מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחיפת אצבעות לנרתיקרן20/11/2009
הייי
אהבתי את הפורום שלכם מקווה שותוכלו לעזור לי :
אני בן 27 והתחלתי לשכב עם מישהי שאני מכיר אותה די הרבה זמן ורק לאחרונה הניצוץ קרה בינינו ככה שאנחנו בוטחים אחד בשני ואני סומך עליה שהיא לא תכניס אותי לסיכון בזה שיש לה איידס או מחלות...אנחנו שוכבים ללא קונדום והיא רק לוקחת גלולות ואני גומר בתוכה - רציתי לדעת האם זה עדיין מסוכן להיכנס כך להריון או לקבל מחלות אחרות?
דבר שני , היא הבחורה הראשונה שעדיין לא גמרה על ידי זה שעשיתי לה ביד בדגדגן ,ואף ציינה בפני שהיא יותר אוהבת שאני דוחף לה את האצבעות לנרתיק .מכיוון שאף פעם לא עינגתי מישהי רק על ידי דחיפת אצבעות לנרתיק ותמיד התמקדתי בדגדגן ועינוגו- רציתי לשאות מספר טיפים איך עושים את זה בצורה טובה יותר והאם היא בכלל יכולה לגמור רק מהחדרת האצבעות שלי לתוכה ??
תודה
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
לימור בנדל02/12/2009רן איש יקר ,
אם הבחורה לא משתמשת איתך בקונדום וסומכת עליך ועל העבר שלך בזכות ההכרות בינכם .. סלח לי שאני אומרת - אבל אתה לא הגבר היחיד שזה בכך. זמן ההכרות אינו משחק תפקיד .
כמו שאתה לא שכבת עם הבחורה הזו היחידה בלי קונדום. אם תהיה כנה עם עצמך - עשית זאת עם רבות אחרות לפניה . לא אתה ולא היא יודעים באמת על העבר המיני אחד של השניה.
רק אדם עצמו - יכול לסמוך על עצמו בנוגע להיסטוריה מינית .
כבחור בן 27 היתי ממליצה לך לקחת אחריות על החיים שלך ולא לחיות לפי " השערות ".
מי שעושה מעשה איתך - עשה זאת גם קודם , זה לא חדש .
ממליצה בחום ללכת להבדק ( רצוי לפני קיום יחסי מין ללא קונדום )
יש בתחנה המרכזית בת"א - מכון לוינסקי לבדיקות למחלות מין.
שם בודקים מלבד אידס עוד 6 מחלות מין קשות שיכולות לפגוע לך באיבר המין
או להכנס למחזוריות הדם ולפגוע בך או בבת זוגתך בעתיד.
בנוגע לגמירה מנק' ה G בהחדרת אצבעות :
נקודת הג'י הינה גוש קטן של קצות עצבים ובלוטות הממוקם סמוך לשופכה הנשית בתוך הנרתיק - איזור הטלת השתן. עונג בנקודת הג'י ניתן לחוש בשני אופנים או באמצעות חדירה או הפעלת גירוי באזור מסוים מאד של הנרתיק. לחוקרים לא ברור אם נקודה זו קיימת או לא אבל ידוע שיש נשים שהנרתיק שלהן רגיש יותר מבחינה עצבית מהנרתיק של נשים אחרות והן מרגישות גירוי זה טוב מאחרות. בכדי להתחיל לחוות אורגזמה מנק' הג'י רצוי שהאישה תהיה מגורה לפני כן או ע"י אורגזמה דגדגנית או ע"י משחק מקדים מורחב ומפנק מבן הזוג . ברגע שהאישה שלך מגורה נק' הג'י תבלוט בתוך הנרתיק ( קיימת מבחינה פיזיולוגית רק אצל כ 30% מהנשים ). אז יש לשכב על המיטה על הגב , לפסק את רגליה ולקרב אותם מעט אל הבטן. הגבר מחדיר 2 אצבעות לכיוון הבטן כשלושה וחצי עד חמישה סנטימטרים מהכניסה לנרתיק ( המיקום משתנה מאישה לאישה ) ולבצע בתוך הנרתיק תנועת " בואי הנה " עם האצבעות .
מכיוון שמדובר בעינוג נקודה שנמצאת בעומק הנרתיק את האורגזמה היא תחוש כאורגזמה " עמוקה " שכן הגירוי מערב עיסוי של הדפנות הפנימיות של הנרתיק. ישנן נשים שיסיימו אורגזמה זו ע"י הפרשת נוזל שקוף הידוע כ" שפיכה נשית ". נוזל השפיכה הנשית אינו שתן, הוא חסר טעם וחסר ריח ומהווה המקבילה הנשית לשפיכה הגברית.
ניתן לחוות גירוי של נקודת ה ג'י גם באמצעות איבר מינך כאשר היא זו השולטת בתנוחה. אתה שוכב על המיטה או יושב והיא מתיישבת עליך ומקשיתה את גבה לאחור ופשוט "רוכב" עליך ( עולה ויורדת ). יש לנסות תנוחות שונות בעזרת אגן הירכיים שלה, עד שתגיעו לנקודה. תנוחה נוספת שיכולה להקל היא תנוחת ה" דוגי סטייל " , כשאתה חודר לנרתיק שלה מאחור.
בעונג ותשמור על עצמך,
לימור בנדל
אלת האוהבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)