מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לגמוראוש24/06/2009
ראשית, אני חייבת לציין כי קראתי הרבה מהכתבות שלך ואני מודה לך המון.
שנית, חברי היקר לא מצליח לגמור בפנים רק בחוץ, ועוד שהוא גומר איבר מינו מאוד רגיש ואסור לגעת בו.
את האמת מאוד מתסכל אותי שהוא לא גומר בפנים. שוחחתי עימו על כך ואינני יודעת מה לעשות. גם הוא אובד עצות.
אשמח לקבל קצת הכוונה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה חוץ נרתיקית
לימור בנדל24/06/2009ראשית , תודה על המילים הטובות .
שמחה שמהאמרים היו לך לעזר ונהנת לקרוא אותם.
בנוגע לשאלתך .
בואי נתייחס קודם אליך יקירה -
מדוע את חשה תסכול מאי הגמירה שלו בתוכך ?
מה זה מעיד עליך ? שהוא לא אוהב אותך ? שהוא נגעל ממך ?
נסי להבין מהיכן נובעת תחושת התסכול שלך .
לאחר שהבנת שתפי אותו כי את חשה .... כשהוא לא גומר בפנים
ותשאלי אותו באם נכון הדבר ? ואם לא אז ..
- מדוע הוא לא מעוניין לגמור בפנים ?
מדובר בחשש ומחסום ב mind = ז"א מבחינה מחשבתית ( פסיכולוגית ).
גבר שאוהב אישה מעוניין להתאחד איתה .
מבחינה אבולוציונית גבר משחרר זרע לתוך הנרתיק של האישה
בכדי להכניס אותה להריון . גבר שלא מעוניין לגמור בנרתיק
לא מעוניין להכניס אותך להריון . לעיתים החשש כל כך גדול שבחורים
מסגלים לעצמם מנהג לגמור בחוץ ואז המנהג הזה נשאר גם אחרי
תקופת ההוללות בזמן שהם עם בחורה קבועה .
האם את נוטלת גלולות באופן סדיר או משתמשת באמצעי מניעה אחר
בכדי שלא תכנסי להריון ממנו ? אם לא - אני מבינה את חששותיו .
אתם יכולים לעשות אהבה עם קונדום ושהוא יגמור בתוכך עם קונדום .
האם העלאת בפניו אופציה זו ...?
שתפי אותי מה תשובותיו בנושא כך אוכל לדייק יותר במתן ההכוונה.
* חשוב מאוד - ניתן להכנס להריון גם מ" pre-come "
נוזל הזרע שיוצא כסיכוך בזמן הגירוי המיני מאיברו של הגבר .
ולסיום , איבר מינו של כל גבר הכי רגיש לאחר גמירה.
כל נימי הדם המלאים התרוקנו וזה יוצר תחושה רגישה מאוד
באיבר המין . יש לתת לאיבר מנוחה ממגע מס' דק'
ולאחר שהגבר מאפשר לך , ניתן לגעת בו שוב במגע שהוא אוהב .
תבלו ותשמרו על עצמכם, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמור בחוץ....
אוש26/06/2009היי לימור
תודה רבה על הכל.
תשובתך היית לי כהכוונה טובה לתחושות שלנו ולמציאות בה אנו נמצאים. אני יודעת שהוא אוהב אותי ורוצה אותי.שוחחנו על כך והוא שתף אותי בתחושות שלו ואף אמר כי הוא מבין אותי וינסה. אני רואה שהוא מאוד נהנה איתי ונרעד כולו מהנאה ואני יודעת שאכן יש לי השפעה עליו אך עדיין הוא לא מצליח לגמור בתוכי. אי היכולת שלא לגמור בפנים ניראה לי כתוצאה מ"התניה" בדיוק על מה שכתבת לי- שהוא הרגיל עצמו לגמור בחוץ.
אני נוטלת גלולות באופן סדיר וקבוע. אני מאוד אוהבת אותו אני לא יודעת אם אני צריכה להתבייש בזה שזה נורא מפריע לי שהוא גומר בחוץ ולא בתוכי.
שאלתי היא מה אני יכולה לעשות בכדי לעזור לו וגם לי ?????
אשמח לקבל תשובה......
בברכה אוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלנות
לימור בנדל03/07/2009יקירה , מדובר בתהליך .
סובלנות נדרשת ממך .
הבחור שלך צריך להתחבר אליך אינטימית וזהו תהליך שונה ממה שהיה לו עד כה . הוא צריך להגיע למצב שבו הוא סומך עליך ב100% .שמחתי לקרוא כי את נוטלת גלולות באופן סדיר - שימי את הגלולות ליד המראה באמבטיה שהוא יוכל לראות את החפיסה מתרוקנת . גם התת מודע שלו יחווה את הרגשת הביטחון שזה יקנה לו. רק כך הוא יוכל לשפוך את זרעו בתוכך . זהו תהליך זוגי .
את צריכה להיות מאפשרת ומכילה לתהליך שהוא עובר . עם כל הרצון שלו ( ושלך ) עד כה היה לו אוטומט אחר שבו הוא נהג להיות . האוטומטים שלנו יכולים להשתנות רק אם באמת נרצה לבצע שינוי . אם אין רצון לשינוי - לא יתרחש כזה .
ניתן לתת דוג' אחרת מציאותית , נאמר שחינכו אותך בבית בחינוך מסויים - שהבית יהיה מצוחצח ונקי ואת תפגשי בחור מבולגן מאוד שלא ניקה בחייו אפילו יום אחד כי הוא רגיל שאמא שלו עושה הכל בשבילו . את אוהבת את הבחור ולכן תצטרכו להתגמש אחד כלפי השניה. הרי לא בין יום הוא יתחיל לצחצח את הבית , אלה זה יהיה תהליך ביניים שכל אחד מכם מתגמש לקראת האחר .
יחד עם זאת , עדיין לא ציינת בפני את הצורך שלך :
מה זה אומר מבחינתך שהוא לא גומר בפנים ?
מה זה מעיד עליך ? איפה זה פוגש אותך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלנות פוקעת........
אוש10/07/2009היי לימור,
שמחתי לקרוא את תגובתך. מה שאני לא מבינה הוא אנחנו כבר בקשר שנה וחצי כמעט. אני לא מראה לו שאני חסרת סובלנות ההפך אני משתדלת לעזור לו ולעשות לו ובו רק מה שהוא אוהב. הוא רואה את חפיסת הגלולות שלי והוא יודע שאני נוטלת אותן באופן סדיר.
לגבי התחושות שלי אני מרגישה מעין ריקנות, בודדה כאילו אני נמצאת בתהליך או במסלול מסויים לבד...
וזה מעיק עלי זה אפילו פוגע בי ברמה האישית שהוא לא מצליח להגיע לסיפוק בתוכי.
הייתי רוצה לדעת אם יש (חוץ ממה שאני מנסה) עוד משהו שעלי לדעת או לעשות עלמנת להתקדם ביחד בתהליך הזה????
תודה רבה.
אוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)