מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף בבקשהסיגל15/03/2009
שלום ! אני ממש בבעיה! אני נשואה שנה וחצי - אני בחורה מאוד חרמנית שאוהבת מאוד סקס בעלי לא אותו דבר - הוא לא אוהב להתנשק איתי ( נשיקה צרפתית) אני רואה את זה הוא כמעט לא מנשק אותי נשיקות ארוכות- יחסי מין שלנו רק פעמיים בשבוע לעומת שאנחנו רק בני 26 .וגם הוא לא אוהב להחליף תנוחה. כשאני אומרת לו שאני רוצה אחרת הוא לא רוצה לנסות אפילו אני מאוד פתוחה ואוהבת סקס אבל הוא לא רוצה הרבה דברים- הוא לא מבקש ממני מין אוראלי .כאילו הכל אפור אנחנו שוכבים רק במיטה כשהולכים לישון כי ככה לפי ההסדר כאילו ולא לפי החשק. הוא בעל מאוד טוב אוהב אותי דואג לי אבל משהו לא מובן לי למה זה קורה האם זה נורמלי??
מאוד קשה לי עם מצב כזה וכשאני רוצה לדבר איתו על זה הוא ישר נעלב ולא מדבר איתי - לא מסכים לדבר על סקס בכלל על מה שמפריע לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ זוגי
לימור בנדל16/03/2009שלום סיגל ,
באופן כללי אמליץ ליצור קשר עם יועצת זוגית ולעבור מפגש 1 או 2 של שיחות עם היועצת בכדי להבין ולחדד את הנושאים שיש לגשר עליהם ולמצוא מחנה משותף בינכם .
אשמח לקבל תשובה למס' שאלות בכדי לענות לך :
האם מתחילת הקשר היה פער כזה גדול בצרכים המיניים שלכם ?
האם לגבר שלך ( כשאתם כן שוכבים ) יש בעיות זיקפה / שפיכה מהירה ?
האם את פונה אליו לשיחה ממקום שופט / מבקר ?
האם הוא אוהב ומחובר לעצמו?
ממתינה לתשובותייך..
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה16/03/2009שלום ותודה על תשובה המהירה! הפערים היו בהתחלת הקשר גם, אבל לא כמו עכשיו- בהתחלה הוא אמר שהוא אוהב מין אוראלי ופינק אותי הרבה במיטה - יכול להיות שגם אז הוא לא כל כך נהנה מזאת אבל עשה זאת כדי לעשות רושם? בעלי בחור יפה ,יש לו גוף טוב ואני חושבת שאין לו בעיה עם עצמו. בדרך כלל הוא גומר מהר.זאת אומרת אין לנו שום משחקים מקדימים אלא ישר ל"עניין" ותוך 10 דקות גג זה נגמר. אני לא שלמה עם זה מאוד מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ליצור מרחב אינטימי מחודש
לימור בנדל24/03/2009יש כאן פער בינכם.
ממליצה לפנות אלי או למטפל אחר למפגש טנטרי
בכדי לעורר מחדש את אותו מקום אינטימי שחסר בזוגיות שלכם, מתאורך.
יום קסום,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
חנוק25/04/2009היי סיגל
אני מזדהה לחלוטין עם תחושותייך רק שאצלי זאת אשתי.
אין לי יותר מדי עצות לתת לך במיוחד לאור העובדה שאני מחפש תשובות בעצמי
אבל אני כן יודע שבעלך (שזכה באישה חרמנית ולא מעריך אוצר שכזה) צריך ניעור עז.
נראה לי שהוא קצת נבוך משום מה. לכן תנסי לעשות איתו סקס אגרסיבי יותר, לעיתים זה מעורר גברים כבויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
רמי בוכניק27/04/2009שלום לך
אתה יכול ללמוד הרבה דרכים לעורר ריגוש נוסף אצל אשתך
בתור התחלה זה הרבה מחמאות לגבי המיניות המראה ןוכיו"ב
בהמשך זה גע נכון ועוד ועוד .
הייתי ממליץלך גם להזמין את אשתך יחד איתך לחוויה טנטרית משותפת של שניכם עם מטפל \מטפלת.
שיהיה בהצלחה
רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)