שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירה
    31/08/2008

אני בת 20 ויש לי חבר בן 23. הוא מאוד מאוד אוהב אנאלי. אני למדתי להסתדר עם זה. רציתי לדעת מבחינה בריאותית נטו - האם מין אנאלי גורם לי נזק? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מין אנאלי אנו גורם נזק בריאותי

רמי בוכניק
    31/08/2008

שלום לך
    מין אנאלי אינו גורם נזק בריאותי
    כמובן שאם יש כאב או משהו יוצא דופן יש להתייחס לזה.
    מומלץלהשתשתמש בנוזל סיכה איכותי [לעניות דעתי עדיףעל בסיס מים] שניתן לרכוש בכלסופר פארם \ביתמרקחת וכיו"ב.
    ותהני מזה.

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי ושמירה על היגיינה

לימור בנדל
    01/09/2008

מירה יקירה ,
    איזה כייף שאת פתוחה ומאפשרת לעצמך בגיל כ"כ צעיר לחוות מין אנאלי, אבל אני שואלת את עצמי משאלתך האם את נמצאת שם ממקום של הנאה או ממקום של ביטול עצמי " הוא מאוד מאוד אוהב אנאלי. אני למדתי להסתדר עם זה" .... יש לך למידה על עצמך בנושא הזה לטעמי.

ובנוגע לשאלתך , אז ככה , ראשית אני ממליצה לבצע שטיפה של אזור פי הטבעת במים וסבון במקלחת ע"י החדרת אצבע, לפני כל מגע אנאלי שמתבצע ( יש אף שמבצעים חוקן ) . אזור זה הוא אזור לא נקי - יש חיידקים שנמצאים באזור זה שבאם יבואו במגע עם אזורים אחרים בגוף יגרמו לדלקת , מחלה וכו'.

אסור בשום אופן לחדור לפי הטבעת ולבצע לאחריה מיד חדירה לנרתיק או מין אוראלי. יש לשטוף היטב את איבר המין לאחר חדירה רקטלית !!!

מומלץ תמיד להשתמש בקונדום - גם בגלל מחלות מין וכמובן , מחלת האיידס שעוברת בקלות במגע מיני מסוג זה וגם בגלל שאיבר מינו של הגבר יכול לבוא במגע עם החיידקים בתוך פי הטבעת שלך והם יכולים לחדור אליו דרך החור שנמצא בראש איבר המין ולעשות שם דלקות לא נעימות.

ובאם מדברים על בריאות , לא נשכח גם בריאות נפשית. אם את לא מוכנה לאנאלי מבחינה רגשית וסוג קיום יחסים זה נכפה עליך ואת לא נהנת ממנו יהיו לכך לא רק השלכות מידיות של כאב פיזי אלא גם השלכות רגשיות לאחר מכן..

בריאות, לימור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו