שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעל
    10/12/2009

שלום, אני בת 38 ולאחרונה ילדתי את בני השני. אני נראית טוב צעירה מגילי ומטופחת . בעלי היה תמיד גבר עם צרכים בריאים ולרוב דרש סקס יותר ממני (רק אחרי שהפסקתי עם הגלולת הבנתי למה - הן פשוט הורידו את רמת החשק המיני שלי לאפס כמעט) הסקס בנינו תמיד היה טוב ובעלי תמיד חיפש את המגע. מאז ההריון הסקס הפך להיות נדיר (וחבל כי בהריון יכולתי לעשות סקס פעמיים ביום אבל עשיתי רק עם עצמי...) מה גם שעברנו איזשהו משבר בזוגיות. לאחרונה המצב בנינו השתפר אך הסקס לא חזר. בחודשיים האחרונים עשינו סקס רק פעמיים לא הגעתי לסיפוק ואפילו לא לגירוי רק רציתי לעבור את המשוכה של סקס אחרי הלידה וחשבתי שלאט לאט הדברים יסתדרו. בעלי אמר שלאחרונה סקס לא כל כך מעניין אותו אך אני יודעת שהוא מאונן מידי פעם מול פורנו ברשת. אני לא יודעת איך לגשת לעניין כי הנושא רגיש, אני מרגישה מאוד דחוייה ופגועה ולא רואה את עצמי מנהלת איתו שיחה בנושא. מה גם שאם הוא לא נמשך אלי יותר , זה יהיה מאוד מביך ומשיכה זה לא מסוג הדברים שאפשר לאלץ מישהו להרגיש. מרגישה צעירה ומושכת מכדי לוותר על ההרגשה של להיות נחשקת ולהנות מסקס. אני במבוי סתום. אשמח אם תהיה לכם עצה בשבילי , אולי מנקודת מבט גברית (אגב ילדתי בניתוחים קסריים). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סקס ותקשורת

רמי בוכניק
    10/12/2009

יש מצבים שונים שבהם החשק המיני יכול לרדת גם אם לפני כן החשק המיני היה גבוה ,גורמים שונים לירידה בחשק המיני זה משברים בזוגיות ,משברים אישיים שונים . כלומר יכולות להיות כמה סיבות לירידת החשק אצל בעלך .

חלק גדול מהפעמים רמת המיניות ורמת החשק היא מראה לרמת התקשורת בינכם ,ציינת גם שחוויתם משבר זוגי ,האם טיפלתם בו? האם גישרתם עליו לגמרי .
    הדרך הכי נכטנה היא לשאול ולפתוח שיחה ישירה ,אם זה משהו בלתי אפשרי או קשה מדי אולי זה תמרור לפנות לייעוץ \אימון בהקשר של זוגיות .

בברכה
    רמי בוכניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו