מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרועי18/01/2009
שלום רב, אני בן 22, עדיין בתול, מאונן על בסיס יומי מזה שנים ובזמן האחרון איבר המין שלי לא מתפקד כמו פעם. אני לא סובל מאין אונות אבל הזיקפה היא חלשה. אני עדיין יכול לאונן (למרות שהפסקתי לאונן באופן יומיומי מאז המקרה) אבל אני מפחד להיכנס לקשר עם אישה שמא הזקפה החלשה לא תגרום לה לגירוי. בעבר הפין שלי היה חזק ואיתן וכיום הוא די רפוי. אני מאוד חושש ומפחד ואשמח לתגובה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
רמי בוכניק18/01/2009היי רועי
אני מבין היטב את החשש שלך ויכול להבין את רחשי ליבך
ממליץ לך בשלב ראשון לפנות לאורולוג לשלול משהו פיסי ואני אכן מאמין שאין שום דבר פיסי.
לגבי הפחד - פחד זה דבר שעשוי לשתק אנשים מלפעול והדבר הכי טוב להתמודדות ע פחד זה פשוט לעשות את מה שמפחדים ממנו.
ממליץ לך לא לדחות אתההתמודדות עם הפחד אלא לקדם אתהענין עכשיו.
חושב שעדיף לךלהיכנס למיטה עם בת זוג מתוך אהבה וקבלה ולא סתם זיון.
יהיה לך הרבה יותר קל וטוב .
אם אתה לא מצליח להתמודד לבד שווה לך לעשות אימון או טיפול בנושא ולא למרוח את זה.
זה יקדם את איכותהחיים שלך בצורה משמעותית.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)