מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרת מחדירהאוש24/03/2009
אני בן 35 והיא 30 יש לנו משיכה חושנית חזקה מאוד
כשאנחנו שוכבים היא לא גומרת מחדירה, היא יכולה לגמור בחצי דקה רק עם האצבע שלה או הלשון שלי....כשהיא מאוננת איתי הנרתיק שלה נסגר ממש חזק ואני יודע שזה סימן של "בדרך לגמור" אבל כשאני מצרף אצבע (ובטח שגם איבר שמנמן) זה מפריע לה ליגמור והיא מבקשת ממני לצאת על מנת לגמור.
יש לי הרגשה שהיא צריכה להתנסות עם חדירה אנאלית(אין לה ניסיון אבל יש נכונות ,להתחיל עם משהו דק יחסית) כדי לפתח את ההכרה שלה עם שרירי הכווץ,בתקווה שזה יביא אותה להיכרות עם השרירים החדשים.
בעבר "אימנתי" הרבה חברות של ולימדתי אותן לגמור מחדירה אבל זה נראה לי --מקרה קשה
האם יש הגיון בסברה שלי?
מה אתם מציעים בנוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ - 70% מהנשים לא גומרות מחדירה
לימור בנדל03/05/2009אוש יקר ,
יקירי - צר לי לבשר לך . אתה לא יכול ללמד מישהי לגמור מחדירה. וגם לא "לגרום " למישהי לגמור מחדירה . אתה גבר . אינך יודע מה ההרגשה של אורגזמה נשית - אלה רק מסיפורים של הנשים שנכנסו איתך למיטה. אישה יכולה לזייף לך אורגזמה רק בכדי לספק את הגחמה שלך והרצון שלך שהיא תגמור מחדירה . קל יותר לזייף כדי לספק אותך מאשר לאמר לך את האמת . תלוי כמה באמת איכפת לאישה הזו ממך . אם יש אהבה וקשר פתוח , לפעמים , תוכל באמת לשמוע את האמת לגבי גירוי ואורגזמה מחדירה .
אז ככה .. ראשית - רק כ30% מהנשים גומרות מחדירה .. אני אסביר קצת לגבי אורגזמה מנקודת הג'י שממנה אישה יכולה לגמור מחדירה.
נקודת הג'י הינה גוש קטן של קצות עצבים ובלוטות הממוקם סמוך לשופכה הנשית בתוך הנרתיק - איזור הטלת השתן. עונג בנקודת הג'י ניתן לחוש בשני אופנים או באמצעות חדירה או הפעלת גירוי באזור מסוים מאד של הנרתיק. לחוקרים לא ברור אם נקודה זו קיימת או לא אבל ידוע שיש נשים שהנרתיק שלהן רגיש יותר מבחינה עצבית מהנרתיק של נשים אחרות והן מרגישות גירוי זה טוב מאחרות. בכדי להתחיל לחוות אורגזמה מנק' הג'י רצוי שהאישה תהיה מגורה לפני כן או ע"י אורגזמה דגדגנית או ע"י משחק מקדים מורחב ומפנק מבן הזוג . ברגע שהאישה שלך מגורה נק' הג'י תבלוט בתוך הנרתיק ( קיימת מבחינה פיזיולוגית רק אצל כ 30% מהנשים ). אז יש לשכב על המיטה על הגב , לפסק את רגליה ולקרב אותם מעט אל הבטן. הגבר מחדיר 2 אצבעות לכיוון הבטן כשלושה וחצי עד חמישה סנטימטרים מהכניסה לנרתיק ( המיקום משתנה מאישה לאישה ) ולבצע בתוך הנרתיק תנועת " בואי הנה " עם האצבעות .
מכיוון שמדובר בעינוג נקודה שנמצאת בעומק הנרתיק את האורגזמה תחושי כאורגזמה " עמוקה " שכן הגירוי מערב עיסוי של הדפנות הפנימיות של הנרתיק. ישנן נשים שיסיימו אורגזמה זו ע"י הפרשת נוזל שקוף הידוע כ" שפיכה נשית ". נוזל השפיכה הנשית אינו שתן, הוא חסר טעם וחסר ריח ומהווה המקבילה הנשית לשפיכה הגברית.
ניתן לחוות גירוי של נקודת ה ג'י גם באמצעות איבר מינך כאשר היא זו השולטת בתנוחה. אתה שוכב על המיטה או יושב והיא מתיישבת עליך ומקשיתה את גבה לאחור ופשוט "רוכב" עליך ( עולה ויורדת ). יש לנסות תנוחות שונות בעזרת אגן הירכיים שלה, עד שתגיעו לנקודה. תנוחה נוספת שיכולה להקל היא תנוחת ה" דוגי סטייל " , כשאתה חודר לנרתיק שלה מאחור.
- אין שום קשר לסקס אנאלי.
אין לה שום צורך לחוות חדירה אנאלית בכדי לחוות אורזמה נרתיקית - אין שום קשר ביינהם !
שרירי רצפת האגן אינם קשורים לשרירי הרקטום.
אורגזמה נרתיקית אינה דומה לאורגזמה רקטלית .
כל אזור ארוגני יכול לענג אישה - אורגזמה זה העונג הסופי והתוצאה של העונג.
יש תחושה כי אתה רץ אחרי תוצאות. אתה נשמע כאילו אתה בתחרות ו"מאמן" את הבחורות שלך להגיע למטרה מסויימת. לעשות אהבה זה לא תחרות ואין צורך להגיע לאורגזמות מכל עונג שהגוף מאפשר לנו. המרוץ החומרי אחרי האורגזמה מראה על עשיית אהבה ממקום של אגו.
אני לא באה לבקר אותך חלילה - אני מזמינה אותך להתבונן פנימה ולראות האם אתה משיג תפיחות על האגו שלך כשאתה מקיים יחסי מין עם בחורות ?? האם כל מישהי שמגיעה לאורגזמה " בזכותך" זה עוד V לאגו הגברי שלך.. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)