מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שמביכה אותי- התיעצותילי07/05/2009
יש לי בן זוג כבר שנתיים וכמו לכולם היו לנו ירידות ועליות שהתבטאו בתקשורת וביחסי המין.
לבסוף תמיד היינו חוזרים לשגרה.. כרגע אנחנו לא מקיימים יחסי מין קרוב לחודש ימים ואני חושבת שהבעיה טמונה באיבר המין שלי שהחליט לבגוד בי. צצו לו קונדילומות על השפתיים ואני חושבת שזה מגעיל אותו מאוד (ואני לא מאשימה אותו) הוא לא מוכן לקיים איתי יחסי מין יותר. כואב לי. אני אוהבת אותו מאוד והמחשבה שהקשר שלי איתו עלול להסתיים בגלל משהו שהוא יחסית פעוט לדברים שעלולים להתרחש לנו בחיים, אני מרגיש נבגדת ומאוד לבד.
מה עלי לעשות? הוא מתחמק מכל שיחה שאני מנסה לפתח איתו על הנושא הזה ופשוט הולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את מטופלת ?
לימור בנדל07/05/2009היי מורין .
האם את מטופלת ? מה אופי הטיפול ?
האם יש שיפור בתצורת הקונדילומות ?
האם הן מוגלתיות וכואבים ?
את מתארת תקשורת פתוחה וכנה - האם חברך שותף לבעיה
האם הוא שותף לכאב שלך ? האם את משתפת אותו
באופי הטיפול שאת מקבלת ובתהליך שאת עוברת ?
אשמח לתשובותיך ,לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתקשר את ההתמודדות
רמי בוכניק07/05/2009בנושא הרפואי איני מבין מה שכן יכול לייעץ לך זה מחד כמובן לפנות לרופא המתאים
(מאמין שכבר פנית )ויחד עם זה במקביל לזה לשתף אותו בפנייה לרופא ,בטיפול שיראה שאת מודעת ומטפלת ,וכנראה שאם הטיפול מתאים זה לא יישאר לכל החיים .(שיהיה אופק )
כמובן שמבחינת הסקס אם פיזית זה לא נעיםלך ולו או לאחד מכם לקיים יחסים כך - מוזמנת לענג אותו בדרכים אחרות (ידניות ואוראליות)ובינתיים תטפלי בעניים הרפואי .כמובן שאת לעצמך אל תוותרי על אוננות וכיו:ב כדי להיות גם כן מסופקת -לא כמו מסקס אבל תראי את זה כעניין זמני --ואת כל זה לתקשר בינכם לדבר ולפתוח ,אם אתמפחדת לשתףבפחדים וכולי וכולי .כמו כן אם אתם זוג פתוח יכולים לנסות להתנסות במין אנאלי שיכוללהיותמאד כיף עבור שניכם.
שיהיה בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)