מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות זיקפה וגמירהאנונימי17/09/2009
היי, אני מעדיף להשאר אנונימי כי אני מאוד נבוך ממהות הבעיה שלי
אני בן 23, לא מעשן, לא שותה עסקתי בעברי בספורט, ועד היום משתדל לשמור על כושר
לאחרונה התחילו לי בעיות זיקפה,
שהתחילו לגרום לי לבעיות פסיכולוגיות של חרדת ביצוע
עד לא ממזמן סיימתי קשר של 5 שנים עם מישהי שהיינו פעילים מינית, היינו גרים ביחד והתשוקה הייתה גדולה, ורוב הימים היינו מקיימים יחסי מין בבוקר ובערב, מעולם לא קיימתי יחסי מין עם קונדום, והסקס היה אורך כ45 דקות עד שעה, עכשיו כעבור חצי שנה שבה לא הייתי פעיל מינית, רזיתי 40 קילו במהירות דרסתית של חמישה חודשים(שמתוכם המון שריר שאיבדתי, אני משקל תקין ביחס לגובהי ואוכל רגיל היום) והתייפתי יותר ולאחרונה התחלתי לצאת יותר, ופגשתי כמה בחורות למין מזדמן והבעיה שנוצרה לי שבהתחלה של הנשיקות וחירמונים(סליחה על הביטוי) הוא עומד, אך לא לאורך זמן, אין בי את הצורך להכנס ישר, וזה לא נעים, אני אוהב לענג לפני, אבל כשאני עומד להכות את הברזל אז הוא נופל, ויוצר מצב לא נעים לי, ולוקח המון זמן בכדי לגרום לו לעמוד שוב, כדי שאוכל להשים את הקונדום, ואז כשאני נכנס מהר מאוד הוא נופל תוך כדי, באם הבחורה יורדת לי או מאוננת לי כשאני בלי קונדום הוא נשאר עומד לאורך כל הדרך, אך כשאני נכנס הוא נופל בפנים, וכאן נוצרת בעיה שנייה שאני לא נהנה מאף אחד מהעולמות, כי כשהן מאוננות לי אני פשוט לא גומר, יכול לעבור שעה ואני פשוט לא מרגיש כלום(בין אם חומרי סיכה או בלי, בין אם שיפשוף חזק, או בין אם שיפשוף מהיר), עד שבסוף אני נהיה מובך ומבקש מהן להפסיק, יש מצבים שהן מנסות לאונן לי וכבר החרדה משפיע והוא נופל שוב (הם מרגישות שאני לא נמשך אליהן ונעלבות), הסקס לא מתקיים לאורך זמן כי הוא נופל בפנים או לפני קיום המשגל ואז אני לא יכול להכניס את הקונדום, וכן אני מנסה לשנות תנוחות כל הזמן בזמן הסקס, תוך כדי, ומנסים לעשות במקומות מגוונים כדי להרגע יותר ולהלהיט יותר, וגם כתוצאה מאוננות אני לא גומר בין אם הוא נשאר עומד ובין אם לא. למען אסר ספק אני לא חושב על החברה לשעבר והיא לא מפריע לי בחיים, וניסיתי אחרי עם כמה בחורות מכל גודל או צורה, המצב מייאש אותי, ואני לא מצליח לפתח קשר חדש כי אני מרגיש נבוך ונעלם ישר,
כם כשאני מאונן לעצמי לבד בחדרי חדרים דורש המון ריכוז וזמן בכדי שהגיע לגמירה,
ניסיתי גם כמה תרגילים להתרגל לקונדום אך שום דבר לא עזר
אחרי כל הסיפור הארוך, אני נורא מיואש,
זה הופך אותי לדיכאוני ומרגיש נורא דחוי
ונורא אשמח לעצה או עזרה
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שאתה צריך אימון אישי
רמי בוכניק24/09/2009מתולך מה שאתה מספר
נשמע שבטחונך העצמי נפגע כמו כן אתה מספר שירדת במשקל וכיו"ב.
קשה לי לתת תושה אינטרנטית ולתחושתי כדאי לך לבדוק אימון אישי או עבודה פסיכולוגית
בהקשר של ביטחון עצי ,חרדת ביצוע ועוד .
יכול להתקשר לשאול שאלות
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)