מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מהירהמולי27/10/2008
לימור שלום, יש לי שאלה קטנה ואני אשמח אם תוכלי לעזור לי: אני בן 22 וכשהייתי בן 4 עברתי ניתוח היפוספדיאס (הפיכת 2 חורים בפין לחור אחד). הוריי לא סיפרו לי אך אני יודע שגורמים רפואיים אמרו להם שהניתוח יקצר בעתיד את זמן חווית הסקס עד לגמירה. במשך 4 השנים האחרונות אני מקיים יחסי מין עם חברה קבועה אך לצערי אני גומר מהר ומרגיש שלא מצליח לרצות אותה. האם את חושבת שיש מה לעשות בנושא? אשמח לעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלה עצמית ותרגול
לימור בנדל27/10/2008היי מולי ,
גברים בגילאים צעירים עד גיל 24 בערך ידועים במהירות השפיכה שלהם.
יש שמגיעים לבגרות מינית ומזהים את נושא מודעות האנרגיה המינית בגילאי 25 ומעלה מצליחים לשלוט בשפיכה שלהם ויש שימשיכו לגמור מהר .
שפיכה מהירה תהיה מהירה רק אם אתה חושב ככה .
עליך לקבל את עצמך כמו שאתה – אם תמיד תהיה עסוק בכך לא תשתחרר בראש מעולם מהרצון הזה ותמיד תגמור מהר.מה גם עליך לא לבוא ממקום של " לרצות " את בת הזוג - אלה להיות ממקום של אהבה , הרי אם היה לה לא טוב היא לא היתה נשארת איתך 4 שנים .
הכל עניין של תפיסה ועניין של הבנת הגוף וקבלתו. זה בסדר גמור שיש לך שפיכה מוקדמת !
הבא לא נשכח שפעם אחת היא לא סוף המפגש המיני .. יכול להיות שלא תביא את בת זוגתך לסיפוק מיני בחדירה הראשונה כי תגמור מהר – אך תוכל להמשיך לסבב שני ושלישי ואז תחזיק מעמד יותר זמן.
השתדל במפגש אהבה להתחיל בבחורה – תן לה לגמור מהלשון שלך , האצבעות שלך ממגע על הדגדגן..אחרי שתהיה מסופקת – אולי גם הלחץ שלך עצמך מנושא הגמירה שלה ירד ותהיה במרחב מאפשר ורגוע יותר לעצמך.
אתה יכול לתרגל בשרותים תרגיל שעוזר לשליטה בשפיכה :
תן שתן – תפסיק , תשחרר – תפסיק ותשחרר וכך הלאה..
יש לתרגל זאת פעם אחת ביום! אסור יותר מפעם אחת כי זה פוגע מבחינה אורולוגית בתפקוד המיני.
יש לבצע זאת עד מקסימום חודש – חודש וחצי שכן אז מרגישים בשיפור בברור ..
ישנו גם מפגש טנטרי שעובד על הנושא הזה - אתה מוזמן לפנות אלי ואשמח להעביר לך את התרגול הזה בנושא הטנטרה.
יש לשחרר את הראש .. קודם כל ..
לא להלקות את עצמך בנושא ..
הצלחה וקבלה עצמית כמות שאתה !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)