כמה שאלות בקשר לטנטרה ולחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בקשר לטנטרה ולחדירה
    Joe
    30/01/2009

היי, יש לי כמה שאלות: 1. מהי הטנטרה? ואיך היא קשורה למין? 2. מה ההבדל בין הטנטרה לקאמה סוטרה (והאננגה ראנגה)? 3. היכן ניתן לרכוש ספרים של הטנטרה ועל אילו ספרים אתם ממליצים? 4. לי ולחברתי מאוד קשה להתחיל לקיים יחסי מין משום שהיא עדיין בתולה. הייתה תקופה שניסינו חדירה, אך זה כאב לה מאוד והיא הייתה "מתייבשת" מזה.. כעת אני מחדיר לה אצבעות בשילוב מין אוראלי ומנסה כך להרחיב את המקום. מה עוד אפשר לעשות, ואיך אפשר להפחית מכאבה? אני מפחד להכאיב לה משום שזה פוגע לה באורגזמה.. 5. לבת זוגי הקודמת, פתח הנרתיק היה ממוקם בצורה ישרה (כלומר שכאשר מסתכלים על איבר מינה, ניתן היה לראות את "שושנתה", ואילו אצל חברתי הנוכחית, פתח הנרתיק ממוקם בזווית, כך שכאשר מסתכלים ישר, רואים "ורוד" ולא את פתח הנרתיק, ובכדי להגיע על פתח הנרתיק, אני צריך לכוון את אצבעי בכיוון פי הטבעת שלה. האם זה תקין? האם זה מקור הכאב? תודה לכם ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

רמי בוכניק
    30/01/2009

הטנטרה היא דרך חיים ,דרך הסתכלות שעיקרה ובסיסה זה אהבה עצמית ,קבלה והרבה חופש פנימי,
    היא קשורה למיניות משום שמיניות טובה נובעת מקבלה אהבה ,קבלת המיניות שלנו ,קבלת המיניות של בן \בת הזוג ,יכולת קבלה ויכולת הכלה ועוד .מיניות טובה באה גם עם חופש פנימי רחב כמו החופש להנות ללא ייסורי מצפון וללא מחשבות של "אני לא בסדר" שהרבה פעמים יש.
    מוזמן לעיין באתר שלי בנושא טנטרה או באתר האימון ולקרוא קצת כמו כן יש אתר מצוין בנושא טנטרה שנקרא 2be.

הקאמה סוטרא על פי מה שאני יודע ויכול להיות שאיני בקיא בנושא באופן מדויק זה תנוחות
    אך חוזר ואומר איני מומחה לנושא הקאמה סוטרא.
    ספרים: ההמלצה שלי היא ללכת לחנות ספרים לעיין בספרים בתחום וספר שאתה מתחבר אליו תקנה ותקרא
    יש באמת הרבה ספרים טובים על מיניות טנטרה וסקסולוגיה .
    לגבי חדירה ,לפני קיום יחסים מוזמן לנער קלות בעדינות את האגן של בת זוגתך ולעסות את החלק שמעל הנרתיק [ מה שנקרא גבעת האהבה און גבעת ונוס] כמו כן יכולים להשתמש בג'ל סיכה איכותי עדיף על בסיס מים שניתן לרכוש בפארמים השונים ובבתי המרקחת.
    אולי שווה לשניכם ללכת לפגישת ייעוץ אצל סקסולוג או מאמן טנטרי.
    לגבי צורת הנרתיק וכיו"ב - מזמין את חברתך לפנות לגניקולוג שלה לשאול בטוח שב 99.9 אחוז התשובה תהיה שהכל בסדר.

יובש בנרתיק נוצר הרבה פעמים מלחצים ,פחד מחדירה וכיו"ב צריך הרבה סבלנות ואולי שווה לפנות לייעוץ.

שיהיה בהצלחה
    רמי בוכניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו