הצלחה "להחזיק" בלי לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצלחה "להחזיק" בלי לגמור
    ניבה
    08/03/2009

לי ולבעלי יש בעיה שנראה לי שלא להרבה יש אותה.
    העניין הוא שלבעלי לוקח הרבה זמן לגמור, בעוד אני "ממצה" אחרי כמה דקות של חדירה אינטנסיבית.
    על פניו זה נשמע כמו משהו שכל בחורה היתה חולמת עליו, אבל אחרי כמה זמן אני מתחילה להש,עמם, בעוד הוא ממשיך בשלו. זה יכול לקחת לפעמים חצי שעה ואף שעה, ואני מגיעה למצב שאני לא נהנית.
    מה עושים במצב כזה? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לגרום לו לגמור מהר יותר, או שעדיף "לסבול בשקט"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצלחה "להחזיק" בלי לגמור

הוספת תגובה

• העצמת הריגוש

לימור בנדל
    16/03/2009

היי ניבה ,
    אכן תופעת " שפיכה מעוכבת " נדירה יותר וקיימת אצל אחוז קטן יותר מהגברים.
    האם שוחחת עם בן זוגך ושאלת אותו בנוגע למצב :
    - אולי אין חיכוך המספק אותו בתוך הנרתיק שלך ולכן הוא לא חש בך בזמן החדירה
    - אולי הוא שולט בשפיכה ויכול להחליט לבד מתי הוא גומר ומתי לא
    - אולי הוא לא מרוכז ועוברים עליו דברים מחיי היום , יום שהוא לא יכול להיות איתך ב " כאן ועכשיו " של מעשה האהבה שלכם והראש מרחף למקומות אחרים בזמן שהוא בתוכך ?
    - אולי הוא מתבונן בך בזמן שהוא חודר אליך ורואה כמה את " סובלת בשקט " / לא נהנת / כבר מזמן לא בחיבור איתו וזה מוריד לו את החשק ומרחיק אותו מגמירה ??

האם שאלת אותו באם כל מעשה אהבה הוא מעוניין להגיע לשפיכה ? יש גברים ( במיוחד טנטריים ) שאינם מעוניינים כלל לגמור עם שפיכה ומכניסים את האורגזמה פנימה לתוך הגוף ללא פליטת זרע.

סבל איננו חלק ממעשה אהבה . " איפה שלא טוב לא נשארים ". האנרגיה שלך משתנה כאשר את סובלת בזמן קיום יחסי המין ואז בחילופי האנרגיה בינכם בזמן החדירה את מעבירה לו אנרגיה נמוכה וזה גורם גם לו לירידת אנרגיה . חיבור בין בני זוג במפגש מיני רצוי שיהיה חיבור מעצים ואוהב.

את יכולה לפני קיום יחסי המין לענג את האיבר שלו בסקס אוראלי או ידני ואז ל"סיום" לחדור לנרתיק או להפך, אחרי חדירה נרתיקית לבצע סקס אוראלי / ידני שיביא את הגבר שלך לשפיכה .

אשמח לשיתוף בנושאים שהעלאתי בכדי לחדד דברים
    המשך יום קסום, לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניבה

שלוקי
    03/04/2009

יש גברים שאוהבים לזיין הרבה זמן ועושים תרגילים לעכב את השפיכה לעיתיפ בת הזוג וטוב לה מגיעה לאורגזמות אחת אחר השניה בעוד בן זוגה מתאמץ לספק אותה ולענג אותה לעיתים זה הפוך הפתרון הוא תקשורת עם בן הזוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו