בעיות זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיקפה
    א. לא משנה
    12/08/2009

שלום לימור, קראתי את כל מה שרשום באתר שלך ובמיוחד בנוגע להעצמת החווי המינית, אני אפרט את הבעיה שלי ואודה לך על תשובתך.

אני בחור צעיר, בן 31, בריא לחלוטין, לא מעשן, מקפיד על ספורט, הליכה ו/או ריצה 2-3 פעמים בשבוע, ועוסק גם בהרמת משקולות, יש לי סיבולת לב-ריאה טובה, אני לא שותה אלכוהול או מעשן והתזונה שלי יחסית תקינה, (אם כי אני אוכל הרבה בשר).

יש לי בעיה להגיע לזקפה במגע מיני עם אישה כי פשוט אני לא מרגיש מגורה מספיק, כשאני מאונן לבדי יש לי זקפה חזקה ואני יכול להשאיר אותה לאורך יותר מ-20 דקות, (בגירוי ידני בלתי פוסק של הפין). אולם אני מאבד את הזקפה מהר מאוד ללא גירוי ידני, מכיוון שאני זקוק לגירוי ידני חזק כדי להגיע לזקפה, כבר אין לי זקפות בוקר.

בעת אוננות אני מגיע לאורגזמה חזקה ושפיכה, (נוזל הזרע ניתז ממני למרחק של כ-2 מטר, ומכאן, למיטב הבנתי, אין לי בעיה בשרירי רצפת האגן).

לאחר שחקרתי רבות את הנושא, אני סבור שאני יודע את מקור הבעיה:

מצעירותי, אני נוהג לצפות בסרטים כחולים ולאונן מולם, האקטים המיניים המבוצעים שם הם הרבה יותר פראיים ומגרים מאקט מיני רגיל, בנוסף, הרגלתי את עצמי, (לצערי), במשך השנים לאונן כשאני לובש תחתונים ומחכך את איבר מיני על מזרון, כתוצאה מכך, הפין שלי לא הגיע לזקפה מלאה ולאט ולאט התרגלתי להגיע לאורגזמה ולשפיכה כשהפין שלי רפוי.

כשהתחלתי לקיים יחסי מין התגריתי מכל נשיקה אולם כיום כדי שאישה תגרום לי לזקפה, אני זקוק למין אוראלי ממושך מצידה, ברגע שאני שם קונדום, אני מרגיש שהזקפה שלי נחלשת, אני מסוגל לחדור אבל לזמן קצר ולרוב אני מאבד את הזקפה לפני שאני מגיע לאורגזמה, (וברור לפני שהיא מגיעה).

האם יש באפשרותך לעזור לי?

תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

• טיפול סרוגייט

לימור בנדל
    12/08/2009

לא אוכל לעזור לך . אך אוכל להפנותך למקום הנכון לטיפול.

אני ממליצה לך בחום על טיפול סרוגייט אצל ד"ר אלוני
    ראה בגוגל מה המספר שלה בקליניקה .

אכן אתה מתנה את הזיקפה שלך בהרגלים וצריך לשחרר
    את הראש מכל חשיבה ישנה ודפוסי התנהגות שהיו לך בעבר.
    זהו תהליך ארוך של מס' חודשים ( את הפגיעה יצרת במהלך שנים
    וזהו תהליך שינוי לא פשוט אך אפשרי אם תתמיד ! )

יש ממש "למחוק" לאט , לאט את כל מה שחשבת והורגלת אליו
    במהלך חייך המיניים ולהתחיל מחדש . לסגל לעצמך הרגלים מיניים בריאים
    כמו ההרגלים של חייך , אותם ציינת , שהם כה בריאים ונכונים .

גש לאנדוקרינולוג , במקביל , ובצע בדיקות טסטוסטרון .
    זיקפת בוקר אינה מותנת בכלום – בטח לא במגע.
    אם אין לך זיקפת בוקר יתכנו בעיות הורמונליות .

בהצלחה !!!
    אל תזניח ..אתה צעיר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו