מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת האל חזור ופליטה גבריתעידו02/10/2009
היי כולם
לאחרונה נחשפתי לעובדה שקיימת חיה כזו בשם מולטי אורגזמה גברית, והנושא מאוד משך אותי.
קניתי את הספר "הגבר הרב אורגזמתי" לא מזמן, קראתי והתחלתי לתרגל.
באופן כללי אני מאוד מרוצה מהספר וממה שהוא נותן לי עד עכשיו... אבל יש בו נושא שמטריד אותי.
המקום היחידי בספר שנוגע בהגעה אל מעבר לנק' "האל חזור" ועדיין יש בו אפשרות לא לפלוט הוא "נעילת האצבעות" (לחיצה עם האצבעות על חיץ הנקבים בכדי לעצור את הפליטה), הבעיה היא שבזמן שאני במשגל , זה דבר שהביצוע שלו קשה עד בלתי אפשרי (מבחינתי לפחות)
הספר גם מדבר הרבה על שריר החיק והעוקץ והחשיבות שבחיזוקו, כך שהשאלה שלי היא האם שרירי חיק ועוקץ חזק מספיק יוכל להוות תחליף לנעילת האצבעות, או שאחרי נק' האל חזור גם פיצוץ אטומי לא יכול למנוע מגבר לפלוט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל זה קוראים לה - נק' " אל חזור "
לימור בנדל04/10/2009עידו יקר ,
איזה כיף לקרוא את המיניות שלך , את הרצון שלך ללמוד עליה , את ההתפתחות שלך בנושא,
את הלימידה שלך והוויתור על המרדף המטורף של " הגמירה " .
נפלא לקרוא שלמדת על עצמך ועל המיניות הגבוהה שלך ואתה חווה
חוויות נפלאות של גבר רב אורגזמי .
יחד עם זאת , עידו - אל תשחק עם שפיכה שלך !!
נקודת " אל חזור " נקראת ככה כי ממנה רצוי ובריאותי - לשחרר ולגמור !!!
אני בטוחה כי אתה לא רוצה לפגוע בעצמך בריאותית.
גבר שאינו לוקח אחריות על הבריאות שלו יכול לגרום לעצמו פגיעה חריפה
באיבר המין - אימפוטנציה ובעיות זיקפה , בעיות בצינורית הזרע ובאשכים .
לא צריך פיצוץ אטומי כדי לגרום לך לגמור בנקודת אל חזור -
קח אחריות אישית ותתפוצץ !
אני ממליצה לך בחום ללמוד תהליך נכון , מזמינה אותך ליצור עימי קשר
או עם אחד ממנחי הטנטרה הנוספים בארץ וללמוד את השיטה בצורה נכונה .
הדרך הנכונה לתירגול טנטרי הינה - רגע לפני נקודת האל חזור.
ניתן ללמוד להרגיש נקודה זו אם ע"י עצמך באוננות או יחד עם בת הזוג.
תרגול בלחיצות או בכיווץ השרירים הרצויים נעשה לפני ההגעה לנק' האל חזור !!
למד לחוות את הגוף שלך נכון ובריאותי !!
קח אחריות נבונה על התהליכים שאתה חווה..
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :) + עוד שאלונת
עידו05/10/2009ישנם תרגילים בספר שנראים לי באמת שנויים במחלוקת קצת במבחינה בריאותית
כמו למשל תרגיל עצירת הזרם (במהלך ההשתנה) שעד עכשיו לא ביצעתי, מאחר ו"ידוע" שעצירת השתנה היא פעולה לא ממולצת אם רוצים להשאיר את כל הצנרת האזורית במצב תקין.
יש עוד תרגילים שמוכרים לך שכדאי להמנע מהם או אולי לצמצם את השימוש בהם?
ושוב תודה על התשובה הקודמת, סגרת לי פינה חשובה :)
ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)