מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעה על מאמר שפיכה מוקדמתסטודנט12/02/2009
העניין בגדול הוא שאני סובל משפיכה מוקדמת ומתקשה לעמוד ביעד עם בת זוגי
העניין הוא האם תוכלו להמליץ על עוד שיטות שעובדות
שמעכבות את השפיכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת
לימור בנדל14/02/2009אענה לך משני פנים : מיניות ומיניות טנטרית.
טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ).
כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה. לטיפול טנטרי בשפיכה מוקדמת מזמינה אותך ליצור עימי קשר.
בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו. מהם שרירי הסקס של הגבר?
כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.
תשובה מפן אחר של מיניות הינה "טבעת השהייה" – זו טבעת אותה ניתן לקנות בחנויות לצעצועי סקס. את הטבעת מלבישים על הגבר עד סוף איבר המין שלו. לחץ שנגרם ע"י הטבעת בבסיס איבר המין יגרום מלכותית להשהייה של השפיכה. כמו כן, ניתן לבקש מהגבר לאונן ולהגיע לכדי שפיכה בפעם הראשונה לבד, לפני המפגש המיני ביינכם. שכן, ידוע כי בפעמים הבאות יוכל " להחזיק מעמד" יותר זמן. כמובן שאני ממליצה על טיבעיות ומיניות מודעת, אך לא אחסוך מידע מכם...
יחד עם זאת גבר שנמצא בסטוץ / בתחילת קשר במע' יחסים חדשה מתרגש הרבה יותר ולכן השפיכה בעת חדירה תהיה מהירה יותר בשל מצבו הנפשי.
יש גברים שיהיו להם בעיות שפיכה מוקדמת , שבכלל לא קיימות, בגלל התרגשות מפעמים ראשונות עם בת זוג חדשה. עם הזמן במע' זוגית ארוכת תווח והכרת הגוף הכל מסתדר.. כאן נדרשת סבלנות מבת הזוג . אציין נשים שמגזימות אף יותר ואומרות לו בקול רם ממקום של שיפוטיות/ביקורת " אוף אתה גומר ממש מהר! לא הצלחתי לגמור בכלל.. " משפטים כאלו ואחרים בכלל יביאו אסון על המיניות שלכם והבעיה תמשיך להיות ותיווצרנה גם בעיות חדשות. אישה חכמה , אוהבת וסובלנית יכולה לעזור לבן זוגה.
איחולי שפיכה מאוחרת.. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור, שאלה בהמשך לתשובה שלך
ג19/02/2009לימור שלום, ראשית את מדהימה גם במראה שלך וגם בתשובותייך המפורטות והמקצועיות. את נשמעת מאוד מעניינת ואני בטוח שמי שמכיר אותך יעיד על כך יותר ממני שלצערי איני מכיר אותך. השאלה שלי בענין הטבעת איך בכל זאת גומרים האם בשלב מסוים הטבעת לא מונעת הגמירה או שפשוט מוציאים אות ה בשלב מסוים ואז גומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המילים הטובות
לימור בנדל23/02/2009מוערך ומחמיא.
אכן , הטבעת עוצרת את השפיכה לזמן קצר .
יש שמסוגלים לגמור עם הטבעת
ויש שמורידים אותה בכדי להגיע לשפיכה המיוחלת.
לך על מה שנוח לך..
הצלחה ג.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
ג24/02/2009תודה רבה על התשובה הממצה. ראשית אצטרך לרכוש לי אחת. ושוב רוצה לומר שאת באמת נראית מדהים את ממש משדרת חושניות וסקסיות ואני בטוח שאת משרתת את הפונים כאן בצורה נפלאה. יום טוב שיהיה לך ורק טוב ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)