שיסתום את הפה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיסתום את הפה..
    הממ..
    11/01/2010

היי לימור
    שאלה לי פיצפונת
    מה הדרך הכי טובה לגרום לבן זוגי לא לדבר במהלך סקס?
    אני לא רוצה לפגוע בו ולכן איני אומרת כלום אך לפעמים זה פשוט מוציא את כל החשק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיסתום את הפה..

הוספת תגובה

• תקשורת מינית מקרבת

לימור בנדל
    11/01/2010

היי יקירה ,
    תקשורת במיטה חשובה כמו כל תקשורת אחרת במערכת זוגית. אם את לא בתקשורת במיטה שאלי את עצמך מה עוד את שומרת בבטן גם במערכת הזוגית כולה..?

לא ניתן "לגרום" לאף אחד לעשות משהו נגד עשייתו או רצונו. אדם יכול להשתנות מאפיו הטבעי רק לאחר שיחה כנה ובהירה בנושאים שעולים בינו לבינה . תקשורת יפה מגיעה מהצורה הכנה והבהירה שבה נאמרים דברים - אי אפשר לפגוע במישהו אם מדברים ב"אני ". הסבירי לו שכשהוא מדבר בסקס זה כיף אבל מפריע לך להגיע לריכוז מלא בכדי לחוות את חוויותייך המיניות . כשהוא יבין שהנושא הוא לא "נגדו" אלא " בעדך " הוא יכול לנסות לשנות את התנהלותו במיטה ( כך אגב, עם כל דבר בחיים .. ) .

אגב, שאלי את עצמך - האם מפריע לך שהוא מדבר לאורך כל הסקס ? אם התשובה היא שזה מפריע לך רק בכדי להגיע לאורגזמה אז ניתן להגיע לפשרה . שוחחי עימו בנושא כמו שכתבתי ואמרי לו שאתם יכולים להגיע לעמק השווה . הוא יכול לדבר בזמן האינטימיות ( משחק מקדים ) אבל בזמן ההגעה שלך לאורגזמה תשמחי שיתן לך להתרכז .

באיחולי תקשורת מקרבת..
    לימור בנדל
    אלת האוהבים
    סקסולוגית ויועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו