התייעצות חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות חשובה
    מיטל
    01/12/2009

היי...
    אני בחורה בת 22. יודעת מצוין מין מהו ,יש לציין שאני אחרי 3 מערכות יחסים ארוכות וטובות.
    ידוע לי שאני אדם מיני ועם "סקס אפיל" כך אומרים, אך לעולם לא אוננתי ,בנוסף
    לעולם לא חושבת שגמרתי, לא מחדירה ולא משאר המשחקים השונים ,כל בני הזוג שלי
    השתדלו ו"עמלו" כדי להביא אותי לאורגזמה ואם אני לא טועה , עם אף אחד מהם זה לא קרה...
    זה נורמאלי? ומה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות חשובה

הוספת תגובה

• בגרות מינית

לימור בנדל
    02/12/2009

נורמלי מאוד !!
    מיטל אהובה - את צעירה מאוד .
    אורגזמות נשיות מתחילות בגילאי 24-25
    אישה מתחברת לגוף שלה למיניות שלה
    ומתבגרת מינית בגילאים האלו .

ממליצה בחום - שחררי .
    כשמשחררים זה בא יותר מהר .
    שחררי את המרדף הזה אחרי האורגזמה.
    תהני מהדרך , תהני מהאינטימיות .
    תשתחררי בראש .

אוננות נשית מומלצת ומבורכת. זה לא בא כתחליף או במקום .. זה בא ביחד עם....
    אני מזמינה אותך לפנות לך זמן איכות עם עצמך . להכנס לאמבט מלחים מרגיע , לסגור נייד ולהתנתק מהכל. שימי מוזיקה מרגיעה ועצמי עיניים. שלחי את עצמך בדמיון למקום רגוע שאת אוהבת : לטבע , לים , למדבר .. צרי לך במוח מרחב נוח ומרגיע . שלחי יד עם סבון וסבני את כל גופך . זה הגוף שלך . לאט , לאט התחברי למיניות שלך ע"י שטיפה ועיסוי של הדגדגן. אני ממליצה לא לחוות זאת יחד עם בן זוג , אלא לאפשר לעצמך את המקום הזה לבד . עם עצמך בלבד . אחרי שתאתרי את האזור שמביא אותך לריגוש מיני תוכלי להמשיך לעסות אותו בהתאם למה שאת אוהבת . משם הדרך לחווית האורגזמה תלויה רק בך .. תני לעצמך שחרור , בראש , בגוף , תהיי ממקום משחרר ולא עצור . אף אחד לא מסתכל עליך , את רק עם עצמך . אף אחד לא מעביר עליך ביקורת . תני לגוף שלך להיות חופשי ומשוחרר לחוות את כל ריגוש במלואו , בכל צורה שהגוף רוצה . שחררי קולות , תני לגוף לנוע בצורה חופשית לכל כיוון שירצה . אל תעבירי ביקורת על עצמך , תאהבי את עצמך .. ואז היא תבוא - האורגזמה הדגדגנית המדהימה.

אורגזמה זה להיות בחוסר שליטה ..
    לאפשר לעצמך להיות באי וודאות .
    הרצון לגמור ולחוות אורגזמה מכניס אותך
    לשליטה מטורפת ולוודאות חזקה.
    שחררי .. משם הדרך לחוויה הרצויה והנכספת
    קרובה הרבה יותר !

בהאהבה אורגזמית..
    לימור בנדל
    אלת האוהבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו