבל אותו יכול להתחבר לעצמו , לבצע התמרה והעלאת האנרגיות המיניות בתוכו ולהרגיש את הגוף בכאן ועכשיו.

לכל דקה / דקיני טכניקת עיסוי שונה הנוחה לו ובאמצעותה הוא יכול לעזור למודרך לחוות את החיבור לגוף שלו בכאן ועכשיו. " העיסוי יכול להעשות עם או בלי ביגוד, עם שמן או בלעדיו, חזק או חלש,
    המגע יכול להיות אינטימי ומיני יותר או פחות, הכל לפי מה שמתאים לרגע ולגבולות של המעניק והמקבל/ת באותו רגע. " ( עיסוי טנטרי עיסוי ארוטי ומה שבינהם - ערן רוטשילד ).

מכיוון שרבות מהבחורות שעושות body מסאג' הכולל עיסוי איבר מינו של הגבר עד להרפיה משתמשות במילים " עיסוי טנטרי " בכדי לתת לעיסוי נופח "מכובד " אני דואגת לציין בברור שלא מדובר בעיסוי למטרות עונג מיני ואין מגע מיני באיבר המין .

מקווה שהבהרתי עצמי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לימור

עלמה
    29/08/2008

אז לא הבנתי למה את מתכוונת עיסוי טנטרי במכתב שפונה למי שרוצה לבוא אלייך למפגש-איך את מביאה את הגבר להעלאת האנרגיה המינית ואת לא נוגעת באיבר המין?.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלאת האנרגיה המינית

לימור בנדל
    01/09/2008

אוני איש יקר ,

מתשובתך וכתיבתך אלי אני מבינה כי יש לך חשיבה מקובעת בראש שבכדי להעלות לגבר את האנרגיה המינית על אישה לגעת לו בצורה ישירה באיבר המין. ממקום יצרי זה , אני מזמינה אותך לשינוי חשיבה .

את האנרגיה המינית בטנטרה אנו לומדים להעלות בדרכים שונות ומגוונות , אם ע"י סידרת נשימות טנטריות , אם ע"י מודעות עצמית , עם ע"י טקסי חניכה אנרגתיים שונים באזורי האנרגיה המינית בגב ( נקראים נאדים ) ובצקרת המיניות שנמצאת בסקרום ( גב תחתון ) ועוד לחיצות עיסוי שונות ומגוונות בעיסוי הטנטרי עצמו באזורים שמעלים את האנרגיה המינית בגוף ולא נמצאים בכלל באיבר מינו של הגבר אלא לכל אורכו של הגוף מכף הרגל ועד ראש.

מזמינה לשינוי .. לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך -תשובה מקיפה.

עלמה
    02/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו