מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהראובן12/10/2008
שלום רב, אני בן 37, התחתנתי לפני 5 שנים. הקשר שלנו טוב ונעים, אבל כל הזמן אני בתחושת החמצה, תחושה שאני רוצה יותר - יותר אהבה, אישה יותר יפה, סקס יותר טוב. כל החיים היתה לי את הבעיה הזו שאני רוצה יותר ולא מסתפק, אבל כעת אני שוקל להתגרש בגלל זה, למרות שהנישואים שלנו טובים בסך הכל. אחד הדברים שהכי מפריעים לי זה שהסקס שלנו שגרתי, לא מרגש ולא מעניין. כמו כן, אישתי העלתה משקל רב מאז שהיכרתי אותה לפני 8 שנים. מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לשפר את הסקס? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפטום הרוצה יותר.
רמי בוכניק13/10/2008כשאנחנו תמיד רוצים יותר - יותר יפה יותר סקסית יותר מרגש וכו וכו מרמז על המשפט "הדשא של השכן תמיד יותר ירוק."
התבונן בעצמך לפני שתמשיך לקרוא עד הסוף ותענה לעצמך האם הרצון ליותר -יותר יפה יותר סקסי יותרמרגש וכו וכו תמיד היה קיים בך? גם בעבר ובעבר הרחוק ?
אם כן מה שעליך לעשות כדי לשפר ולהיות יותר מאושר זה פשוט לאהוב אתעצמל יותר , הרבה יותר.
אני אומר שזה פשוט - אולם זה משימה מאד קשה שדורשת המון משמעת עצמית,משמעת לא להיגרר לשלילי .
כשאנחנו מרגישים לא ראויים לאהבה ,כשאנחנו לא מספיק אוהבים אתעצמנו ,כשאנחנו לא באמת מקבלים את עצמנו אנחנו מחפשים את החיזוקים בחוץ ,מחוץל עצמנו הכוונה - וכשאנחנו נמצאים במצב של חוסר אהבה עצמית אנחנו צריכים שמינימום מישהו בדרגה של "אלוהים " יאשר לנו את היותנו סקסים ,את היותנו שווים ,את היותנו ראויים לאהבה - כשאנחנו נמצאים במצב הזה כל בן זוג אפשרי לא יהיה מספיק טוב שכן תמיד יש יותר טוב יותר יפה ויותר סקסי וכו וכו.
כשאנחנו אוהבים את עצמנו מקבלים את עצמנו אנחנו לא צריכים בן זוג בדרגת "אלוהים" שיקבל ויאהב אותנו שכן אנחנו מקבלים את עצמנו ואוהבים את עצמנו ומה שאנחנו מחפשים וצריכים זה פרטנר להפרייה הדדיתוהרמונית והפרייה כזאת מתבמעתעל ידי מישהו מולנו ולא על ידי פרטנר בדרגת "יופי" של אלוהים.
לכן מה שאני מציע לפני שרצים להאשים את הצד השני בזה שהוא השמין ,בזה שהוא לאסקסי וכו זה להתבונן פנימה לראות איך אתה עובד על קבלה ואהבה עצמית יותר ויותר ,לעיתים כדי לעשות את בצורה יעילה שווה לקחת אימון או טיפול ממוקד לנושא זה.
לגבי שיפור המיניות ושיפור הסקס ככל שתתיחס לאשתך כאילו היא מלכה - וסקסיתתוחושנית היא תרגיש כךיותר ועל ידי כך תהיה יותר מודעתלגופה תקבל יותר את גופה ודווקא מהמקום הזה יהיה לה יותר חשוב לשמור ולטפח את הגוף שכן הטיפוח האמיתי בא ממקום של אהבהת הגוף שליולא ממקום של מלחמכ עם הגוף שלי.
או אפילו להתקשר להתיעצות קלה .
בהצלחה
רמי בוכניק
מאמן אישי ומנחה טנטרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)