נשואה ועדין בתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואה ועדין בתולה
    אביב
    03/07/2009

לימור שלום..... יש לי בעיה רצינית.. אני בחורה דתיה שנשואה מספר חודשים אך עדין בתולה. בפעם הראשונה נורא כאב לי אז הפסקנו את היחסים באמצע.. ניסינו עוד כמה פעמים, ניסיתי להתגבר על הכאב ושכבר הצלחתי היה נופל לבעלי איבר המין... מה עליי לעשות כדי למזער את הכאב?? מה ניתן לעשות כדי שאיבר המין יעמוד לאורך זמן ולא יפול אחרי מספר מועט של דקות.. אני ממש אובדת עצוות ואשמח אם תעזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה ועדין בתולה

הוספת תגובה

• וגיניסמוס

לימור בנדל
    03/07/2009

וגיניסמוס, הינה תופעה המתקיימת אצל נשים צעירות בדרך כלל, המונעת אפשרות של קיום יחסי מין בחדירה ובמקרים רבים לא מאפשרת גם בדיקה גניקולוגית. התופעה קיימת אצל כ- 10% מהנשים. וגיניסמוס זו התכווצות בלתי רצונית של שריר פתח הנרתיק, היא עלולה להופיע עם כל נסיון למגע באזור אפילו של האישה בעת שהיא נוגעת בגופה שלה, או כתגובה לנוכחותו של גבר. התופעה יכולה להופיע בדרגות חומרה שונות – עד כדי התכווצויות נלוות גם בירכיים ובבטן ועד כדי תגובה של חרדה קיצונית עם בכי.

הסיבות הידועות לוגיניסמוס הן:
    טראומה – אונס, גילוי עריות, או נסיון כואב לקיום יחסי מין.
    -סיפורי טראומה של נשים אחרות גם הם יכולים להיכלל תחת קטגוריה זו.
    -בדיקות וטיפולים גניקולוגיים טראומטים.
    -תחושת אשם או קונפליקט לא פטור בקשר לקיום יחסים מין, וגישה מתירנית השוללת סירוב מצד האישה ונמצאת בקונפליקט עם מרכיבי אישיות אחרים.

הגישות הקלאסיות לטיפול בנשים וגינסטיות - המלצה אליך יקירה :
    שיחות פרטניות שמטרתן להנחות את המטופלת כיצד להתקדם בעבודה התנהגותית.
    מפגשים קבוצתיים
    עיבוד פחדים ומעצורים נפשיים שאינם מאפשרים את ההתקדמות.
    עבודה פרטנית עם מרחיבים ממינים שונים בצורה מדורגת.
    שילוב בן הזוג בעבודה עם המרחיבים ( הכי מומלץ לטעמי )
    שילוב בן הזוג במידה ויש סיבות להניח שיש לו השפעה על התקדמות הטיפול.
    מעבר לתרגול עם בן הזוג עד להשגת חדירה מלאה.

במידה ואת כן מצליחה לחוות אותו בחדירה , בכדי שלא תיפול לבעלך הזיקפה , החדירו אצבעות משומנות הייטב ( חומר סיכה - KY או ג'ל חדירה ) לפתח הנרתיק ואת יכולה ביידיך השניה לגעת באיבר מינו ולעורר אותו בכדי שישמור על הזיקפה . אחרי האצבעות , סככו את איבר מינו ואז שיחדור אליך בהדרגה .

בעלך נכנס למצב של " חרדה " - הוא מפחד להכאיב לך מכיוון שהוא יודע ושומע ממך מה גודל הכאב כשהוא חודר אליך . לכן , כשהוא רוצה לחדור אליך הוא מתמלא פחדים שמה יכאיב לך ואינו מעוניין לגרום לך כאב אלא עונג . אוטומטית הזיקפה צונחת כי הוא לא יודע כבר איך תגיבי ומעוניין שתהני ולא תכאבי . זהו תהליך זוגי . אתם צריכים לעבוד עליו יחד . הוא צריך לשנות את ה mind ( את החשיבה ) . לשחרר את הפחד שלו מלהכאיב לך . גם החדרת איבר מין " חצי קשה " זה יהיה נפלא.
    גם בתהליך שאתם חווים וגם בחיבור שלכם . לך פחות יכאב בחדירה הראשונית ולא לאט , לאט תהיה זיקפה חזקה מחיכוך האיבר בנרתיק .

בהצלחה יקירה , אל תפחדו לפנות לעזרה מקצועית .
    שבת שלום , לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיונות כושלים

אביב
    16/07/2009

לימור שוב שלום..
    רציתי לשאול אותך שאלה חשובה.... ניסתי עוד כמה פעמים להיות עם בעלי.. לדעתי יש שיפור אבל יש לי בעיה אחרת. למרות שאנחנו מנסים כל כך הרבה הקרום עדין לא נקרע... הקרום כנראה ממש קשה.. קראתי כמה דברים בנושא ואכן יש מצב כזה של קרום קשה...מה ניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום הבתולים

לימור בנדל
    19/07/2009

יקירה ,
    כיצד בדקת שהקרום לא נקרע ?? האם הקרום היה קיים קודם לכן ?
    האם בדיקה גנקולוגית הראתה המצאות קרום בתולים ?

קרום הבתולים קיים בכל תינוקת, אלא אם כן קיימים מומים מולדים במערכת הרבייה. בקרום בתולים תקין יש חורים שנועדו למעבר דם הווסת.
    אם הקרום אינו נפתח מאליו את יכולה לפנות לגניקולוג בכדי שיבצע ניתוח לפתיחת הקרום. ניתוח כזה עשוי להיות נחוץ גם במקרים בהם קרום עבה או קשיח במיוחד ואף יכול להפריע לקיום יחסי מין.

קריעת קרום הבתולים משמעה אובדן הבתולים, אם כי חשוב לצין שלא!! כל הנשים נולדות עם קרום בתולים, ובנוסף יש כאלו שהקרום שלהן גמיש כך שאינו נקרע.

קרום הבתולים עשוי להקרע מסיבות שונות: החדרת חפץ זר לנרתיק (למשל טמפון), קיום יחסי מין ולעתים אף ממאמץ יתר. לאחר קריעת הקרום נשארות שאריות עור קטנות שאינן נעלמות עם הזמן.
    ( ויקיפדיה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אביב
    19/07/2009

לימור רציתי קודם להגיד לך תודה רבה על העזרה ..
    כשאני עם בעלי אני מרגישה נורא כואב והוא מרגיש שמשהו עוצר אותו ולא נותן לו להכנס עוד.. כלומר יש משהו שמפריע ולא מאפשר חדירה מלאה.. זה אמור להיות הקרום לא? קראתי כמה דברים באינטרנט וזה לא כזה כואב כמו שמדווח.. אולי יכול להיות כאב אבל לי זה ממש כואב ברמות מטורפות.. לכן חשבתי שאולי הבעיה היא קרום קשיח.. הייתי אצל רופא הוא בדק ואמר שאין בעיה לחדירה אך הוא לא בדק את הקרום....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיווץ שרירי הנרתיק

לימור בנדל
    21/07/2009

הכאב הוא בגלל המחסום שיוצר הכיווץ הלא רצוני של השרירים בפתח הנרתיק.
    ראי תשובה קודמת " ווגיניסמוס " ולא בגלל קרום בתולים עבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדליני -להזיז את האגן

רמי בוכניק
    23/07/2009

אוסיף על דבריה הנכונים מאד של למור שכדאי גם לנסות לעשות מה שנקרא בטנטרה מדיטציית קונדליני שזה בעצם לתת לאגן לנוע ולשחרר אותו .
    אז לא חייבים לעשות את המדיטציה לפי הנוסחא המדויקת -אבל כן מאד כדאי לשים מ וסיקה שאוהבים ולתת לאגן להוביל תנועה של גוף -פשוט לתת לאגן לזוז זה מזרים דם לאזור האגן באופן כללי ולאזור אברי המין בפרט וגם משחרר קצת את הגוף .מה שנקר עוזר לצ'אקרות להיפתח .
    כל יופם כדאי לך רבע שעה לתת לאגן לרקוד --מאד משחרר ומאד תורם .
    יש טכניקה של עיסוי שאני משתמש בה לא מעט שבה מניעים את האגן באופן איטי לאורך זמן זה גם מאד מאד משחרר .

בהצלחה
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו