הדרכה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרכה מינית
    פשוט
    18/10/2009

שלום,

אני בחור חילוני בן שלושים פלוס. התחתנתי בגיל צעיר יחסית (23) וללא נסיון מיני קודם. גם לאישתי לא היה נסיון מיני עשיר - היה לה חבר אחד לפני ובגלל האופי (אשתי מאד ביישנית), קשה לה להוביל מהלכים במיטה. בהתחלה היו לנו חיי מין מעולים, אלא שבמרוצת השנים עברנו כ"כ הרבה משברים וטלטלות (שנינו גם נמצאים בטיפול כבר כמה שנים), שהותירו הרבה מאד צלקות גם בין הסדינים.
    יש ביננו אהבה גדולה, יושר ואמון ומלא, ולאחר כמעט 10 שנים ביחד שלוו גם בהמון משברים ובעיות - אנחנו רוצים - יותר משאר רוצים - אנחנו ממש משתוקקים וזקוקים, לשפר את חיי המין שלנו שהצטלקו במהלך השנים עקב כל המשברים שחווינו.

העניין הוא שלשנינו אין רפרטואר מיני עשיר במיוחד. אישתי מאד מתביישת גם מעצמה ולא קל לה לפעול בפתיחות, ליזום, לכוון....למרות שהיא מאד רוצה. היא מצפה שאני אוביל אותה אבל מכיוון שאין לי נסיון עם נשים אחרות - יש לי בעיה חמורה של בטחון עצמי שמשתקת אותי במיטה.

אני (וגם אישתי) ממש מרגישים שחסר חי נסיון מיני כדי לשפר את הייחסים ביננו. הייתי מוכן לחפש מין אקראי מהצד כדי ללמוד יותר אבל אני חושש שמפגשים שכאלה יכולים גם להיות חוויות לא טובות שיזיקו עוד יותר. אני לא מחפש נערת ליווי גם בגלל שהרעיון דוחה אותי וגם בגלל שאני לא מחפש פורקן לצרכים שלי אלא מחפש מישהי שתתדריך אותי להיות מאהב יותר טוב. וזה לא קשור לתנוחות, סרטים, ספרי לימוד - אני צריך בחורה שתהיה איתי ותעניק לי את הבטחון והפידבק שאני בסדר. חשוב לציין גם שאין לי בעיה פיזיולוגית - אני פשוט שבוי בתסביך של חוסר בטחון או חוסר אמון ביכולות המיניות שלי ובידע המיני שלי עם נשים.

האם קיימת מטפלת שמוכנה לעניק הדרכה מינית ביחסי מין כדי להעניק לי - ולאישתי את הבסיס שכל כך חסר לנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדרכה מינית

הוספת תגובה

• הדרכה מינית

לימור בנדל
    22/10/2009

שלום פשוט ,

מיניות הינה מקום נפלא של למידה רב גונית ומעניינת .
    כאשר אנו נמצאים בזוגיות ארוכת שנים , ללא נסיון מיני קודם
    אנו פוסעים ולומדים את המיניות שלנו יחד עם בן הזוג שלנו
    ממקום של ניסיון ותהייה .

יחד נלמד על עצמנו מה עושה לנו טוב , יחד נלמד ונחקור
    את הגוף השמיימי שלנו ואת הפוטנציאל הקסום הגלום
    בעונג העילאי הזה של עשיית האהבה .

את הרעיונות למיניות שלנו נוכל לשאוב מהטלויזיה ,
    מסרטים ( 9.5 שבועות של שכרון חושים , עשה לכולנו בי"ס בארוטיקה .. )
    מסרטי ארוטיקה וסרטי פורנו ניתן ללמוד על תכניקות שונות
    של סקס אוראלי , נרתיקי ואנאלי ( יש שם כמה דברים שיקריים
    אבל בהחלט ניתן ללמוד את הבסיס ) , תנוחות שונות ומגוונות
    נוכל לראות שם וגם בספרים מקסימים של מיניות אותם ניתן לרכוש
    בכל חנות ספרים הקרובה לבייתכם .
    ניתן לשחק עם אוכל המיטה ואף לשחק משחקי תפקידים .
    ניתן גם לשוחח עם חברים קרובים ולבקש פרוט של חוויות מדליקות
    מיניות שהיו להם ואולי לקבל רעיון חדש או שניים.

אני מזמינה אתכם כזוג לעשות כל אחד את המחקר שלו.
    אתה תכנס למאגרי המידע שלך ובת זוגתך לשלה .
    תשאבו רעיונות ותעלו אותם על כתב .
    הראו אחד לשניה את הכתוב על הפתק / סירטון / ספר / תמונות
    ובצעו יחד את התהליך החדש .. הנאה , צחוק וכיף מובטח מהתהליך.

בעולם הטנטרה תוכל לפגוש מנחים שונים ומגוונים .
    כל הנחיה היא לגופה . כל מנחה והגבולות האישיים שלה .
    אתה יכול בהחלט לפגוש מנחות שיעניקו לך חוויה מינית אחרת -
    אבל זו לא תהיה חוויה עם בת זוגתך.
    אז יהיה לך טעם אחר בפה - מזה אתה תתרגש
    אוראלי זה אוראלי , חדירה זו חדירה רק האדם איתו תהיה יהיה שונה
    ולכן לא תהיה כאן למידה אלא למידה על עצמך איך אתה נהנה
    עם מישהי אחרת ולא עם בת הזוג שלך .

אני אישית כלימור ממליצה על מפגש אישי - זוגי
    אתה יכול להתקשר אלי ואשמח להעניק לכם מפגש זוגי
    בהנחייה שלי ונוכל לעבוד על כל מיני נושאים שקשורים
    למיניות של שניכם יחד , תעלו בפני את האתגרים
    שכעת המיניות שלכם נמצאת בהם ונעבוד עליהם יחד.

המשך סופ"ש מקסים , לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עולם הטנטרה

רונצה
    23/10/2009

בעולם הטנטרה חיפשתי כדי למצוא כלים להיות מאהב יותר טוב רציתי לחקור ולגלות עולם חדש מהמין המוכר לי. הלכתי ל3 מנחות ואת בינהן פעם אחת אצל כל אחת וחוץ מטכניקת הנשימות לא יכול לומר שהתלהבתי.. ואני לא באתי בשביל "סקס" ..אלא ללמידה .אני מקווה שלא תימחקי אותי.בחרתי לא לשתף את אישתי בחקר הטנטרה ובדיעבד זאת היתה שגיאה למרות שהמפגשים היו אפלטוניים לא סיפרתי על כך ואני מצר על כך עד היום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסבוכת

פשוט
    23/10/2009

שלום לימור, ושלום גם גיא

קודם כל תודה על התגובות הטובות;

לימור, כל מה שכתבת נכון הוא, במציאות קצת יותר פשוטה. אני בטוח שיש הרבה מאד זוגות ויחידים שנהנים ממציאות או מיחסים פשוטים (פשוטים במובן הבריא, החיובי והטוב של המילה).
    לעומת זאת, אחרים נמצאים במציאות שהיא קצת יותר... שרויה בצל, אם לא באפילה.

אני מבין את גיא:

* * *

אולי לא קל להיות אישה אבל גם להיות גבר זה לא תמיד קל.
    על עצמי, אני יכול לספר שאני חש חרדת ביצוע נוראית (ולא רק במיטה) בגלל הררים של ציפיות שרובצים עלי. אני בטוח שאני לא הגבר היחידי שמרגיש כך.

כל העיסוק בפורנו, גמירות נשיות, אקרובטיקות, קאמה סוטרה, טנטרה, מולטי-אורגזמות וכו' - מעמידות גם בפנינו הגברים רף של ציפיות (ציפיות מבנות הזוג שלנו וציפיות שלנו מעצמנו) שיכולות לנטרל בקלות אל כל ההנאה הספונטנית מחדוות המין.

כפי שציינתי מקודם, אישתי היא בת הזוג הראשונה שלי, הבתחלה (4-5 שנים ראשונות) הסקס היה נהדר. ראיתי סרטים, שמעתי סיפורים וחוויות ולמרות שלא היו הרפתקאות מיוחדות, נהנינו מסקס טוב.

בעקבות כמה משברים עמוקים מאד (כל אחד עם עצמו ומשבר זוגי) - נוצר מצב שעם השנים הנציח את עצמו, והוא חוסר סיפוק של שנינו, הרבה רגשות שליליים והרבה לחץ לתקן את המצב. כל ניסיון למיין מלווה בכל כך הרבה חששות ומתחים (היא תגמור? היא לא תגמור? יהיו תסכולים? יהיו עוד מתחים?) - שלא מאפשר לי להשתחרר ולהוביל את שנינו למין בריא ושמח.
    אולי עם בת זוג אחרת הדברים היו שונים - אולי בת זוג אחרת הייתה משתתפת בהובלה, אבל במקרה שלנו - אני הוא זה שצריך לספק את הסחורה. חוסר הנסיון המוחלט שלי עם אחרות מכרסם בבטחון העצמי שלי וההרגשה הכללית היא שכולם מצליחים ונהנים ויכולים ורק אני לא. למרות שאני יודע שזה לא כך, אני מרגיש שבסיטואציה שנוצרה אני צריך להיות עם עוד נשים כדי לבטוח בעצמי. גם אישתי הייתה רוצה לשלוח אותי לכל מיני בחורות שילמדו אותי את חוכמות החיים...
    למרות שאני בשנות השלושים המוקדמות בכושר טוב, בריא, נראה טוב - ובלי שום בעיה פיזיולוגית - למרות שאני מצליח בכל תחום אחר, כשמדובר במין, עקב חוסר הנסיון שלי ועקב התסבוכת המחניקה שבה אנחנו נמצאים - אני לא יוכל לתפקד כמו שצריך, למרות שיש לי את כל הכלים לכך - תרתי משמע ;-)
    להיחשף לסרטים, סיפורים, ספרים וכו' רק יציב עבורי רף גבוה יותר ויעצים את החרדות האבסורדיות שלי.
    התחלתי קצת להתעניין בטנטרה ואולי הטנטרה יכולה לעזור לי קצת להירגע, זאת אחת האפשרויות ולכן גם כתבתי את ההודעה שלי בפורום הזה. אם בעיקר - כמו גיא - נראה לי שמה שבאמת יעזור לי זה ללמוד להיות מאהב יותר טוב באמצעות פידבק מבת זוג שאני בסדר, וגם שאי הוודאות הזאת שאופפת אותי קצת תעלם.

לימור, כל מה שכתבת נכון, אם קיים בסיס טוב של בטחון עצמי שיוכל להכיל את כל זה.

ושוב תודה על התגובה וסופ"ש נעים לכולם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש פשוט מקסים ..

לימור בנדל
    25/10/2009

תודה לך על כתיבתך הפתוחה והמשתפת
    בטוחני כי היתה לך מקום של אתגר ולמידה .
    אתה עוזר גם לגברים רבים שנמצאים במצב שלך
    לפקוח עיניים ומאיר להם את האבנים שחוסמות
    את דרכם שלהם באמצעות פתיחותך .

איש יקר , בדיוק בזה אני עוסקת.
    כל מה שכתבת שאתה עובר ,
    כל מה שכתבת ובעיקר המשפט האחרון
    זו ההנחיה שלי , האהבה שלי , הדרך שלי וההדרכה שלי
    דבר איתי , יש המון מקום להליכה משותפת איתי
    יד ביד . אני יכולה לצעוד איתך בדרך הנכונה לך
    להאיר לך את התהליך שאתה נמצא בו ,
    אגב , ממקום של מודעות עצמית שלך שהיא גבוהה מאוד .

בטנטרה אנו לומדים לקבל את עצמנו כמות שאנחנו
    בפשטות , בטהור , בכאן ועכשיו , בבסיס ..
    ללא ציפיות , ללא רצונות , ללא אגו .
    מקום קסום .

אני מזמינה אותך להתקשר אלי
    ולצאת איתי לדרך 0544578993
    חצי ממנה כבר צעדת לבד,
    בוא נצעד יחד את ההמשך..

לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטחון עצמי במיניות

רמי בוכניק
    04/11/2009

ביטחון עצמי במיניות נגזר מהמון גורמים במערכת יחסים
    הוא כמובן מושתת על התקשורת הזוגית וכיו"ב ונשמע שאתה מאד מודע לעניין.
    אתה רוצה להגיע למטרה שהיא מיניות יותר טובה עם אשתך עכשין תתבונן מסביב ותראה איזה כלים אתה יכול לגייס לטובת המטרה שלך .
    האם הטנטרה היא כלי שבו היית רוצה להיעזר בו?
    האם יש כלים אחרים שהיית רוצתה להיעזר בהם?
    האם צפית עם אשתך יחד בסרט כחול ? (יש סרטים כחולים רכים יותר שאולי יות יתאימו לכם )
    האם רוצה להרים את הכפפה ול]פנות למנחב טנטרי ולהגיע יחד עם אשתך למפגש פרטני?

אני חושב שמפגש פרטני עם מנחה טנטרי יכול לעבוד מאד טוב עבורכם .
    יכול לפנות אליי או ללימור או לכל מנחה אחר
    אני חושב שבסיטואציה כזו עדיף לבוא עם האישה יחד.
    שיהיה לכם בהצלחה בכל אשר תפנו
    שלכם
    רמי בוכניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו