מיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיניות
    אחת
    09/11/2008

אני באמת לא בטוחה אם זה המקום לשאול, אבל יש לי חברה שמספרת לי הרים וגבעות על צעצועי מין ואותי זה דיי מסקרן ומגעיל ביחד. אני בעד מיניות שבאה מבפנים, טבעית, נקיה שמחוברת לרגש ולנפש עם עוד בן אדם. האם זה סותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיניות

הוספת תגובה

• צעצועי מין

לימור בנדל
    09/11/2008

מיניות טיבעית , טהורה , אוהבת אינה באה בסתירה לצעצועי מין.
    צעצועי מין נקראים כך כי הם צעצועים - משתעשעים בהם לבד ויחד עם בן הזוג , זה לשעשוע .
    כמו כל צעצוע - בובת ברבי , מכונית מרוץ ועוד.. ניתן להשתעשע בהם מתי שהילד/ה רוצה . האם בגלל שיש לך בובת ברבי לא תאהבי את עצמך / האם מכונית מרוץ תחליף גבריות ?

תשאלי את עצמך מהו מקור הסקרנות ? על מה הוא יושב ? כמו תינוק שרואה צעצוע חדש ורוצה לגעת בו , לברר האם הוא מצפצף / רוטט, האם הוא בצבע אדום או כחול .. כך גם הסקרנות שלנו כמבוגרים מצעצוע מין. לכל צעצוע יש יתרונות , כל צעצוע מתפקד לעונג אחר של אזורים בגוף שלנו - לדגדגן , לאנאלי , לחדירה נרתיקית , לעונג אזורים רגישים בגוף וגם מופעל אחרת - ללא רטט , עם רטט , רטטים בעוצמות משתנות , סיליקונים מסוגים שונים ועוד.

באם צעצוע מין מגעיל אותך ראי אם זה מפני שאת חושבת שיהווה תחליף לך או לגבר שלך וזה בעצם יושב על מקום של פחד = מקום של אגו . רב הגברים לא ירצו להכניס ויברטור למיטה מהפחד שהוא יהווה תחליף לאיבר המין שלהם . יש לציין כי ויברטור אכן מהווה "איום" על הגבר מכיוון שאישה יכולה להתמכר לויברטור שלה שכן הוא מביא לאורגזמה מיידית וממוקדת ובכך האישה מאבדת סבלנותה לבן זוגה ולא מעוניינת לקיים איתו יחסי מין יותר.

חיבור לרגש ולנפש , אהבה טהורה , משחק מקדים עם החושים , נשיקות , מעשה האהבה , אינטימיות וליטופים לעולם לא יהוו "תחרות" או תחליף לצעצועי מין. כמו שאת אוהבת לאכול פנקייק עם שוקולד / סירופ מייפל / סוכר .. כך גם בסקס ( הפנקייק עצמו ) את יכולה להוסיף טבעת רטט / ארנב / רוקט פוקט . ממליצה בחום על צעצועים שמשתעשעים בהם - ביחד!

רק לא לשכוח לשחק בכייף!
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו