מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קגל,מולטי אורגזמה ומה שבינהם?אלון23/12/2009
לחברי הפורום שלום רב, אני בן 20 וסובל משפיכה מוקדמת:
ניסיתי למצוא את מקור הבעיה, אבל אני לא יודע איך.
בצמקום זה התחלתי לחפש את הפיתרון:
שמעתי על שיטת קגל - פיתוח שריר ה PC דבר שיצור שליטה טובה יותר בשפיכה (ראיתי גם מאמר שסותר טענה זו, וגורס שפיתוח השריר לא בריא)
קראתי על מולטי אורגזמה גברית, (אני עדיין לא יודע בדיוק איך עושים זאת), שיטה זו יכולה לעזור לי מאוד כי למרות שאני גומר מהר, אוכל להגיע לאורגזמה, להמשיך ככל שאחפוץ, ולגמור כשארגיש שבת זוגתי מסופקת (או אם ירצה אלוהים במקביל לבת זוגתי). השאלה היא האם זה בריא - קראתי שזה מפעיל לחץ על הערמונית, ועל ידי כך יוצר נזק. האם יש סיכונים באחת השיטות ואם כן אילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימור שלום
אלון23/12/2009קראתי את ההודעה שלך בקשר למפגשי תרגול, חשוב לי לציין שאני בקשר זמן לא ארוך, ואני לא מרגיש בנוח לשתף את החברה בנושא, האם המפגשים נעשים בקבוצה? האם ניתן שהתרגול יהיה עצמאי (ללא בת זוג),אשמח לקבל פרטים נוספים בנושא
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר רב אורגזמתי
לימור בנדל23/12/2009ראשית,
אתה מוזמן להתקשר .
לשאלתך,
המפגשים הם ליחידים ויחידות
אין למידה קבוצתית בנושא.
שנית,
אני ממליצה לשתף את בת הזוג
כי התרגול המעשי נעשה איתה
בזמן חדירה .
שוחח למולי , אתן לך מענה בנוגע
לכל השאלות והתהיות בנושא.
שיהיה בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)