בעיות זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה
    כפיר
    01/01/2009

היי. מאז ומתמיד הזקפה שלי הייתה בסדר גמור, רק שהיא לא הייתה זקורה כלפי מעלה, אלא נוטה בזווית כלפי מטה. למעשה, זה אף פעם לא הטריד אותי, אך לאחרונה, תהיתי אם זה נורמאלי, או מהווה בעיה ? דבר דומה הוא כתם כהה על צדה השמאלי של הכיפה, שמצדי פעם מעביר הרגשות צביטה. מה זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה

הוספת תגובה

• זיקפה

לימור בנדל
    05/01/2009

ברגע שאתה מגדיר משהו כ"בעיה" הוא הופך לכזה.
    באם אתה מציין ש " למעשה, זה אף פעם לא הטריד אותי " אז השאלה היא לא באם נטיית הזיקפה היא נורמלית אלה - מה השנה או מדוע כיום זה התחיל להטריד אותך בחשיבה שלך ..? מה קרה בהתנהלות שלך מול הזיקפה ?

לא. זו לא בעיה בכלל. איבר המין הגברי יכול להיות נטוי לכל הכיוונים. יש שהנטיה שלהם ימינה , שמאלה , כלפי מטה וכלפי מעלה ובזויות שונות אחרות. כל עוד זה לא מפריע לבת זוגך בחדירה אליה - אין שום "בעיה".

כך גם לגבי שינויי צבעים על גבי איבר המין. יש כתמי לידה בכל מקום בגוף וכך גם על האיברים האינטימים - זה לא משהו שאמור להפריע. אם אתה יודע כי מדובר בכתם שאתה חיי איתו כל החיים ולא מדובר בכתם חדש שעלול להעיד לעיתים על הדבקות חלילה במחלת מין כזו או אחרת שכתמים על איבר המין מהווה אחד מביטויי המחלה ( חוסר שימוש בקונדום בעת קיום יחסי מין ) .

תאהב את עצמך כמו שאתה . קבל את גופך כמות שהוא. באם אתה לא תהיה שלם עם המראה של איבר מינך זה ישתקף לבת זוגך למעשה האהבה ורק כך היא תוכל לשם לך לכך. באם זה לא יפריע לך כלל זה לא יפריע לשני הצדדים. אנחנו מקבלים את אהוב ליבנו כמות שהוא ( מתחיל כמובן בלקבל את עצמנו .. רק כך נוכל לקבל את האחר בשלמותו ) ללא הרצון לשנות אותו וללא הרצון להעביר עליו שיפוט או ביקור פיזית או ריגשית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו