מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשים ואנאלימשה20/08/2009
אני בזוגיות של 20 שנה - עם אותה אישה .
היא מגיעה מבית מסורתי ודי שמרנית באופיה וקשה לה לדבר בפתיחות על עניני מין וסקס בפרט.
בתחילה - כשהצעתי תנוחה אנאלית היא לא כל כך התרצתה - אולם בשנים האחרונות שמתי לב שהיא נענית לי יותר ויותר .
האם זה נובע מכך שהיא רוצה להתרצות לי או שנשים גם נהנות ממין אנאלי ?
אגב , אני מאוד רגיש לתגובותיה ולא הייתי רוצה במשהו שאיננו נעים לה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת
רמי בוכניק20/08/2009האם בנושאים אחרים התקשורת בינכם יותר פתוחה?
האם אתה מצליח להרגיש אותה? כלומר להרגיש מתי היא נהנית ומתי היא פחות?
מציע לך לשאול אותה אבל מתוך מקום שכל תשובה שהיא תגיד לך זה בסדר ,לא ממקום של להיפגע מהתשובה . אם תהיה במקום של היפגעות מהתשובה שלה מאד יכול להיות שלא תקבלת תשובה אמיתית .
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים..נשים..
משה20/08/2009התקשורת ביננו פתוחה - עד לנושאי המיטה -שם היא נסגרת ואינני רוצה ללחוץ עליה .
אני בטוח שאינה סובלת כי את זה הייתי מרגיש .
שאלתי : האם היא מסוגלת להנות מזה ? או שהיא עושה זאת עבורי בלבד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך לחוויה אנאלית מהנה
לימור בנדל21/08/2009מין אנאלי הינו שער לחוות אורגזמה נפלאה.
אבל ההנאה הפיזית תלויה בד בבד עם הסכמה ושחרור מנטליים. כאשר נחווה בעבר חוויה שלא היתה לנו נעימה , לא נהיה מעוניינים לחוות אותה שוב - מה אנחנו טיפשים שנרצה שיכאב שוב?
סקס אנאלי מתחיל בראש - אישה צריכה להתעניין ולרצות לעשות זאת, מכתיבתך אני יכולה להבין שאתה כן מעוניין לחוות סוג זה של חדירה אבל בת זוגתך עושה זאת מתוך רצון להענות להנאה שלך ולהפצרותיך. הסוד שתמון במין אנאלי הוא - שתהיה לה חווית הנאה מטריפה ואורגזמה נפלאה גם כן ! ולכן הכל תלוי ברצון שלה האישי. ולא ברצון שלה לרצות אותך. את הראש אפשר " לשכנע " הגוף יגיב בהתאם לאמת.
באם אישתך מסכימה יש לבנות חוויה הדדית חיובית . ראשית עליה להיות חופשיה בראש , בלי טרדות היום - יום , בלי הפרעות מהסביבה ( טלפונים , ילדים ) וכאן נכנס העולם הקסום של הטנטרה . אתם יכולים באמצעות תרגילי טנטרה שונים ומגוונים ותרגילי נשימות שנלמדים בסדנאות טנטרה להגיע לרוגע ושלווה . לחיות את הרגע , להגיע להוויה של כאן ועכשיו איתך.
לעיתים חווים כאב בעת חדירה רקטלית הודות לכיווץ שרירי פי הטבעת שמגיע באוטומט מהראש - ז"א חוסר מוכנות ונכונות ,כאשר יש חוסר שלווה השרירים יהיו יותר מכווצים.
לפני הכל, מומלץ שהגבר יבצע rimming = ליקוק בצורה מעגלית של פי הטבעת של האישה ( יש לדאוג להתקלח לפני סקס אנאלי ולנקות את המקום ). הליקוק מגרה מאוד ומרפה אף הוא את השרירים הטבעתיים. לפני החדרת האיבר מומלץ להחדיר אצבע משומנת או צעצוע אנאלי ( חרוזים אנאלים / פלאג - בחנויות סקס ) עם חומר סיכה . החדרה ראשונית זו מקלה מאוד כאשר איבר המין חודר לאחר מכן. ניתן לבצע החדרת אצבעות בהדרגה - מאצבע אחת ל 3 ואז להחדיר את איבר המין. בבקשה , היי איטי בחדירה הראשונית. החדרה פתאומית או חזקה יהרסו את החוויה והשרירים יחזרו להתכווץ. לאט , לאט השרירים יקבלו אליהם את איבר המין והאישה שלך תרגישי איך כל הגוף מצטמרר ואיך החדירה הופכת למהנה יותר ויותר עד לאורגזמה אנאלית !
איחולי הנאה צרופה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי
סיגי29/09/2009שלום רב,
בעלי מאוד מעוניין לקיים יחסי מין אנאליים ניסינו פעם אחת והדבר היה בשבילי עינוי עליי לציין כי אנחנו נשואים 16 שנים ולאחרונה אני מרגישה צורך להיענות לו אבל מצד שני גם מאוד מפחדת מכך מה ניתן לעשות? מה אני יכולה לבצע קודם על מנת "להכין" את הגוף לכך? ואם ניתן לקבל הסבר הכי מפורט במה להשתמש? באיזו תנוחה יכולה החדירה להיות הכי פחות כואבת? ובאיזה חומרים הכי מומלץ להשתמש?
בברכה,
ותבורכו על עזרתכם,
סיגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי - המשך ..
לימור בנדל29/09/2009סיגי יקירה ,
מה בהסבר שכתבתי ובדרך המפורטת שציינתי לא מובן ?
אשמח להעמיק ולהבהיר יותר .
באיזו תנוחה יכולה החדירה להיות הכי פחות כואבת?
בתנוחה בה את נמצאת על 4 ובן זוגך נמצא מאחורייך " דוגי סטייל ".
ובאיזה חומרים הכי מומלץ להשתמש?
1. בבית מרקחת - KY וחומר הסיכה של דורקס בבקבוקונים כחולים
( נמצא בדר"כ במדף ליד הקונדומים ) .
2. בחנויות סקס - ID . הכי טוב ID על בסיס סיליקון הוא מצויין למין אנאלי.
בהנאה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)