לענג את הגבר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענג את הגבר.
    קרן
    31/10/2008

היי,אני בת 22 ויש לי בן זוג קבוע כבר שנתיים.הסקס בנינו מטורף. אך לאחרונה אני מרגישה שזה תמיד אותו דבר.אף על פי שאנחנו לא מפסיקים לשנות תנוחות,עדיין זה נהיה שגרה מעצבנת של סקס מעולה! הסקס בנינו הוא באמת טוב ואין פעם שאני לא גומרת מינמום פעמיים.כיף לי איתו והוא מענג אותי מאוד ואני אותו.אך מה יכול להכניס יותר פלפל?יותר שגעון?יותר שינוי? אני מאוד רוצה להעשיר את חיי המין שלנו .הפחד שלי זה להכנס לשיגרה ולאבד את התשוקה,להט,התלהבות. עוד שאלה.אני נותנת לבן זוגי מין אוראלי באופן קבוע והייתי רוצה לדעת איך לעשות זאת בצורה הכי טובה שיש.כאשר האיבר מין שלו מתקשה אני מתקשה לתת לו את הסיפוק הרצוי ואני עוברת לעבודה עם היד. מה הדרך הטובה ביותר לענג את הגבר שלך באוראלי? ומה הקטע של הביצים? תודה על הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענג את הגבר.

הוספת תגובה

• טקסים טנטריים להעשרת חיי המין

אלכסנדר
    31/10/2008

מישהי יקרה,

השגרה והשעמום הם אויבים קשים ואכזריים של חיי המין בפרט וזוגיות ארוכת שנים בפרט. טנטרה מלמדת אותנו להעשיר, לגוון, לשפר ולקדש את גופינו ולתת לאהבה ומינית משמעויות נוספות של קדושה, תפילה ושירות ליקום כולו. ביחד עם זאת ניתן ומומלץ ליהנות מטקסים טנטריים באופן ישיר ופשוט ורק מאוחר יותר להגיע לעומק הרעיונות והמשמעויות שמאחריהם. בין הטקסים אני רוצה לציין בשבילך את חניכה לצ'קרות הזוגית ועיסוי לינגם (איבר המין הזכרי), מצד שני, ייתכן שעיסוי יוני (איבר המין הנשי) יעניין את בן זוגך. ניתן למצוא חומר על הטקסים באינטרנט או לקבל שיעור אצל מנחי טנטרה יודעי דבר.

נמנסטה

שלי ואלכסנדר
    בית פתוח לטנטרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידושים באהבה

לימור בנדל
    01/11/2008

מישהי אהובה ,

איזה כייף לקרוא שהסקס בינכם טוב ומספק אותך . אבל מהו " סקס " בשבילך ? האם מדובר בחדירה בלבד ובאורגזמות בלבד ? החוויה המינית מכילה עולם ומלואו של ליטופים , מגע , אהבה , מבט בעיניים , ריח , עינוגים ועוד. יחד עם זאת קראתי את הטקסט שכתבת כמה פעמים וממש תמוהה בעיניי שמילים כמו " מעצבנת / מעולה " נמצאים יחד באותו המשפט ומהווים סימני שאלה כמה באמת את נהנת מההוויה שלכם יחד. אם קיימים תשוקה ולהט - למה לקלקל במחשבות טורדניות שאינן קשורות בכלל לחוויות המיניות שלכם . יש תחושה כי הפחד מנהל אותך במיניות ולא הכאן והעכשיו הנפלא שלכם. את צריכה להעלות בפני עצמך את השאלה מדוע את עוסקת בכלל ברצון לשנות משהו טוב ? מדוע את מכניסה אנרגיה פחות טובה - כמו פחד " להכנס לשיגרה ולאבד את התשוקה,להט,התלהבות. " למרחב הזוגי שלכם שהוא כה נפלא ממה שתארת . כשהפחד מנהל אותנו דברים פחות טובים מתרחשים .

בטנטרה אנו חווים את הכאן ועכשיו , את הביחד והאינטימיות , את החגיגה שבלהיות אחד עם השניה ממקום של פשטות ועונג . כמו שציין עמיתי למקצוע ,אלכסנדר, בתשובתו אליך אתם בהחלט יכולים להצטרף לקבוצות תירגול טנטרה בכדי ללמוד טקסים נפלאים ומקודשים שיכניסו מימד חדש לאינטימיות של הזוגיות שלכם. את הקבוצות השונות תוכלי למצוא באתר " להיות טנטרה " של המורה שלי בועז שגב.

הרצון להעשיר את חיי האהבה , האינטימיות ומיניות שלכם צריך לבוא ממקום מצמיח של גיוון וחידוש , לא ממקום של פחד מכניסה לשיגרה - יש הבדל אנרגתי משמעותי בהתנהלותך במרחב הזה. בכדי לחדש ולגוון את תמיד יכולה להיעזר :
    1. באינטרנט - יש כתבות שלי ושל סקסולוגים ומנחי מיניות שונים ומגוונים עם המון רעיונות איך לחדש ולגוון במיטה.
    2. בספרים שקשורים למיניות מהם תוכלי גם לשאוב תנוחות חדשות ורעיונות חדשים.
    3. שיחות עם חברות - שתפו אחת את השניה בערב בנות סודות מחדר המיטות ..

הפתיחות לחדש מהווה מרבד קסמים נפלא
    להתפתוח ביחד בעשיית האהבה שלכם , תהנו מהרגע..
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קרה לאתרים?

קרן
    03/11/2008

היכן כל האתרים שהבאת לי? לאן הם נעלמו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו