מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום עירוםשירן25/10/2009
שלום לכולן,
אני מאוד רוצה להפתיע את החבר שלי. אנחנו שנה וחצי יחד בקשר בריא וטוב וחשבתי לפרגן לו (וגם לי) סט צילומי עירום שלי. אשמח לדעת אם יש מי שעשתה את זה, איך הגיב בן הזוג והאם זה הצליח כמו שאני מקווה שיצליח. שאלה חשוב לא פחות - למי פונים? איפו מצטלמים בלי שכולם יראו למחרת את התמונות שלי באינטרנט?
תודה,
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנה קסומה
לימור בנדל25/10/2009שירן יקר,
זו אחת המתנות המקוריות ביותר
שאפשר לתת לבן / בת הזוג.
נפלא לקרוא על פתיחות כה גבוהה שלך לצילום ערום.
יש אתר שנקרא " פוטולייט " שם תמצא המון צלמים
תוכל לפתוח כרטיס שלך ולשם תמונה רגילה שלך ובכרטיס תכתוב על המתנה הזו שאתה מעוניין
להעניק לחבר שלך . יש שם הרבה צלמים מוכשרים וטובים שיוכלו לעזור לך בהגשמת הפנטזיה .
שם לב - אצל מי אתה מצטלם , מה קורה לתמונות שלך לאחר שצילום , האם אתה חותם על חוזה בו על הצלם לקבל אישור לפני שהוא מפיץ את התמונות שלך במקום כלשהו ושאתה יכול לקבל ליידיך את כל התמונות.
בהצלחה ושתצא מתנה קסומה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום עירום
שירן26/10/2009תודה על הדברים.
יחד עם זה, הייתי מאוד שמחה לשמוע מנסיונן של אחרות בפורום.
בטוח יש מי שחשבה על זה לפני... ;)
תודה!
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן מתוק
לימור בנדל26/10/2009זה לא פורום שיחות .
זה פורום מקצועי בנושא טנטרה ומיניות.
אתה מוזמן לפנות לאתר " תפוז"
שם יש פורום העוסק בסקס על כל גווניו
ואינו פורום מענה מיקצועי אלא
פורום חברתי .
בטוחני כי משם תבוא הישועה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)