קגל,מולטי אורגזמה ומה שבינהם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קגל,מולטי אורגזמה ומה שבינהם?
    אלון
    23/12/2009

לחברי הפורום שלום רב, אני בן 20 וסובל משפיכה מוקדמת:
    ניסיתי למצוא את מקור הבעיה, אבל אני לא יודע איך.
    בצמקום זה התחלתי לחפש את הפיתרון:
    שמעתי על שיטת קגל - פיתוח שריר ה PC דבר שיצור שליטה טובה יותר בשפיכה (ראיתי גם מאמר שסותר טענה זו, וגורס שפיתוח השריר לא בריא)
    קראתי על מולטי אורגזמה גברית, (אני עדיין לא יודע בדיוק איך עושים זאת), שיטה זו יכולה לעזור לי מאוד כי למרות שאני גומר מהר, אוכל להגיע לאורגזמה, להמשיך ככל שאחפוץ, ולגמור כשארגיש שבת זוגתי מסופקת (או אם ירצה אלוהים במקביל לבת זוגתי). השאלה היא האם זה בריא - קראתי שזה מפעיל לחץ על הערמונית, ועל ידי כך יוצר נזק. האם יש סיכונים באחת השיטות ואם כן אילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ללימור שלום

אלון
    23/12/2009

קראתי את ההודעה שלך בקשר למפגשי תרגול, חשוב לי לציין שאני בקשר זמן לא ארוך, ואני לא מרגיש בנוח לשתף את החברה בנושא, האם המפגשים נעשים בקבוצה? האם ניתן שהתרגול יהיה עצמאי (ללא בת זוג),אשמח לקבל פרטים נוספים בנושא
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבר רב אורגזמתי

לימור בנדל
    23/12/2009

ראשית,
    אתה מוזמן להתקשר .

לשאלתך,
    המפגשים הם ליחידים ויחידות
    אין למידה קבוצתית בנושא.

שנית,
    אני ממליצה לשתף את בת הזוג
    כי התרגול המעשי נעשה איתה
    בזמן חדירה .

שוחח למולי , אתן לך מענה בנוגע
    לכל השאלות והתהיות בנושא.

שיהיה בהצלחה , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו