לחץ!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ!!!
    לחוצה!!!
    08/02/2009

היי לימור יש לי כמה שאלות וכולם קשורות איכשהוא ללחץ... 1.אני מנסה להכנס להריון ואני שומרת נידה ורציתי לדעת אם יכול להיות שבאותו שבוע שאני שומרת אני מבייצת? 2.אני לא מצליחה לקיים יחסים מלאים בגלל שהגוף שלי רועד... מה עושים כדי להרגע ולהנות? אני חייבת לציין שהתחתנתי בתולה. אני כבר מתוסכלת ניראה לי אפילו שבעלי התייאש ממני... לא בא לו בכלל להיות איתי. נא עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ!!!

הוספת תגובה

• לחץ יוצר מחסום פיזי

לימור בנדל
    09/02/2009

את מאוד מודעת לחסימה שלך וכותבת אותה בקולי קולות " לחץ".
    לחץ בחיים = תחושה נפשית גורם למחסום פיזי בגוף ולבעיות בריאות. את מודעת לבעיה כך שיש לך רק עוד 50% מהדרך לעשות . מאוד קל לבוא ולהגיד לך תטפלי ב" לחץ " בחייך , אבל קשה מאוד ליישם . כאשר אדם בוחר בחירה להיות בלחץ זה משרת לו מטרה כלשהי - את המחיר שאת משלמת על הלחץ בחיים שלך אנחנו יודעות .

אז מה המטרה שלך ? במה זה עוזר לך בחיים שאת לחוצה ??
    לא מוצאת תשובה , אז אני ממליצה להתחיל לעבוד על הורדת הלחצים בחייך.

איך עושים את זה :
    1. כניסה להריון - שמירת נידה מבורכת ואינה קשורה כלל לכניסה להריון. קיום יחסי מין נעשה בדיוק בזמן 12- 16 יום אחרי קבלת הווסת. איך כל שומרות הנדה נכנסות להריון? שחררי את הרצון העז להכנס להריון שגורם לך לחץ נפשי. במקום לחץ הכניסי לראש חשיבה חיובית.
    כאשר אתם עושים אהבה והבחור שלך גומר בפנים קחי כרית ושימי אותה מתחת לטוסיק. כשהרגלים למעלה מקופלות כלפי הגוף . עצמי עיניים ודמיני לעצמך איך הזרע עכשיו נפגש עם הביצית שלך. דמייני את המפגש והחיבור ביינהם. שימי מוזיקה מרגיעה ברקע ונשמי בצורה איתי. קבלי לתוכך את ההריון . אפשרי לו ברוגע ושלווה להתחבר אליך ולהיות חלק ממך. כך תשארי כ 20 דק' עם הרגלים למעלה. שוחחי עימו בזמן זה , ספרי לו מה את מרגישה.

2. תסכול מקיום יחסי מין - זה בסדר גמור להתחתן בתולה ולחוות את בעלך לראשונה . קיום יחסי מין צריך לבוא מרצון ולא מהכרח. כשמקיימים יחסי מין צריך לרצות שיהיה חיבור אוהב עם האדם שעימו התחתנו. כדי ליצור מרחב רגוע ושלב יש ליצור אינטימיות לפני החדירה . את האינטימיות ניתן ליצור באמצעות מגע , ליטופים , נשיקות , משחק מקדים עם הלשון או האצבעות באיברים באינטימים. יש להתחבר בשקט שלכם אחד לשניה ולא לבוא מיד למצב של חדירה.
    הרגשת תסכול גורמת ליובש בנרתיק ולכאבים בחדירה - אם תבואי לקיום יחסי מין עם תחושה מקדימה של תסכול לא תוכלי להנות מהעשייה המבורכת הזו - עשיית אהבה עם בעלך. אני ממליצה בחום ליצור מקום של אינטימיות . כל יום להתכרבל , להתלטף , לענג אחד את השניה ללא חדירה . ככה תוכלי להתחבר לבן הזוג שלך ממקום חדש ורגוע יותר. כשתהיה רטובה ושלווה יותר - לא תכניסי רגשות של תסכול לחיבור האנרגתי והפיזי שלכם במיטה. ממקום זה של אינטימיות מבורכת תוכלי לעשות איתו אהבה בצורה מהנה וקיים יחסי מין מלאים ומהנים ללא כאב פיזי או נפשי.

ממליצה בחום על התנהלות של חשיבה חיובית ובניית מערכת אמון אינטימית, תומכת ומקבלת עם בן הזוג שלך . שתפי אותו בהרגשתך ובתחושותייך שיוכל להיות שם בשבילך בתהליך הנפלא שאת עוברת ברצונכם להביא ילד לעולם . בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו