מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי לימורזאת עם השמלה24/09/2009
נפגשנו בערב גיבוש לפני שבוע בערך. השאלה שלי לא קשורה לטנטרה אבל זה הפורום שלך שמצאתי.
במפגש איתך דיברת בין היתר על "השפרצות" או בשם היותר סקסי "סקויירטינג" ואמרת שבשום אופן לא מדובר בשתן.
אני חווה השפרצות רציניות מהנרתיק בזמן אורגזמה. הדבר קורה לי אך ורק עם בן זוגי הנוכחי שלשמחתי חיי המין שלנו מדהימים והוא היחיד שגורם לי לאורגזמות גם מחדירה בלבד.
אני "משפריצה" אך ורק לאחר גירוי של נקודת הג'י בשילוב של עינוג הדגדגן. הרבה פעמים המיטה נרטבת עד כדי כך שלא ניתן לישון עליה בלי להפוך את המזרון ולהחליף מצעים (כמויות גדולות מאוד, לפעמים בעוצמה כה חזקה עד שפוגעות בעוצמה בקיר או אפילו בחבר שלי). לא תמיד הנוזל חסר ריח, לפעמים הריח שלו חזק וחריף מאוד, דומה בריח לשתן אך איני בטוחה שזה שתן.. במיוחד אחרי ששמעתי את מה שאת אומרת. חקרתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי מחקרים רבים על התופעה אך בכל זאת רציתי לשאול האם אין סיכוי באמת שמדובר בשתן? בזמן האורגזמה אני מרגישה לחץ רב על רצפת האגן ואם אני משתחררת ונותנת לזה להילחץ (ההפך מלהתאפק כשיש פיפי) אני מגיעה לעוצמות מטורפות כפי שפירטתי... אחר כך מסתחרר לי הראש ואני לא נרגעת עד שאני שותה בקבוק שלם של מים...
חבר שלי אוהב את זה ומתלהב כשזה קורה, אבל אני לפעמים מרגישה קצת לא נוח עם זה כי אני חוששת שזה שתן ולכן שאלתי את רופא הנשים שלי ממה זה נובע. רופא הנשים שלי אמר לי שזה שתן בוודאות ושאני אקפיד לרוקן את השלפוחית לפני הסקס. ניסיתי, וזה לא עוזר... אני עדיין משפריצה לכל הכיוונים...
אני בטוחה שזה מהנרתיק כי כשחבר שלי "בפנים" זה לא יוצא והוא מרגיש את זה בתוכי לוחץ על איבר המין שלו ורוצה להתפרץ. ברגע שהוא יוצא זה מתפרץ.
מה דעתך? האם בורכתי או שכמו שרופא הנשים שלי אמר - זה שתן ופשוט תעצרי את זה...?
אשמח לתשובתך המלומדת...
זאת עם השמלה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שמסקרנת אותי
דובשי28/09/2009הי
רציתי לדעת כי זה נורא מסקרן אותי : ,
לפני שפגשת את חברך הנוכחי ,לא "השפרצת ככה ?
איך גמרת ?
לא אוננת דרך הדגדגן ? זה משהו שגילית בזוגיות הנוכחית ?
ובפעם הראשונה שזה קרה לך ,איך זה קרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפרצות
לימור בנדל28/09/2009מתוקה !!
איזה כיף לשמוע ממך.
איזה כיף לקרוא את האהבה שלכם ומעשה האהבה ביינכם.
החוויות שלך נדירות , הפתיחות המינית שלך קסומה !!! איזה כיף !
מבורכת ! מבורכת ! מבורכת !
וואו , הרגשתי כאילו אני כותבת לעצמי .. זה ממש מצחיק .
אשמח אם תצרי קשר בטלפון ונדבר בכיף -
יש דברים אינטימים שאוכל לספר לאוזנייך בלבד
, אך אני לא מעוניינת שכל מי שקורה את הפורום ידע עלי .
בתשובתי אליך ( לקהל הרחב ) לפי הקריאה שלי את כתבייך :
ראשית , נפלא , נפלא שאת נותנת לעצמך ל"התפוצץ"
ולהוציא את ההשפרצה בלי לעכב את עצמך !!
הלוואי ורבות וטובות היו עושות כמוך , במיוחד עם בן זוג אוהב כמו שלך.
יקירה - מגן מזרן . זה הרבה יותר קל ופשוט מלהפוך את המזרן כל פעם ..
יש להשתמש במגבת מקופלת ולשם אותה מתחתכם בעת קיום יחסי המין .
המגבת ומגן המזרן יעשו את עבודתם נאמנה .
תאורייך בנוגע להשפרצות - נכון ומדויק .
נוזל ההשפרצה - מכיל כ 80% נוזלי גוף ומים וכ 20% אוראה ( שיתנן ).
הנוזל נמצא בדופן הנרתיק ולכן עובר אליו נוזל מהכליות והוא מכיל אוראה.
בבוקר הנוזל יותר חזק בריח כי הוא מרוכז יותר או באם לא שתית מספיק.
רופאי הנשים ( בעיקר המבוגרים מבינהם ) מאוד מקובעים ומרובעים
אינם מכירים בתופעה ומעולם לא חקרו אודותיה .
לא משנה כמה תרוקני את השלפוחית לפני הסקס - את תשפריצי !
זה לא שתן . הכי נכון שכתבת : " כשחבר שלי "בפנים" זה לא יוצא
והוא מרגיש את זה בתוכי לוחץ על איבר המין שלו
ורוצה להתפרץ. ברגע שהוא יוצא זה מתפרץ. "
יפה אחת , תתקשרי אלי .
חג שמח לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימור! :) בהחלט הרגעת אותי...
זאת עם השמלה29/09/2009אני אתקשר אלייך בימים הקרובים ואשמח לדבר על הנושא...
לשאלותייך דובשי:
לפני שפגשתי את חברי הנוכחי זה קרה לי פעם אחת בלבד עם בן הזוג שהיה לי לפניו, ובכמות קטנה. מיותר לציין שהפעם הראשונה הייתה קצת מבהילה אז התחלתי לחקור את הנושא.
לאחר מכן כשהכרתי את חברי הנוכחי אחרי שנוצרה בינינו פתיחות מינית זה קרה לי שוב אחרי כמה חודשים לאחר גירוי נקודת הג'י בשילוב עם הדגדגן. הוא ממש התלהב כי שמע / ראה את זה קורה בעיקר בסרטי פורנו ולא חווה את זה במציאות...
האורגזמות שלי לפני כן היו יבשות לחלוטין. אבל מצד שני גם מעולם לא אהבתי מישהו והרגשתי לגמרי משוחררת איתו כמו שאני אוהבת את בן הזוג הנוכחי שלי...
אוננתי דרך הדגדגן כמובן, והגעתי לאורגזמות חזקות מאוד, אבל לא השפרצתי, בעיקר כי עינגתי רק את הדגדגן ולא את נקודת הג'י.
ושוב תודה לימור :) שמחה לשמוע שזה טוב ונורמלי... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעת ..
דובשי30/09/2009איך אפשר לגעת בדגדגן עם נקודת הג"י ?
זה רק בעזרת האצבע לא ?
בחדירה הבנתי שזה פחות ממוקד ונקודת ה"גי צריכה חיכוך חזק וממושך
תוכלי לפרט לי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדובשי :)
זאת עם השמלה30/09/2009אפשר להגיע לנקודת הג'י לא רק עם האצבע. בתנוחות מסויימות מספיק איבר המין של בן הזוג שלך כדי להגיע לשם ולהגיע לאורגזמה מטורפת שכוללת השפרצה לכל עבר...
כמה דוגמאות -
דוגי - בן הזוג חודר אלייך לנרתיק מאחור ותוך כדי מענג לך את הדגדגן במרץ עד שאת מרגישה שאת הולכת לגמור. אז הוא יוצא אבל ממשיך לשפשף לך את הדגדגן ... לי זה גורם לאורגזמות הכי עוצמתיות שיש...
שני בני הזוג אחד מול השני, בן הזוג חודר אלייך מקדימה ומחזיק לך את הרגל למעלה. תוך כדי הוא מענג לך את הדגדגן.כשאת אומרת לו שאת עומדת לגמור הוא יוצא לרגע אבל ממשיך לשפשף לך את הדגדגן...פה שוב את יכולה להשתחרר לגמרי ולהתמסר לאורגזמה הנהדרת....
את רוכבת על בן הזוג, מכניסה את האיבר שלו עמור עמוק לתוכך, כשאת מרגישה קרובה את מוציאה את איבר המין שלו ממך ומשפשפת בעזרתו את הדגדגן של, או לחילופין ממשיכה בעינוג עצמי של הדגדגן שלך... אל תתפלאי אם את תרטיבי אותו לגמרי...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)