לא גומר בכלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומר בכלל
    עומר
    28/10/2008

אם נגיד אני לא גומר באקט עצמו? (הצד השני בד"כ מגיע לסיפוקו, אני אומר על סמך ידע..) או שיש לי בעיית התמכרות לאוננות? זה המקום לטפל בדברים כאלה? אנו זוג דתי כך שלא נראה לי שאשתי תקבל את הרצון לטפל בזה כמו שאני מקבל.. עמדתה יותר נוקשה בקשר למין. אשמח לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומר בכלל

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת

לימור בנדל
    28/10/2008

לא לגמור בכלל זה מעיד על סף רגישות מאוד נמוך כך שיתכן ואינך מרגיש בכלל את החדירה עצמה לאישתך ואין חיכוך טוב שיכול להביא אותך לגמירה בחדירה . אם כך , בזמן שאתם עושים אהבה , אחרי שהיא מסופקת ניתן להמשיך במין אוראלי או ידני ביחד ולהגיע לשפיכה.

מה זה אומר מבחינתך "התמכרות לאוננות "?
    מבורך מאוד לאונן , גם לנשים וגם לגברים ( אני יודעת שאצל הדתיים יש בעיה של שפיכת זרע לשווא , אז כל עניין לגופו ) ואף מבורך לאונן מס' פעמים ביום . מתי זה הופך להתמכרות , כאשר משהו הופך להיות אובססיבי . כשאתה מתעסק בנושא כל הזמן , חושב עליו כל הזמן והמחשבות טורדניות ולא מאפשרות לך לנהל חיים נורמליים בכל שאר התחומים. כשהאוננות מנהלת אותך.

האם מה שמנהל אותך במהלך היום הכל סביב החשיבה על אוננות ? שאתה כל הזמן במקום לעבוד חושב " מתי אני יאונן " " איפה אני יכול עכשיו לאונן " ואז ללכת לשרותים במסעדה נגיד ולאונן ? התמכרות זה אומר 24 שעות לחשוב על אוננות - איך , מתי , איזה ריגוש זה עושה לי ..האם זה אתה ?

בנוגע למפגש טנטרי :
    מרחב שנוצר במפגש הוא בין המטפל/ת למטופל/ת .כל מרחב שנוצר הוא בסדר גמור העיקר שכל אחד נמצא בתוך הגבולות של עצמו .כך שאם תבוא למפגש טנטרה ותהיה נאמן לגבולות של עצמך - במידה ויהיה תרגיל שכולל מגע , תדע היכן הגבול שלך בנוגע למגע זה ( האם הוא נחשב מבחינתך לבגידה באישתך ) אז תהיה ער לו ותשם אותו מול המטפלת בצורה בהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני לא מצליח לגמור. יש טיפול?

שי
    02/11/2008

היי לימור. אוהב לקרוא בפורום הזה, ואת המאמרים שלך. האם יש טיפול שיכול לסייע בשפיכה מעוכבת? איך עושים את זה ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו