מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ, עומס ויחסי מיןדן04/01/2010
אני ובת זוגתי גרים נמצאים בקשר כבר מעל שנתיים ומתחתנים עוד 3 חודשים. אנחנו גרים ביחד כבר שנה וחצי. עניין יחסי המין אף פעם לא היה חלק בינינו, אולי קצת קשה לי להשתחרר כי היא הראשונה שלי. לאחרונה, בגלל עומס בעבודה, בלימודים ובגלל החתונה יוצא לנו לקיים יחסי מין פעם בשבוע בערך (בסופ"ש) וגם אז זה די מהיר כדי לצאת יד חובה. לשנינו אפשר להגיד אין את הכוח או החשק בגלל שאנחנו עייפים וטרודים ועמוסים, אז זה פשוט קורה על מנת לספק צורך פיזי פשוט. אני יודע שחיינו יהפכו רק למורכבים יותר בקרוב אחרי החתונה, בטח בעוד שנה שנתיים יהיו ילדים, ואני חושב שדווקא עכשיו זה הזמן לשפר את התחום. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייצר מיני - ליבידו
לימור בנדל04/01/2010היי דן ,
אשמח לפני שאני נותנת מענה בנושא שיפור
לדעת האם שניכם בעלי ייצר מיני נמוך או
באם לא היו עומסי העבודה , החיים , הלימודים
יהיה לשניכם ייצר מיני גבוה .
לדוג' האם בסופ"ש במלון כשכל " אתגרי " החיים
מנוטרלים אתם מקיימים יחסי מין 2-3 פעמים ביום.
אשמח לדעת אם היתה שיחה פתוחה ביינכם בנושא
האם אתה מעוניין שיהיה בכלל יותר מ"זבנג" וגמרנו?
האם בת זוגתך מעוניינת שיהיה משהו מעבר לסיפוק צורך פיזי..?
ממתינה למענה.. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)