מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עצה!אושר14/10/2009
שלום רב ותודה על הפורום הנפלא
אני בת 35 ואם לארבעה ילדים שהקטנה בת שנתיים וחצי.
לאחרונה הבחנתי בתופעה שאני יודעת שבד"כ היא קוראת אך מעולם לא ייחסתי לזה כל כך חשיבות
אז כך:
בימי הביוץ אין בעיה של רטיבות בקיום היחסים והכל עובר חלק,
אבל שמגיע סביבות התאריך שאני אמורה לקבל מחזור יש מין העידר רטיבות באזור הנרתיק.
1. האם פשוט לגשת לבית המרקחת ולקנות חומר סיכה כגון :ג'ל לחות על בסיס מים הבנתי שיש מס' סוגים כמו - LOVE GEL או K Y GEL של חב' גו'נסון .
2. מה ההבדל בין החומרים הנ"ל ולבין חומר סיכה שהוא על בסיס סיליקון והבנתי מהרוקח שהוא גורם להנאה יותר מרובה ביחסים.
3. ראיתי שם עוד מוצר בסופר פארם מעין טבעת רוטטת לאבן המין של הגבר ברצוני לדעת מה היא גורמת לגבר והאם ביחסי המין שמים אותה או שהיא למעין סיפוק עצמי של הגבר?
תודה על הכל והמשך עבודה פוריה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטיבות נרתיקית
לימור בנדל14/10/2009אושר יקירה ,
רטיבות נרתיקית אכן נעה עם מחזוריות החודש אבל לא רק .
מספיק שינוי תנוחה בזמן קיום יחסי מין , ראש לא נקי ממחשבות בזמן שעושים אהבה ( כשאישה חושבת על הילדים , העבודה שלה , מי צעק עליה היום וכד' ) , חדירה ללא משחק מקדים ועוד , בכדי שהרטיבות בנרתיק תהיה מועטה או לא תהיה בכלל .
בשאלתך - תשובתך והיא מלמדת המון. לכן אשאיר אותה לגופה :
פשוט לגשת לבית המרקחת ולקנות חומר סיכה כגון :ג'ל לחות על בסיס מים הבנתי שיש מס' סוגים כמו - LOVE GEL או K Y GEL של חב' גו'נסון . ואוסיף - ג'ל ID אותו ניתן לרכוש בחנויות אהבה וסקס . את הג'ל להשאיר במגירה בשליפה ליד המיטה . 2 טיפות על איבר המין והחדרה של אצבע מסוככת לנרתיק והכל " זורם " בטיבעיות .
* ההבדל בין החומרים הנ"ל ולבין חומר סיכה שהוא על בסיס סיליקון ,שהוא גורם להנאה יותר מרובה ביחסים. ולכן מומלץ לקנות ג'ל סיכה בשם ID על בסיס סיליקוני ולא על בסיס מים . החדירה יותר חלקה , נעימה ומשאירה רטיבות לאורך זמן ארוך יותר.
* טובלה - טבעת רוטטת לאיבר המין של הגבר .
הטבעת מיועדת לגמירה משותפת - מה שנקרא " גומרים ביחד " .
הטבעת מתלבשת כשהיא נמתחת ומולבשת עד סוף איבר מינו של הגבר . את הטבעת מפעילים במתג ( היא עובדת על בטריות ) הרטט שנוצר בטבעת מרטיט אותה על איבר מינו של הגבר וגורם לשדרוג האורגזמה הטבעית שלו וכן תוך כדי חדירה הסיליקון נוגע בדגדגן של בת הזוג ומענג אותה באזור זה, כך שהיא יכולה תוך כדי חדירה אליה לחוות עונג דגדגני ולגמור מהדגדגן יחד עם בן זוגה . עונג כפול ! מומלץ בחום.
תודה על הכל הפתיחות שהבאת לפורום
ועל שהעשרת את קוראיו !!
יום מקסים, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך!!!
אושר14/10/2009היי ותודה על תשובתך המהירה !!!
אני אאמץ בחום את גי'ל ID האמת שגם אותו ראיתי בסופר פארם.
האם זה נכון פשוט קראתי באיזה אתר שהג'ל הזה בגלל שהוא סיליקוני הוא נדבק וקשה לשטוף אותו מאזור הנרתיק?
ובקשר לטבעת הרוטטת שגם אותה ראיתי בסופר פארם האין זה מסוכן שזה נכנס לנרתיק הכוונה שזה לא יפצע את צוואר הרחם ואזור הנרתיק?
תודה על הכל והמשך עבודה פוריה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יקירה , לא נכון
לימור בנדל14/10/2009חססססססס וחלילה !!
איך הטבעת יכולה להכנס לנרתיק ??
הפתעת אותי הפעם !
הטבעת מולבשת בסוף איבר המין של הגבר וצמודה לאיבר מינו , הטבעת לא משתחררת תוך כדי חדירה - היא מסיליקון . אין שום סיבה שתחדור פנימה לנרתיק .
ג'ל הסיליקון נעים לחדירה , אינו נדבק ואין צורך לשטוף אותו מהנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעת אותי תודה תודה!
אושר15/10/2009אני מתנצלת אם היינו מרובעים קצת ביחסי המין עם עבודה ילדים וכו'
אולי עכשיו אחרי לידת הילדים נתפנה קצת עבורנו את יודעת איך זה כשהילדים גדלים ואת חוששת מהרפתקאות טרם ישמעו חחחחח !
תודה על שהסברת לי !
המשך עבודה פוריה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)