מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנילי06/11/2008
שלום רב, כל פעם שאני מנסה לשכב עם חבר שלי אני לא מצליחה להגיע למצב שאני מספיק רטובה למטה וזה מאוד מקשה על החדירה... אני לא יודעת מה לעשות, איןלי נסיון מיני גדול מדי (אני בת 22) והמצב הזה די מתסכל כי הוא מנסה הרבה יותר מדי זמן לגרות אותי ידנית וזה לא מצליח. יש לזה פיתרון? בעבר, רוב הגברים שהגעתי איתם למיטה התייאשו די מהר אבל יצא לי לשכב עם מישהו פעמיים. תודה על כל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רמי בוכניק07/11/2008מבחינה טכנית אתם יכולים להשתמש במוצרי סיכה -עדיף על בסיס מים שניתן לרכוש בכל בית מרקחת או סופר פארם כזה או אחר.
מבחינה מהותית יש כמה שאלות
האם כשאת מענגת את עצמך ומאוננת את מרטיבה?
האם את מאוננת?
אם לא -אז לפני שיוצאת למסע אינטימי עםפ הבן זוג מזמין אותך לצאת למסע עם עצמך -לענג את עצמך להכיר את גופך לחקור דרך מגע עצמי מה עושה לך טוב ומה לא. מה נעים יותר ומה גורם לך להגיע לריגוש מיני.
מבחינה אנרגטית שווה לך כל יום להזיז את האגן [בדיוק כמו שעשוים במדיטציית קונדליני ] וכך לשחרר דרך הגוף כמה דברים.
בהצלחה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיבור לעצמך
לימור בנדל09/11/2008רמי כתב נפלא!
כאשר אישה מחוברת לעצמה ולמיניות שלה ( נעשה ע"י אוננות ) היא תדע אח"כ עם בן הזוג לכוון אותו איך לענג אותה טוב , במקום שהיא יודעת שיעשה לה טוב , בקצב שהיא יודעת שיעשה לה טוב .
רק רציתי להוסיף - את יכולה לבקש ממנו לענג אותך אוראלית. יש נשים שלא יוכלו לגמור באוננות = מגע ידני . אבל , באם גבר יענג אותן עם הלשון הן כן תחוונה אורגזמה מדהימה . מדובר ברגישות שונה של הדגדגן ובעיסוי שונה ומגע שונה .
אהבה עצמית,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)