מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי זוגיות וסקסאבישי8107/09/2008
שלום לך אני נשוי 7 שנים ומאז שהבת שלי נולדה אנחנו לא שוכבים כל הזמן ממציאה לי סיבות מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבידו - חשק מיני
לימור בנדל12/09/2008שלום אבישי ,
ראשית אשמח לדעת באם היה חשק מיני לפני כן ? האם החשק המיני של אישתך גבוה ? ומה היה קיום היחסים לפני שהיא ילדה ?
בשנה הראשונה לאחר הלידה החשק המיני נמוך מאוד . זוהי שנת מעבר והסתגלות - האישה חווה את האמהות שלה ופחות מחוברת לגופה ולמיניות שלה . ההורמונים המיניים בגופה לא גבוהים והיא פחות מינית ובעלת חשק מיני יותר נמוך . זו תופעה ידוע . יש להמתין בסבלנות וליצור אינטימיות - מגע לא ממקום של ייצר מיני . ממקום של ליטופים , חיבוקים - בעצם לתת לה חום ומגע . שהיא תדע שאתה שם . שאתה אוהב אותה ולא מעוניין בה רק כאובייקט מיני .
אבל באם עברה יותר משנה יש לשם לב , האם אישתך התחברה שוב לעצמה , לגופה ולמיניות שלה ? האם היא אוהבת את עצמה ? - יש נשים שלאחר הריון ולידה חובות ריחוק רב מגופן שהשתנה במהלך ההריון ומתחילות פחות לאהוב את עצמן ..
"כל הזמן ממציאה לי סיבות " - למה ? שאלת אותה ? שוחחתם בנושא?
האם היא לא מסופקת ? האם אתה מעניק לה מגע במיניות כמו שהיא אוהבת לקבל ? האם אתה דואג לה במיניות ולא רק לך - להביא רק את עצמך לסיפוק בלי בכלל לדאוג לה .
אישה שהיתה מינית בעבר ועברה שינוי - יש לראות מה שם השתנה . האם אישתך מעוניינת בכלל שיהיה שינוי בחשק המיני שלה או שזה בא רק ממך ?? האם גם לה לא טוב עם המצב ?
אשמח לשמוע ממך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)