טיפול טנטרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול טנטרי
    שקר כלשהו :)
    11/01/2009

את ההודעה הזאת פרסמתי בפורום אחר ולא ממש קבלתי תשובה לשאלותיי,אם מישו כבר נתקל בהודעה הזאת,לא מדובר בניסיון הצפה אלא בניסיון לקבל תשובה מעוד מקור שלא ידעתי על קיומו לפני כן. אז ככה: אני בן 26 ועד היום נמנעתי מלהכנס למערכת יחסים אינטמית מה שאומר מין הסתם 0 ניסיון מיני על שלל מאפייניו וענפיו :). אני יכול להגיד בכנות מסויימת שאני לא מרגיש שזה ממש חסר לי,אולי כי אני לא מכיר את ההרגשה של מערכת יחסים כזו. אבל נראה לי שכדי להתפתח כבן אדם אני כן אמור ליזום מהלך של יצירת מערכת יחסים אינטימית. הבעיה היא שעד היום נמנעתי מזה עקב מודעות גדולה(ייתכן שבצדק אני לא יודע זה סובייקטיבי הרי)מידי למראה שלי ומחששות אחרים שקשורים בעיקר למאפיינים החיצוניים,משו שאני מניח גרם לי גם למחסומים פסיכולוגיים שלאחר מכן גרמו להגיע למצב הזה שאני אפילו לא חושב על ליזום שום דבר מבחינת מערכת יחסים ואם חושב זה נגמר אחרי עוד מחשבה בתוך שתי שניות. הייתי ילד ונער עד גיל 21 מאוד שמן,ולאחר מכן שמנמן ועדיין חסר בטחון ועדיין כזה למרות שאני חייב להודות שאני נראה עכשיו די סבבה(לפחות לדעתי :] ) למרות עודף משקל מסויים. עכשיו אחד החששות שלי לאחר שהצלחתי קצת להתגבר על עצמי במבחינת ההתייחסות שלי למראה שלי ולמאפיינים החיצוניים האחרים(למרות שזה עדיין קיים)זה שגם אם אני אנסה ליזום משהו אני פשוט לא אדע מה לעשות מהשלב הראשון ועד האחרון שלא לדבר על כשל בביצועים המיניים שמין הסתם יהיו,כלומר ביחס לאדם בן 26 שלא כל אחת יודעת מה ההסטוריה שלו,מה שמחזיר אותי ל"משו שאני מניח גרם לי גם למחסומים פסיכולוגיים שלאחר מכן גרמו להגיע למצב הזה שאני אפילו לא חושב על ליזום שום דבר,ואם חושב זה נגמר אחרי עוד מחשבה בתוך שתי שניות." בקיצור אני בסוג של לופ מסויים שגם העיב על החיים שלי מסביב בצורה לא יודע אם אקוטית אבל משמעותית. כלומר חוסר בטחון ופחד מסויים לנסות דברים חדשים ולא מוכרים על אף העובדה שאני מאוד ספונטני. אני יודע שזה לא פורום ליעוץ מיני ולא פורום של פסיכולוגיה אבל הייתי חייב את ההקדמה הזו כדי בעצם להגיע לשאלה - האם טיפול טנטרי יעזור לי ולו רק בלהתגבר על החשש של כשל בביצועים המיניים שלי? אני יודע שעל פניו נראה שיש לי איזו בעיה חמורה אבל ההרגשה שלי היא שזה מרחק מערכת יחסית אינטימית אחת(גם אם לא הכי משמעותית)מפתרון ואני בחור שדי מודע לעצמו כך שלא מדובר בגאוותנות של "אני לא אלך לפסיכולוג,מה אני משוגע?" אשמח לתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול טנטרי

הוספת תגובה

• סרוגייט

לימור בנדל
    11/01/2009

בוקר טוב ,

ממליצה בחום ללכת לטיפול עם סרוגייט במרכז לטיפול במיניות.
    היא תעזור לך בשני הרבדים גם הפסיכולוגי וגם המיני, לשם כך הן מיועדות..
    אם אתה לא יודע לאן לפנות ידע אותי .

בהצלחה ,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר הפניה...

שקר כלשהו :)
    11/01/2009

למרות שאני רוצה להבין קצת,האם טיפול טנטרי לא אמור לשחרר עכבות,האם דווקא סרוגייט זה הפתרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול טנטרי יכול לעזור - אבל קצת..

לימור בנדל
    14/01/2009

מניסיוני בתחום הטיפולי , מלימודי המקצוע והטנטרה ומידיעה לגבי תחומי הטיפול הקיימים - אני חושבת , מבחינה מקצועית, שרצוי מאוד לפנות לטיפול ע"י סרוגייט. מקריאת דבריך אני רואה כי עליך לעבור טיפול מיקצועי מוסמך ומשולב .

הינה מס' טלפונים :
    ד"ר רונית אלוני 035222111
    ד"ר רוייטמן - מש ( מכון השרון ) 097417262

הצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו