מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות תפקודט.21/09/2008
שלום למומחים. אני בת 28 יש לי בעיה שהרבה נשים ודאי מכירות - אני ממש מתקשה להגיע לאורגזמה. אין לי בן זוג קבוע וכל כניסה למיטה עם גבר חדש זה אכזבה כמעט מובטחת. לי ולו. האם טנטרה עשויה לסייע לי? ואם כן, אז איך? יש חומר ברשת שמומלץ לי לקרוא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה עצמית ושחרור ה mind
לימור בנדל23/09/2008ט. יקרה ,
ראשית אציין , כי עצם הגדרת החוויה שאת עוברת כ " בעיה בתפקוד " כבר שמה מחסום. אני ממליצה לשחרר מחסום זה ולראות את עצמך בדרך = במסע לעבר האורגזמה . זו איננה בעיה בכלל .
טנטרה הינה מקום של קבלת העצמי כשלם.
אכן טנטרה יכולה לעזור לך בתהליך .
בטנטרה אני , כאישה, לומדת לחיות עם עצמי , עם ההחלטות שלי ובעיקר עם גופי , ללא מע' יחסים של אהבה / שנאה של הגוף ( בלי זבוב קטן שכל הזמן מקטין את הערך העצמי ). בעבר נהגתי לחשוב " מה הוא חושב על הגוף שלי?" / " הבטן שלי נשפכת לצד בתנוחה הזו" ולהתנהג בצורה סגורה ועצורה במעשה אהבה. כאשר תרגלתי בתרגילים שונים בטנטרה מודעות עצמית: השלמה כנה וקבלת העצמי כמות שאני , יכולתי לחוות את חווית מעשה האהבה עם בן זוגי ממקום פתוח , אוהב ומעצים. או.. אז את מתחברת לגוף , לחוויה המינית , ללא מחסומים ומעצורים. חווית עולם האורגזמות נפתחת בפניך במלואה כאשר את פתוחה , מקבלת וזורמת עם חווית מעשה האהבה עם עצמך ואח"כ עם בן זוגך.
אישה היא מעיין רגשות. כאשר היא חווה בעבודה / בלימודים / ילדים / סיטואציה כלשהי חוויה לא נעימה, היא אוספת בתוכה אנרגיה ירודה , היא יכולה במעשה האהבה לחסום בשל כך את האורגזמה . רגע האורגזמה הוא רגע של חוסר שליטה , של שחרור - אף אחד לא חושב על חשבון החשמל בזמן אורגזמה . הmind ( שכל ) משוחרר לגמרה מחשיבה . יש נשים , לצערי , שכל כך נמצאות בשליטה עד שיעצרו את עצמן רגע לפני האורגזמה כי הן לא נותנות לעצמן חופש וחייבות להשאר בשליטה. עם העבודה על ה mind , אנו לומדות לשחרר את השליטה .
בטנטרה שני בני הזוג ( או אחד מהם ) לומדים לחיות את הרגע, את הכאן ועכשיו . בתרגילים שונים של מגע , של התבוננות בעיינים , של נשימות הם מביאים את עצמם למקום מעצים. התנתקות מהחיצוני , ללא מחשבות , ללא מעצורים של הmind כמו הרצון להגיע לאורגזמה = מטרה. אז האנרגיה המינית שעוברת ביינהם היא מעצימה והופכת את החוויה למקום של עונג צרוף. למקום מאפשר.
אגב יקירה , התחלת הדרך הינה אוננות . אוננות נשית מומלצת ומבורכת.
אני מזמינה אותך לפנות לך זמן איכות עם עצמך . להכנס לאמבט מלחים מרגיע , לסגור נייד ולהתנתק מהכל. שימי מוזיקה מרגיעה ועצמי עיניים. שלחי את עצמך בדמיון למקום רגוע שאת אוהבת : לטבע , לים , למדבר .. צרי לך במוח מרחב נוח ומרגיע . שלחי יד עם סבון וסבני את כל גופך . לאט , לאט התחברי למיניות שלך ע"י שטיפה ועיסוי של הדגדגן. אני ממליצה לא לחוות זאת יחד עם בן זוג , אלא לאפשר לעצמך את המקום הזה לבד . עם עצמך בלבד . אחרי שתאתרי את האזור שמביא אותך לריגוש מיני תוכלי להמשיך לעסות אותו בהתאם למה שאת אוהבת . משם הדרך לחווית האורגזמה תלויה רק בך .. תני לעצמך שחרור , בראש , בגוף , תהיי ממקום משחרר ולא עצור . אף אחד לא מסתכל עליך , את עם עצמך . אף אחד לא מעביר עליך ביקורת . תני לגוף שלך להיות חופשי ומשוחרר לחוות את כל ריגוש במלואו , בכל צורה שהגוף רוצה . שחררי קולות , תני לגוף לנוע בצורה חופשית לכל כיוון שירצה . אל תעבירי ביקורת על עצמך , תאהבי את עצמך ..
אורגזמה נעימה .. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)