מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסביך..רויטל12/08/2009
שלום שמי רויטל ואני בת 22 הייתי בקשר עם בחור קטן ממני והגענו למצב של סקס כאשר הוא החדיר כמה פעמים הוא פתאום בא בקטע שאמר לי שהאיבר שלי רותח מבפנים ושהוא חם מאוד ולכן הוא בקושי יכול להכניס אותו וגם התלונן שאני מרטיבה עכשיו יש לציין שבהתחלה עמד לו ואחרי שירד לו או שהוא גמר הוא התלונן שהאיבר חם עכשיו אני שואלת אם זה הגיוני שבפנים מאוד חם ואם זה מסמן על בעיה כלשהיא כמו כן ההרטבה או שזה בעיה אצלו ? ושהוא מפיל אותה עליי כדאי לצאת גבר...
נ.ב
התייעצתי עם בן דוד וחברים קרובים כולם אמרו לי שאין לי שום בעיה ושהבעיה אצלו ..
האם לצאת מהתסביך או שייש באמת בעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר קטן
לימור בנדל12/08/2009יקירה ,
לא לך ולא לבחורציק יש ניסיון .
הבחור שקטן ממך , אינו רגיל להיות בתוך אישה
ולהרגיש את החמימות שעוטפת את איבר המין שלו כשהוא נכנס ולכן תגובתו היתה כזו .
עם השנים תוכלי להבין מהם יכולותייך הטבעיות ולקבל אותן באהבה .
וגם הבחור הקטן יגדל ויבין שכשאישה מאוד חמה ומלאת תשוקה אז היא מרטיבה באופן טבעי .
הנרתיק שלנו נמצא בטמפרטורה גבוה יותר מיתר אברי הגוף מכיוון שתפקידו לשמור על הזרע שנפלט מאיברו של הגבר בעת הגמירה ולהעביר אותו לפנים צוואר הרחם ללא פגיעה בזרע.
זאת עושים כאשר הגבר מעוניין להפרות את האישה שאיתו.
אסיים בדבר שהכי צועק לי מתוך הטקסט - טיפשותכם ( סליחה על הבוטות )
יש המוןןןןןןןןןןןן !!! מחלות מין כולל איידס מדוע לא היה שימוש בקונדום ???
הם את מעוניינת להיות אמא צעירה ? כולי תקווה כי את משתמשת בגלולות.
שמרי על עצמך . קונדומים !! תמיד ליד המיטה ! תמיד בארנק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)