מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לחוות חדירהronit10/02/2009
שלום שמי רונית ואני בת 24 אני נמצאת במערכת יחסים עם בן זוגי מזה כשלוש וחצי שנים אני באה מהעולם הדתי בו ישנו טאבו על הנאה ממין ומין בכלל לפני נישואין. לאורך כל תקופת הקשר שלי עם בן זוגי עדיין לא חווינו חדירה. ביקרתי אצל גניקולוג ופיזיוטרפיסטית לרצפת האגן איתה תרגלתי החדרה של מרחיבים אלי. הסיבה לאי קיום חדירה הוא החשש מכאב, גם הגניקולוג וגם הפיזיוטרפיסטית קבעו כי מבחינה פיזית הכל תקין ולא צריכה להיות בעייה, ולמרות שראיתי מרחיבים דמויי פין חודרים אלי בגדלים שונים אף גדולים יותר מאיבר המין של בין זוגי אני עדיין מתכווצת לחלוטין בכל הנוגע לחדירה של בן זוגי אלי. אציין בזאת שהדבר לא נובע מלחץ מבן זוגי, הוא מבין ואוהב, ואני גוערת בו לעיתים לגרות אותי יותר למען אהייה רטובה יותר אבל גם אז החדירה לא מתרחשת. אני אובדת עיצות וחשבתי על ללכת לפסיכולוג או מהפנט בנושא מכיוון שלאחר אבחון הבנתי שהתופעה היא נפשית. אשמח לעצה נוספת בנושא מכיוון שגם אני וגם בן זוגי מאוד מתוסכלים מהנושא. המון תודה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית
לחוצה!!!11/02/2009היי רונית קראתי מה שרשמת...וגם אני עוברת מה שאת עוברת... אני נשואה ובעלי מצליח לחדור אליי חדירה מלאה ואני יודעת שזה מלחץ. אנחנו צריכות לחשוב חשיבה חיובית ולהבין ממה נובע הלחץ. אני מאוד מזדהה עם מה שאת עוברת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לחוצה..
ronit11/02/2009ניסית טיפול מקצועי-פיזי או נפשי? כי אני ניסיתי את הפיזי וזה מרגיע ומביא להבנה שזה אפשרי ואין ממה להלחץ או ממה לפחד ועדיין זה שם..אז הגעתי למסקנה שאולי צריך לפנות לטיפול נפשי כדי ללמוד להסיר את כל המחסומים ופשוט להנות מהסקס! לשמחתי בן הזוג שלי מבין ותומך ופתוח לנסות דברים והכי חשוב-יש לו סבלנות והמון אהבה לתת מעבר לחדירה.. מקווה שזה יסתדר לכם ולנו כמה שיותר מהר!!! המון בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני מבררת טיפול כזה?
לחוצה!!!12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקלות..
ronit13/02/2009אצל הגניקולוג..תספרי לו על הבעיה שלך ותבקשי שיפנה אותך למטפלת/פזיותרפיסטית לרצפת האגן..אם את מאיזור חיפה והקריות אני אשמח להמליץ לך על מישהי טובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)