מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת ביצועאבי09/12/2008
אני בן 40 נשוי 20 שנה, לפתע באמצע החיים כמספר חודשים נכנסתי למעגל קסמים של חרדת ביצוע. איך שמתחילים להתחמם אני חושב על הזיקפה והיא נופלת אין בעיה פיזית(באוננות הכל תקין) מה לעשות? איך יוצאים מהלוף? אני אובד עצות איך ניתן להוריד את החרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצועים
רמי בוכניק09/12/2008הטיפול בחרדת ביצוע או כמו טיפול בכל חרדה אחרת
בכיוון ההוליסטי עבודה של מדיטציה התרגעות ריקון ממחשבות
בהקשר הטנטרי הרבה קונדליני ,שחרור האגן ,עיסויים טובים
בהקשר האימוני זה להבין שזה בסדר לפשל לפעמים ,אולי לתרגל פשלות קטנות ביום יום בכוונה ולראות שהשד לא כל כך נורא כשמפשלים ,כי הרבה פעמים הפחד מהפשלה יותר נורא מהפשלה עצמה בכל תחום.
מה שאתה יכול לשאול את עצמך האם גם בתחומים אחרים בחיים אתה מפחד לפשל?
האם אתה פרפקציוניסט
אם כן זה נותן לך הזדמנות דרך זה לעבוד על עוד הרבה דברים בחיים שלך.
לעולם הרפואי גם יש הרבה מה להציע לעניין חרדות אם כי נראה לי שעדיף לנסות את הדרך ההוליסטית.
אם אתה לא מצליח לפתור לבד מומלץ לפנות למאמן \מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)