מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באשכיםerosenin05/02/2009
שלום לכולם
בן 25 אין בעיות בריאותיות (לפי הביקורת האחרונה)
אז אני אלך ישר לעניין
מתרגל לבד
ואני הגעתי לרמה שאני די ''עושה אהבה עם עצמי''
ממש נהנה וחוה ממש חושניות כימעט ''נשית'' הייתי אומר.
אני עובר את סף ה20 דק' של תרגול עצמי שמחקרית מראה שאם גבר מסוגל לשחק עם עצמו מעבר ל20 דק' ללא פליטה אז גם במישגל עם אישה לא תהיה לו בעיה להחזיק מעבר לזמן הרגיל שלו.
הבעיה שלי היא זו: כל דק'20+- אני נותן לזיקפה להיחלש וגם מתרגל סידרה של כיווצים(נעילת הכח אם מישהו מכיר)
ונותן לזיקפה להירגע. אחרי 4-5 דק' אני מתחיל שוב.
כשסיימתי אני יושב כ15 דק' רגוע וללא זיקפה ומתרכז על ניסיון ל''משוך'' את התמצית מאיזור האשכים לאיזור הפרניאום ועצם הזנב.
עם כל זאת בין חצי שעה לשעה לאחר התרגול מתחילים לי כאבים באשכים.
זה לא!! הכי נעים בעולם ורציתי לקבל חוות דעת של מומחים:האם יש דרך להימנע/לפתור את הבעיה?,האם הבעיה נעוצה בתרגול לא נכון?,האם זה טבעי ועלי רק להמשיך לתרגל וזה יעלם?,והאם יש סכנה כלשהי?.
בנוסף רציתי לקבל עצה לגבי תדירות תרגול(בהנחה שאני מתרגל נכון),כלומר האם לתרגל כל יום,פעמיים בשבוע,פעם בחודש ואם כן כמה זמן 20דק' 40 60?
בתודה מראש
erosenin* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי - אך לא מומלץ
לימור בנדל09/02/2009טבע הגוף כמו שאלוהים יצר אותנו - לשפוך החוצה את נוזל הזרע. אבולוציונית המטרה זו הפרייה של הביצית. נכון שאנחנו לא מקיימים יחסי מין רק לצורכי הפרייה , אלא גם למטרות הנאה .
אתה בחור צעיר , ללא בעיות בריאותיות - אז למה אתה גורם לעצמך לאחת??
החיבור שאתה מתאר לעשיית האהבה שלך עם עצמך הוא גבוה מאוד .
אציין כי מחקרים רפואיים זה משהו אחד וכל אדם הוא לגופו = משהו אחר לגמרה.
כאשר תבוא במגע עם אישה אתה תתרגש ואני בטוחה שלא תהיה בשליטה עצמית כמו שאתה עם עצמך . בזמן זה נכנסים לריגוש המיני גם רגשותיך כלפי הנערה עימה אתה בא במגע. התרגשות , תשוקה , ייצרים , חוויות חדשות גורמות לגבר להגיע לשפיכה יותר מהירה מאשר שהוא נמצא עם עצמו. אני ממליצה בחום - תן לעצמך להיות טבעי. מכל ה"משחקים " שלך עם השפיכה נהיית שחקן. תן לגוף שלך להיות מה שהוא. האישה שאיתה תעשה אהבה תרצה להיות עם האני הטבעי שלך ולא עם שחקן מיומן - אנחנו מרגישות את זה.
יש תחושה מהתאורים שלך שאתה יושב עם סטופר ביד ומתזמן דברים שלא קשורים כלל לזמן. הראש שלך עסוק בגבולות ושיאים אישיים. גבר שלא משוחרר ב " mind " שלו בזמן קיום יחסי מין הורס לעצמו את החוויה הקסומה הזו, שלא לאמר גם לפרטנרית שלו . מאותו מקום רגיש , רך ונשי שתארת שאתה עושה אהבה עם עצמך - למד לקבל את עצמך כמות שאתה. יש כאן תהליך של קבלה עצמית .
כאבי הבייצים נובעים מתירגול מוגזם ומחוסר שפיכה. כן, אתה יכול לגרום לעצמך נזק פיזי . פנה לאורולוג בכדי לשמוע בדיוק אילו בעיות אתה יכול לגרום לגוף שלך פיזית. ממה שאני למדתי, כגבר צעיר יווצרו לך בעיות זיקפה :לא תהיה לך זיקפה או שהזיקפה שלך כשתהיה תהיה חלשה ורפה ואף תגיע למצב של חוסר רגישות באיבר המין ובעיות בשפיכה.
התרגול הטנטרי מבורך ונכון. יש לבצע אותו פעם אחת ביום במשך חודש ימים בלבד. לאחר מכן יש לאפשר לגוף אוננות טבעית , ללא תרגול וחזרה למצב רגישות טבעי ומבורך. חוויה כל כך יפה ואתה מכניס לתוכה מקום של מטרות וייעדים.מומלץ בזמן התרגול לאסוף פנימה 2 אורגזמות ובפעם השלישית יש לגמור עם שפיכה.
כשאתה גבר טנטרי - אין לך מטרה. הכל נעשה מהקשבה לגוף ,
אהבת הגוף וקבלה של טבעיות הגוף כמות שהוא.
כאשר אתה מתרגל ויש לך כאבים בגוף - סימן שלא היית קשוב לו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)