מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסטיבל אור ואהבהשואלת22/09/2008
רמי, אתה יכול לספר קצת על הפסטיבל הזה? האם אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסטיבל אור ואהבה - אני ממליץ
רמי בוכניק28/09/2008פסטיבל אור ואהבה הוא פסטיבל קטן יחסית
שמאופיין בחתך גילאים יותר בוגר יחסית להפקות כמו בראשית ובומבמלה.
יש בו סדנאות מסוגים שונים
כגון סדנאות טנטרה או מדיטיישן בהנחייתי ועוד.
כמו כן יש סדנאות בנושאים נוספים.
אני מאד אוהב את הפסטיבל הזה את האינטימיות שבו את הקשר היותר אישי שנוצר בין אנשים
וגם בין המרצים למשתתפים.
אני ממליץ
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך היית עונה עכשיו?
שואלת20/10/2008אני הייתי וברחתי אחרי שראיתי את גודל הפשלה ... נראה לי שנמשיך להצמד לסגול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רמי בוכניק20/10/2008ראשית כדי להבהיר
אין לי רווח ישיר או עקיף מהפסטיבל.
לגבי הארגון בפסטיבל היו המון בעיות בהפקה הזו
והוא היה פוזר מאד ולא מאורגן נכון וזאת בשל איזה מבנה שלא היה מוכן בזמן שבו היה אמור להיות הכל מרוכז אנרגטית ופיסית עם מתחם טיפולים במדשאה ליד וכיו"ב.
לגבי תשובתי עדיין מה שאמרתי התממש בפסטיבל :
פסטיבל קטן אינטימי ולא המוני בו לכל מרצה יש זמן איכות אמיתי להקדיש לאנשים באים ושואלים
[מכיוון שבכל סדנא יש כ 20- משתתפים ולא 100 משתתפים ויותר]
מרצים לפי מיטב הערכתי טובים מאד [על עצמי איני יכול לדבר אך אציג לדוגמא את תמי גולדשטיין
שהיתה אחת המובילות בתוכנית הכוח בטלויזיה ]
[אני אישית הנחיתי גם בפסטיבל בהפקה הזאת גם בסגול גם בבראשית ובבומבמלה]
וכך אני מוצג גם באתר הפסטיבל .
מי שהשתתף בסדנאות אצלי מאד נהנה ועובדה לכך היתה הראיה שהוא בא לסדנאות הנוספות שעשיתי באותו ארוע וכמו כן ביקש להתעדכן בארועים שאני עושה [בארוע הנחיתי מסלול של מספר סדנאות]
לסיכום רמת הסדנאות היתה טובה ,המרצים היו טובים וזמינים יחד עם זה היו בעיות ארגוניות
ולוגיסטיות יהיו הסיבות אשר יהיו [כקרוב להפקה אני מכיר אותם אך מכיוון שאינני המפיק איני יכול לדבר בשמו]
לגבי פסטיבל סגול - פסטיבל סגול הוא פסטיבל מצוין איכותי אבל ממש לא אינטימי [הרבה מאד אנשים]
תהנו בסגול
הרבה אור ואהבה
רמי
היתה באמת בעיה ארגונית ,אני אישית קשור לסדנאות שאני העברתי
ואם נוצרו בעיות ארגונית זה משהו שההפקה צריכה ללמוד ממנו ולהשתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)