שאלה שמביכה אותי- התיעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שמביכה אותי- התיעצות
    ילי
    07/05/2009

יש לי בן זוג כבר שנתיים וכמו לכולם היו לנו ירידות ועליות שהתבטאו בתקשורת וביחסי המין.
    לבסוף תמיד היינו חוזרים לשגרה.. כרגע אנחנו לא מקיימים יחסי מין קרוב לחודש ימים ואני חושבת שהבעיה טמונה באיבר המין שלי שהחליט לבגוד בי. צצו לו קונדילומות על השפתיים ואני חושבת שזה מגעיל אותו מאוד (ואני לא מאשימה אותו) הוא לא מוכן לקיים איתי יחסי מין יותר. כואב לי. אני אוהבת אותו מאוד והמחשבה שהקשר שלי איתו עלול להסתיים בגלל משהו שהוא יחסית פעוט לדברים שעלולים להתרחש לנו בחיים, אני מרגיש נבגדת ומאוד לבד.
    מה עלי לעשות? הוא מתחמק מכל שיחה שאני מנסה לפתח איתו על הנושא הזה ופשוט הולך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמביכה אותי- התיעצות

הוספת תגובה

• האם את מטופלת ?

לימור בנדל
    07/05/2009

היי מורין .
    האם את מטופלת ? מה אופי הטיפול ?
    האם יש שיפור בתצורת הקונדילומות ?
    האם הן מוגלתיות וכואבים ?

את מתארת תקשורת פתוחה וכנה - האם חברך שותף לבעיה
    האם הוא שותף לכאב שלך ? האם את משתפת אותו
    באופי הטיפול שאת מקבלת ובתהליך שאת עוברת ?

אשמח לתשובותיך ,לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתקשר את ההתמודדות

רמי בוכניק
    07/05/2009

בנושא הרפואי איני מבין מה שכן יכול לייעץ לך זה מחד כמובן לפנות לרופא המתאים
    (מאמין שכבר פנית )ויחד עם זה במקביל לזה לשתף אותו בפנייה לרופא ,בטיפול שיראה שאת מודעת ומטפלת ,וכנראה שאם הטיפול מתאים זה לא יישאר לכל החיים .(שיהיה אופק )
    כמובן שמבחינת הסקס אם פיזית זה לא נעיםלך ולו או לאחד מכם לקיים יחסים כך - מוזמנת לענג אותו בדרכים אחרות (ידניות ואוראליות)ובינתיים תטפלי בעניים הרפואי .כמובן שאת לעצמך אל תוותרי על אוננות וכיו:ב כדי להיות גם כן מסופקת -לא כמו מסקס אבל תראי את זה כעניין זמני --ואת כל זה לתקשר בינכם לדבר ולפתוח ,אם אתמפחדת לשתףבפחדים וכולי וכולי .כמו כן אם אתם זוג פתוח יכולים לנסות להתנסות במין אנאלי שיכוללהיותמאד כיף עבור שניכם.

שיהיה בהצלחה
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו