מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוא מאוד רוצה לראות אותי ערומהשוש06/06/2009
אני בת 40 נשואה +2. מזה כמה שנים יש לי חבר שאני מאוד אוהבת. אנחנו כל הזמן ביחד וטוב לי איתו. הוא מאוד עדין איתי, מפנק ומאהב עד טירוף.
עקב עליה גדולה במשקל שהיתה לי בשנים האחרונות (מ 54 ל 78 קג' גובה 162) אני מאוד מתביישת מהגוף שלי. לאחרונה ירדתי במשקל כ- 10 קג' אבל עליתי 6 בחזרה. אני מאוד אוהבת סקס וסקס איתו זה ממש טירוף, אבל אני בחרדה שבן זוגי הראה אותי ערומה ומוכנה רק לקיים יחסים בחושך כמעת מושלם, מה שמגביל אותי מאוד להיפרק חופשי. בן זוגי שאוהב אותי בטירוף רוצה כל הזמן לראות ולגעת בגופי ולוחץ עלי אין ספור פעמים על מקלחת ביחד בתאנה שגופי מאוד מגרה אותו (ואני מאמינה לו). אני לא מסכימה בגלל פחד שבליטופים בעמידה, ירגיש עוד יותר את השומנים שלי. אני מושכת את המצב כבר 4 שנים, אבל לאחרונה הוא חוזר יותר ויותר על בקשתו בתאנה שהוא לא מחפש ולא רואה את השומנים. הוא רוצה שהתנהג איתו בחופשיות ובטבעיות. אני ממש נשברת. אני אוהבת אותו ולא רוצה להפסיד אותו. מה אני צריכה לגיד לו? מה לעשות, איך לנהוג? איך אישה אחרי 2 לידות, עם השינויים הפיזיולוגיים שלאחר הלידות ועליה גדולה במשקל יכולה להתפשט??? איך? אני במצוקה נוראית, היתי רוצה אבל מתביישת. בבקשה תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימוי גוף
רמי בוכניק06/06/2009קודם כל הוא מאד אוהב אותך ולכן רוצה לראותך ערומה ואת יכולה לראות בזה מחמאה מאד גדולה
מה שכן בתוך השאלה שלך הוא ממש לא האישיו .האישיו החשוב הוא מה שאת חושבת על הגוף שלך ודימוי הגוף שלך.
תנסי להכיל ולאהוב את גופך זכרי -גוף זה העניק לך 2 ילדים ומעניק לך התענגות מסקס --כנראה שהוא לא כל כך גרוע ..
מזמין אותך להתייחס באהבה לגוף שלך להתבונן בראי ולאהוב מה שאת רואה --להנות ממה שיש ולא לחשוב על מה שחסר.
התבוננות בחמי הכוס הריקה אינה עוזרת
השתדלי להתבונן בחצי כוס המלאה .
מבחינת מודעות לגופך שמרי עליו עשי כושר זה דבר שתמיד טוב לבריאות לסקס וכיו"ב ויחד עם זה זכרי גוף של בן אדם בוגר אינו כמו גוף של בן\בת 20 ויש לזה גם הרבה מאד יתרונות לא רק חסרונות .
מה היתרונות של גופך???
רשמי לעצמך .
שיהיה בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)