לא עומד לו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עומד לו
    מיטל
    25/12/2008

אני והחבר שנינו בני 20-21, מכירים כבר 3 שנים.אני נוטלת גלולות כבר 5 שנים [לא התחלתי בגלל הסקס אלא ענייני מחזור אם זה משנה], שנינו נבדקנו למחלות מין ככה שבקטע הפסיכולוגי הזה - הכל תקין. יש לציין ששנינו חיילים אבל מתראים באמצע שבוע ובסופי שבוע. אני בחורה מינית מאוד, על גבול הנימפומנית . חבר שלי קצת פחות מיני ממני וזה מתבטא בכך שכשרק התחלנו להיות חברים הוא לא רצה שנשכב כדי שהקשר לא יהפוך להיות "מבוסס על סקס". אמרתי לו: "מה זה משנה? זה לא שלא שכבנו אחד עם השני במשך השנתיים שלא היינו חברים" ו"אנסתי" אותו, הוא נכנע לי. אני לא מאוננת, מעולם לא אוננתי, אני מפחדת מזה / נגעלת מזה / לא מרגישה בנוח. כך שמעולם לא גמרתי בכוחות עצמי. לאחרונה יש לנו כמה בעיות: הוא גומר מהר, אבל זה לא הבעיה העיקרית - לפחות לא מבחינתי. מבחינתו - סוף העולם שמאלה. אני מניחה שכל זה קורה כי הוא מרגיש ש"העולם נמצא על כתפיו" בכך שהוא היחיד שגורם לי לגמור [גם מבחינת הגברים שהייתי איתם, וגם כי אני בעיקר לא גורמת לעצמי לגמור כי כאמור - אני לא מאוננת ולא מתכוונת להתחיל]. אני גומרת מחדירה בלבד, או כשהאו בפנים או כשאצבעותיו. בכל מקרה אני צריכה איבר מינו בפנים במהלך האקט כדי לגמור מאצבעות, למשל. אין מצב שאני אגמור כשהוא רק יורד לי ומדיר אצבעות, אני חייבת להרגיש את כל כולו לכמה דקות ואז לתת לו להשלים את המלאכה באצבעות. אז הוא גומר מהר כי כנראה כל הזמן מתעסק רק ב"איך לגרום לה לגמור", כי הוא כאילו חושב ש"זה לא פייר שאני עושה ביד כל יום וגומר בכיף והיא גומרת רק כשאני לא גומר". הבעיה האמיתית התחילה לפני כמה שבועות: לא רק שהוא גמר מהר, גם התחיל לא לעמוד לא. זאת אומרת - עומד לו בגירוי הראשוני וכשהוא בתוכי מתחילה לרדת לו הזיקפה והיא לא קשה וחזקה כמו פעם. זה קרה בערך 6 פעמים מאז, אני כל הזמן ניסיתי מחדש וניסיתי מחדש, אבל כמה אפשר להעמיד פנים שזה לא מפריע לי? זה כן! אני רוצה סקס! אני רוצה שיהיה כמו פעם! אני לא יכולה לשקר לו שזה לא מפריע לי, הוא החבר והחברה הכי טובה שלי. וכמובן שזה הדדי גם אצלו. מה עושים? איך אני אגרום לו ולי להתגבר על עניין הזיקפה והגמירה המהירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עומד לו

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע ובגרות מינית

לימור בנדל
    25/12/2008

איזה כייף לקרוא את האהבה והחברות שיש ביינכם .
    אתייחס קודם כל אלייך כי את מקור ההתנהלות שאת מתארת בינכם .

יש בגרות שנקראת בגרות מינית - זה אומר , את לומדת להתחבר למיניות שלך דרך עצמך, דרך הגוף שלך כך שאין שום תלות בגורם חיצוני . אף אחד לא אחראי לאורגזמות שלך - רק את. מתאורייך עולה שאת נמצאת במקום של ייצר מיני - "הוא צריך לספק אותי בחדירה " " רק ככה אני גומרת.." ועוד משפטים כאלו ואחרים. אישה שאוהבת את עצמה היא לא אישה תלותית . אישה שאוהבת את עצמה מגיעה לאורגזמות ללא בן הזוג שלה - באוננות .

התחלת הדרך הינה אוננות . אוננות נשית מומלצת ומבורכת.
    אני מזמינה אותך לפנות לך זמן איכות עם עצמך . להכנס לאמבט מלחים מרגיע , לסגור נייד ולהתנתק מהכל. שימי מוזיקה מרגיעה ועצמי עיניים. שלחי את עצמך בדמיון למקום רגוע שאת אוהבת : לטבע , לים , למדבר .. צרי לך במוח מרחב נוח ומרגיע . שלחי יד עם סבון וסבני את כל גופך . זה הגוף שלך . לאט , לאט התחברי למיניות שלך ע"י שטיפה ועיסוי של הדגדגן. אני ממליצה לא לחוות זאת יחד עם בן זוג , אלא לאפשר לעצמך את המקום הזה לבד . עם עצמך בלבד . אחרי שתאתרי את האזור שמביא אותך לריגוש מיני תוכלי להמשיך לעסות אותו בהתאם למה שאת אוהבת . משם הדרך לחווית האורגזמה תלויה רק בך .. תני לעצמך שחרור , בראש , בגוף , תהיי ממקום משחרר ולא עצור . אף אחד לא מסתכל עליך , את רק עם עצמך . אף אחד לא מעביר עליך ביקורת . תני לגוף שלך להיות חופשי ומשוחרר לחוות את כל ריגוש במלואו , בכל צורה שהגוף רוצה . שחררי קולות , תני לגוף לנוע בצורה חופשית לכל כיוון שירצה . אל תעבירי ביקורת על עצמך , תאהבי את עצמך .. ואז היא תבוא - האורגזמה הדגדגנית המדהימה.

בן זוגך יקירה נמצא במה שנקרא בשפה המקצועית " חרדת ביצוע ".
    אוהוהו .. כמה שהוא חרד. מבחינה פסיכולוגית את נחשבת בעינייו אישה מסרסת. ואישה מסרסת מורידה זיקפה וגורמת לשפיכה מהירה !!! הוא בחיים לא יוכל לתפקד כמו שצריך כי את תולה בו את כל ההנאה שלך מסקס בחדירה בלבד. כמו שאמרו לפני " את שמה עליו את האחריות " לאורגזמה שלך. מצב כזה לעולם לא ישתנה אם את לא תבחרי להשתנות בהתנהלותך בסקס למולו. במידה ותבחרי לשנות גישה את צריכה להיות האישה המכילה , המבינה והסובלנית. שינוי דיי משמעותי לך. זהו תהליך - אם לא תהיי סובלנית כלפיו בתהליך אין מצב שתחזרו להיות כמו פעם , זה רק ילך ויתדרדר. כמו שהצעתי בהתחלה ראשית עליך לקחת אחריות על האורגזמה שלך. שנית , אני ממליצה להתחיל ליצור מרחב אינטימי עם בן הזוג. מצב בו הוא יוכל להתחבר אליך רגשית ממקום טוב בסקס , כי עכשיו הוא מתחבר אליך ממקום של פחד. הוא מפחד ממך. מפחד שלא יגרום לך לגמור וזה רק מתסכל אותו כל הלחץ שלך והתלונות שלך אליו. התנהלות מתוך פחד זה מקום חוסם = מוריד זיקפה .

יצירת מרחב אינטימי באה מאהבה - אותה כברת דרך של שנים ביחד , חוויות משותפות ביחד וחיים ביחד. בזמן זה יש לבוא לעשיית האהבה ממקום של ליטופים , עינוגים אורליים , מסאג'ים משותפים , התבוננות בעיניים מס' דקות , משחקים עם אוכל וליקוקים של הגוף ( קצפת , שוקולד ועוד .. ) , להריח אחד את השניה מס' דקות לאורך הגוף ועוד... רצוי לא לשם ביצירת המרחב האינטימי מטרה של " אני חייבת לגמור" " אני חייבת אורגזמה " - את בונה את המיניות ביינכם מחדש. יש לך מסע לעבור עכשיו ביחד איתו.

גם מפגש טנטרי זוגי יוכל לעזור לכם במסע המשותף בשני הנושאים ששוחחתי עליהם.
    בהצלחה יקירה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי רעיון אך לעזור לך

מנחם
    06/01/2009

ויאגרה כן יקרתי ויאגרה ואין מצב שזה לא יעמוד לו וקשהההה
    מנסיוני ממליץ לך לקנות לו מתנה גלולה כחולה לנסיון
    יש מידע רחב בנושא וכן יש אפשרות לקבל לנסיון גלולה חינם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא ! אסור

לימור בנדל
    07/01/2009

מנחם יקר,
    אתה מדבר על ויאגרה כאילו מדובר באקמול.
    הבחור צעיר בן 21 - אין שום סיבה שבעולם שישתמש בויאגרה.

ויאגרה הינה תרופה המכילה חומר כימי שמשפיע על זרימת הדם לאיבר המין ומיועדת לאוכלוסיית גיל מבוגרת בהרבה יותר . יש לקבל הפניה רפואית לרכישת הכדור לאחר היוועצות עם רופא.
    אסור בתכלית האיסור לבחור צעיר להשתמש בתרופה שנועדה לטיפול באוכלוסיית גיל מבוגרת שמתמודדת עם בעיות פיזיולוגיות בזיקפה בגלל שתפקודי הגוף משתנים.

זו תרופה שניתנת רק עם מרשם מרופא !
    אסור לקנות ויאגרה בשוק החופשי - מסוכן מאוד , כל הזייפנים למינהם יכולים להחדיר לך לגוף חומרים כימים אסורים שלא מותאמים לך ללא בדיקות דם רפואיות אישיות או חלילה , כמויות לא נכונות מחומרים שמהם עשויה הויאגרה ואתה מת בגיל 50 בגלל התקף לב ! אסור לקנות ויאגרה בשוק בחופשי ללא בדיקות רפואיות ומרשם רופא.

חסר אחריות מה שכתבת.
    אתה אחראי רק על עצמך באם אתה בוחר בידיעה לקח ויאגרה ללא מרשם רפואי - אל תציע לצעירים להשתמש בגלולה כה מסוכנת שיכולה לפגוע בשפיותם , בהתנהגותם המנטלית, בזרימת הדם שלהם בגוף ויכולים לגרום לאישפוזם בבי"ח בגלל שטויות כאלה.

ויאגרה אינה משחק ילדים - תתבגר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתחילי לעשות ביד ....

Kיאת
    04/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו